Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy-Britannia legidősebb hastáncosnője 82 évesen is bizonyítja, hogy még mindig a kisujjában vannak a mozdulatok. Az idős nőnek esze ágában sincs feladni a táncot, és tapasztalatból állítja, hogy a mozgásforma óriási egészségügyi előnyökkel jár a nők számára, és segített fiatalon tartani őt. Tina Hobint teljességgel lenyűgözte, amikor 1973-ban felfedezte a közel-keleti hastáncot, és a rákövetkező évben már az elsők között tanította az Egyesült Királyságban. Mint mondta, kezdetben nagyon frusztrálta, hogy gyakran a sztriptízzel és a prostitúcióval hasonlították össze hivatását, ezért céljául tűzte ki, hogy rácáfoljon ezekre a véleményekre. 

  „Addig fogok táncolni, amíg csak bírok. Azt hiszem, ha most abbahagynám, abba bele is halnék” – nyilatkozta.

  (via Mirror)

 • Fejes Tamás, a rockegyüttes dobosa közösségi oldalán osztotta meg, hogy a trió éppen Szegedre tartott egy fellépésre, amikor a rendőrség bemérte az együttes turnébuszát. Mint kiderült, a zenész figyelmetlensége miatt átlepték a megengedett sebességet, és 121 kilométerrel hajtottak, amikor szemből bemérték őket. A rockbanda a Ripostnak elmondta: csakis a sietségnek tudható be a gyorshajtás, mert úton voltak turnéjuk következő állomására, és a Debrecenből Szeged felé tartó útszakasznak nagyon rossz a minősége.

  Én vezettem, egyetlen szakasz van, ahol lehet menni, megszaladt a lábam. A kényelmes turnébuszban mindig jó hangulatban telik az utazás, most is, észre se vettem, hogy túl gyorsan hajtok. Egyébként nagyon jó fejek voltak, amikor megállítottak, kiderült, hogy sikerült 121-gyel hajtanom. Ez van, lemeszeltek bennünket, vállaltam a felelősséget, 30 ezer forintos bírságot kaptam. De a koncertre odaértünk időben, szuper buli volt!

   – nyilatkozta a lapnak a Tankcsapda dobosa.

 • Az utolsó előtti pillanatban mondta le a felkérést a kétgyermekes édesapa.

  Nem kellett volna sok, hogy egy teljesen új szerepben is megismerhessük Harry herceget. Több forrásból is megerősített amerikai lapértesülések szerint az egykori trónvárományos a nagy sikerű Saturday Night Live, rövidebb nevén SNL komédiaműsorban tűnt volna fel januárban, amelynek minden epizódban más-más vendég-műsorvezetője, illetve -szereplője akad. Az egyik ilyen lett volna Harry, aki végül az utolsó előtti pillanatban mondta le a konferálást, amikor már gyakorlatilag minden el volt rendezve.

  „Tudom, hogy Harry mindenben benne volt, nagyon komolyan gondolta, hogy megcsinálja – és remek móka lett volna, akár mint a könyve promója is” – mondta egy neve elhallgatását kérő, belső körökben mozgó tévés szakember.

  Azt, hogy végül a herceg miért mondta vissza a felkérést, nem tudni, ezzel kapcsolatban a Page Six is kereste az érintetteket, de nem kívántak nyilatkozni. A történtek ellenére azonban a producerek bíznak benne, hogy egyszer még sikerül behúzniuk Harryt a műsorba, akár meglepetésvendégként is.

 • Nagyon meglepte, hogy Melinán akadt meg a fia szeme.

  Szombat este az évad eddigi legkevesebb szavazatkülönbségével VV Dani esett ki a ValóVilág 11-ből. A srác több mint 70 napot töltött a villában, ahol rátalált a szerelem is VV Melina személyében, akivel, mint mondta, a való életben is folytatni tervezi kapcsolatát.

  Míg Dani szeme előtt teljes a rózsaszín köd, édesanyja már másképp szemlélte kapcsolatukat a képernyőn keresztül. Szerinte Melina csak taktikából jött össze a fiával, és attól fél, emiatt érzései sem feltétlenül őszinték.

  Attól is tartok, hogy Melina tönkreteszi Danit, aki össze fog omlani, ha esetleg itt kint már nem folytatódik a viszonyuk, és kiderül, hogy a villában csak érdekből közeledett hozzá.

  Maga a románc egyébként nagyon meglepte őt, hiszen szerinte a villán kívül Melinának nem lett volna esélye az egyébként nagyon kapós férfinál.

  „Daninak egyáltalán nem esetei az ilyen típusú lányok, akik agyon vannak tetoválva. De én nem akarom megmondani, hogy mit csináljon, majd eldönti, mi a helyes” – idézte a nő Telenovellának adott interjúját az RTL