Angelika
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még anyukáján csüng, kicsit bújik a Szegedi Vadaspark legújabb kicsinye. A tündérpofa sátánmajom január 3-án született – írta az állatkert a Facebookon. A sátánmajom hímek egyébként sötét bundájuk mellett fehérarcúak, míg a nőstények szürkésbarnás színűek az arcukon is. A kicsi nemét most még nem tudni, de hamarosan kiderül, ha a pofija kiszőrösödik. 

 • Music címen jelent meg nemrég egy videó Sia Youtube-csatornáján, amiben nem az énekesnő, hanem Kate Hudson tűnt fel. A színésznőnek nincs haja a felvételeken, a hangja pedig még ennél is izgalmasabb. Az alig háromperces videó alatt számtalan régi és új rajongó tűnt fel, akik babonázva élvezik Hudson dalát, amelybe lejjebb ön is belehallgathat.

 • Hibátlan állapotban lévő, Tom Brady által aláírt amerikaifocis-kártyát kínáltak aukcióra, amely 555 988 dollárért (164,6 millió forintért) kelt el hétfőn az eBayen. A kártya egyik különlegessége az eredeti aláíráson kívül, hogy 2000-ből, vagyis a legendás játékos újoncévéből való. Az aukció előtt természetesen bevizsgálták a kártyát, és „gyakorlatilag tökéletes” állapotban találták, vagyis semmi karcolás, sérülés, hiányosság nem volt rajta.

  GettyImages-1298194449
  Fotó: Dylan Buell / Getty Images Hungary

  Bár drágának tűnhet a vételár, hamarosan még értékesebb lehet a kártya, elvégre a 2000-es draft 6. körében, 199. helyen elkelő 43 éves irányító a hetedik Super Bowl-címét szerezheti meg február 6-án. Igaz, immár nem a New England Patriots, hanem a Tampa Bay Buccaneers játékosaként.

 • 2020 év végén indult el Palvin Barbara és Dylan Sprouse sorozata Barbi Instagram-oldalán, ami a „Ground with Dylan & Barbara” címet kapta. 

  A sorozat röviden arról szól, hogy a természet lágy ölén szeretnének vásárolni egy telket Los Angelesben, és ennek a felkutatásáról és a megvétel utáni történésekről készítik a videókat.

  Pár résszel ezelőtt egy kerti törpét próbálnak elnevezni valahogy, rögtön felröppen Barbiék itthoni törpéjének neve, Gyuri, majd jön az ihlet, hogy legyen az ő törpéjüknek neve János, és ezen felbuzdulva kántálni kezdik a törpe új nevét a szereplők, sőt még a kamerás ember is, hogy János, János, János.

  barb

  (Ez a részt a videóban a 02:13. percétől a 03:00. percéig tart.)

  A kántálás végén Barbi magyarul köszönti az új kertitörpéjüket, amit angol feliratoztak a külföldi nézőknek. 

  A sorozat első része már lassan 1,8 milliós megtekintésnél jár. Ez a részt pedig már több mint 563 ezren nézték meg.

  A történet itt viszont nem ért véget, mivel a legújabb, 20. epizódjában a sorozatnak Dylan üdvözli Jánost, majd jó reggelt kíván neki, Barbi pedig a reggeli kiruccanásuk előtt megnyugtatja Jánost, hogy nem sokára visszatérnek, majd az autóban elkezdik énekelni rögtön a videó elején a "János legyen fenn a János-hegyen" című Fekete Pál nótát.

  Majd utána ezen a daloláson felbuzdulva Barbi a barátját Dylant is megénekelteti a dallal, ami roppant viccesre és aranyosra sikerült. (Dylan énekét 00:56. másodpercétől 01:19. másodpercéig tart.)

  Ez a rész jelenleg 335.600 megtekintésnél tart az Instagram oldalán.

  A végén Barbi megdicséri párját és csak annyit mond:

  Beautiful