Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kék lagúna 55 éves sztárja is csatlakozott a National Geographic akciójához, amelynek lényege, hogy A Föld napja alkalmából mindenki megoszthatta annak a helynek a fotóját, amelynek megmentése különösen fontos számára. 

   A színésznő egy jól sikerült képpel adott lökést a mozgalomnak, igaz, valószínűleg

  FÉLREÉRTETTE A KEZDEMÉNYEZÉST,

  mert egy olyan fotót posztolt, amelynek középpontjában ő látható, anyaszült meztelenül. Íme:

 • lab.png
  Fotó: Twitter / LASDHQ

  Rene Compean egyedül indult túrázni az erdőbe Dél-Kaliforniában. Eredetileg egy kétórás túrát tervezett, de eltévedt a vadonban. Amikor hűlni kezdett a levegő, és kezdett kifejezetten zord fordulni az időjárás, felmászott egy sziklára, és próbált segítséget kérni a lemerülőben lévő telefonjával.  Az egyik barátjának sikerült is elküldenie egy üzenetet és egy képet a szikláról, amelyen állt. 

  A riadóztatott férfi hamar értesítette a hatóságokat, és azonnal megkezdődött a kutatás. Elsőre sajnos sikertelenül. Ezért a Los Angeles-i seriffhivatal kénytelen volt a Twitterre posztolni Compean utolsó képét, amelyet még el tudott küldeni a vadonból. A posztban azt kérték, hogy bárki, aki felismeri a helyszínt, azonnal jelentkezzen. 

  Itt jött a képbe Ben Kuo, technológiában jártas szakember, emellett lelkes amatőr rádiós, aki azonnal magáénak érezte a kihívást. Ráadásul egy igen furcsa hobbinak is hódol: imádja kitalálni, hol forgatták azokat a filmeket, sorozatokat, reklámokat, amelyeket éppen néz. És szerencsére nagyon is jó ebben. 

  Az elveszett túrázótól érkező utolsó képet tanulmányozva, műholdadatokkal és térképekkel egyeztetve az apró jeleket, hamarosan ki is találta, merre kellene keresni a férfit. A hatóságok pedig az általa megadott hely másfél kilométeres körzetében meg is találták Compeant. 

  Az életemet köszönhetem neked

  – üzente Compean a megtalálójának. A férfit a halálközeli élmény sem tántorította el a túrázástól, sőt Kuónak is felajánlotta, hogy a jövőben akár együtt is nekivághatnának a vadonnak.

  De ki fogja megtalálni őket, ha eltévednek?

  (via: Washington Post)

 • Meghan Markle már igencsak a várandóssága végénél jár, így Harry herceg szinte minden házimunkát behúzott magának. Ugyan egy darabig távol volt Fülöp herceg temetése miatt, de nemrég hazatért a feleségéhez és kisfiához.

  Harry segít a ház körül. Mindig is támogató partner volt, de most, hogy Meghan várandós, mindent magára vállal, főz, és igyekszik kényelmes körülményeket teremteni

  – kotyogta el egy ismerősük Perez Hilton szemléje szerint.

  A névtelen barát elmondta, hogy a hercegi pár természetesen minden nap kapcsolatban volt, amíg Harry az Egyesült Királyságban tartózkodott, illetve azt is, hogy Meghan napi kétszer jógázik, hogy a várandóssága alatt is formában maradjon.

 • Hét éve már, hogy Miami vérelemző sorozatgyilkosa a Dexter nyolcadik évadával befejezte az ipart, és nyugdíjkiegészítésként favágónak állt. Csak a széria legelszántabb rajongói tiltakoztak a lezárás ellen, mivel ekkorra már érezhetően

  elfáradtak a forgatókönyvírók,

  akik zavarbeejtő fordulatokkal próbáltak életet lehelni a történetbe. Leginkább Dexter és mostohahúga, a Jennifer Carpenter által játszott Debra közötti kapcsolat alakulása verte ki a biztosítékot.

  A Showtime tavaly októberben jelentette be, hogy folytatódik a sorozat, és most kijött az első rövid trailer is, amely egy magára hagyott baltával jelzi, hogy Dexter visszatér eredeti foglalkozásához. A főszereplőt játszó Michael C. Hall egy 10 részes limitált szériában újra

  sorozatgyilkos kollégáira vadászik majd,

  arról azonban nincs hír, a nyomozót alakító Jennifer Carpenter is feltűnik-e a folytatásban. Ez már csak azért is érdekes kérdés, mert Hall és Carpenter annak idején összejött a forgatáson, a kapcsolatból házasság lett, majd gyorsan elváltak. 

  A premier idén ősszel várható, az első trailert pedig itt nézheti meg: