Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyszerre vicces, aranyos és ijesztő a végeredmény.

  Sok formában láthattuk-, és még valószínűleg sokféleképp is fogjuk viszontlátni Dwayne Johnson arcát, egy amerikai apuka azonban igen magasra tette a mércét ebben a kategóriában, ugyanis csecsemőfigurát csinált a Sziklából.

  A meredek ötlet nem csak úgy kipattant a fejéből, kellett hozzá kislánya is, aki a színész hatalmas rajongója. A tehetésges férfi hát műanyagból megformázta és kiöntötte a Jumanji sztárjának fejét, megfestette, végül pedig ráapplikálta egy klasszikus játékbaba testére. Még hangrögzítőt is rejtett az ajándékba, amelyhez Johnson hangját utánozva mondott fel egy üzenetet.

  A lila ruhába bújtatott, cumizó Szikla-baba végül nem csak a gyermek, de az internetezők tetszését is egyöntetűen elnyerte, bár sokan megjegyzeték, felnőttként azért kicsit ijesztően néz ki a végeredmény.

 • Tetszik neki a mamahotel.

  anthonyvoulgaris.png
  Fotó: TikTok/anthonyvoulgaris

  Megosztja az internetezőket annak az ausztrál fiatalembernek a videója, aki a TikTokon fejtette ki, miért nem akar teljes állásban dolgozni soha, és hogy miért nem szeretné elhagyni a szülői házat. Az Anthony Voulgaris nevű férfi nagyon élvezi, hogy édesanyjával élhet, elmondása szerint még 50 éves korában is boldogítani szeretné a nőt.

  Minden barátom arra vágyik, hogy elköltözzön otthonról, és szerintem ez a világon mindenhol így van, hogy az ember olyan 20 éves kora környékén úgy érzi, el kell hagynia a családi fészket, de én addig maradok itthon, ameddig csak lehet. Ingyen ételt kapok, kimossák a ruháimat helyettem. Ez egy szerencsés dolog. Sokan nem értik ezt meg. Soha nem költözöm el. Olyan 50 éves koromig simán maradhatok, és maradok is

  – magyarázta a fiatalember, akivel nem minden kommentelő értett egyet.

  Azt is kifejtette, miért nem szeretne teljes állásban dolgozni.

  Szerintem a teljes állás nem nekem való. Ücsöröghetnék itt és az okokat sorolhatnám, de igazából nem sok van. Csak azt érzem, hogy nem tudok ezzel azonosulni. Ha valaki nem hisz valamiben, arra nem lehet ráerőltetni, hogy mégis higgyen az adott dologban

  – szögezte le Voulgaris.

  (via News9)

 • Az úticélt is elárulta.

  Vakációzni indult Rúzsa Magdi és családja, amiről Instagram-oldalán, egy reptéren készült fotóválogatással számolt be az énekesnő rajongóinak. Mint kiderült, ez az első alkalom, hogy hármasikreivel, a tavaly februárban született Kevével, Lujzával és Zalánnal kelnek útra, valamint, hogy repülőre szállnak a picik. 

  „Elutaztak a cucák”  írta posztjához Rúzsa, az úticélt is elárulva: Rómába látogatnak a gyerekekkel. Követői jó utat és kellemes kikapcsolódást kívántak nekik.

 • 70 évesen újra férj lett a pankrátor-színész.

  Harmadik alkalommal mondta ki a boldogító igent Hulk Hogan amerikai ex pankrátor, színész, aki pénteken feleségül vette szerelmét, Sky Dailyt. A 70 éves filmsztár és nála 24 évvel fiatalabb kedvese a floridai Clearwaterben, exra szűk körben, mindössze családtagjaik jelenlétében kötötte össze az életét. A helyszín egy baptista templom volt, ahol az esküvői fotóik is készültek:

  Hogan Daily előtt már kétszer volt nős, előző párjától, Jennifer McDanieltől 2021-ben vált el. Újdonsült feleségét idén júliusban jegyezte el.

  (via TMZ)