Friderika
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mondjuk ki, ne lacafacázzunk itt kérem szépen!

  Elizabeth Olsen haja ellopta a show-t.

  Ténymegállapítás 1: A Google trends azt mondja, hogy jelen pillanatban épp Elizabeth Olsent olvassák rommá az emberek az Egyesült Államokban. Ez épp a legforróbb topik. Többek között a People, a Glamour és a Pagesix is erről ír, merthogy attól volt extra a színésznő megjelenése, hogy egy The Row márkájú ruhában állt a vörös szőnyegre. Na, ez azért akkora nagy cucc, mert ugye ez a két nővérének, Mary Kate és Ashley Olsen márkája.

  GettyImages-1341343602
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Erre jött az Allure magazin, aki azt írta, hogy ugyan nagyon fancy volt ez a ruha, de

  ez a lágy, legömbölyített bob frizura simán überelt mindent.

  Több bekezdésen át tart a tökéletes frizura megszakértése, hogy milyen elegáns, és közben vagányan bevállalós ez a sztíló. A haj ügyi hírmondó még egy "így készült" videót is megosztott a csodás hajkorona készítési folyamatáról.

  Szép, jól néz ki, de talán egy kicsit nagy lett a hajcihő Olsen haja körül, nem?

 • Adele és új párja már idén júliusban is együtt mutatkozott nyilvánosan egy kosármeccsen, nemrég pedig LeBron James feleségének szülinapjára is elkísérte kedvesét. Hivatalosan viszont egyikőjük sem erősítette meg, hogy összejöttek.

  Egészen mostanáig.

  Tegnap ugyanis Rich Paul, aki LeBron James ügynökeként tevékenykedik, elkísérte az énekesnőt az idei Emmy-gálára, ahol közös kép is készült róluk.

  Ezt osztotta meg Adele Instagram-oldalán, így téve hivatalossá kapcsolatukat.

 • GettyImages-1341341554
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Az éjjel kiosztották az Emmy-díjakat. Megint lett volna esélye nyernie az Agymenők jócsajaként elkönyvelt Kaley Cuocónak, aki most A légikísérő című sorozatban látható. Jelölték is vígjáték kategóriában a legjobb színésznőnek járó díjra, de végül Jean Smart kapta a szobrot.

  Amúgy Kaley Cuoco sorozata is jelölve lett a legjobb vígjátékra, de ott meg a Ted Lasso nyomta le A légikísérőt. Szóval elmaradt a díjeső. Pont, mint legutóbb, amikor Kaley Cuoco ezt a zseniális képet posztolta magáról.

 • Az Álarcos énekes legutóbbi adásában sikerült végre úgy leleplezni valakit, hogy arra az illetőre volt is egy jó tippje az egyik nyomozónak. Eddig teljesen rossz úton jártak, kivéve Pákó esetében, őt azért könnyen felismerték. Korábban viszont nagyon mellé lőttek, amikor kiderült, hogy az olimpiai bajnok Kovács Ágnes volt a csiga jelmez alatt. Most viszont, amikor a zsiráfot kellett kitalálni, Fluor Tomi az utolsó pillanatban bemondott egy nevet: Nemazalány. És bejött a tipp, mivel tényleg a YouTube-ról ismert Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni volt a jelmez alatt.