2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerinte régebben a szakmáról, a zenéről szólt minden, nem a celebségről.

    DSC2185
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Keresztes Ildikó idén nyáron tölti be a 60. életévét, melynek kapcsán a hot! magazinnak adott interjút. Az énekesnő visszaemlékezett a zenei karrierje kezdetére, illetve arról is beszélt, mit gondol a mostani tehetségkutatókról, hisz anno ő is is kipróbálta, milyen a zsűriszékben ülni.

    Néha csak néztem, miért én ülök a zsűriben. De olyan emberek voltak mellettem, akikkel jó volt együtt dolgozni. A szakmáról, a zenéről szólt minden, nem a celebségről. Ma már olyan irányba mentek el a műsorok, amit nem vállalnék, amik a lelkemet rombolják

    – idézi a Blikk Keresztest, aki hozzátette: a Sztárban Sztárt és a Csináljuk a fesztivált! című műsorokat örömmel vállalta, mivel véleménye szerint azok a zenéről szóltak. Az x-faktoros korszakából pedig ma is baráti viszonyt ápol több versenyzőjével.

    A zenei karrierjét illetően Keresztes úgy érzi, a neveltetésének köszönheti, hogy a színpadi lét mellett sem kezdett önpusztító életmódba.

    A szüleim egy amatőr színjátszó társulatban ismertek meg egymást, onnan is örökölhettem valamit. De normális családból jövök, konzervatív nevelést kaptam, megvan bennem az erdélyi identitás, hűség, az értékek, a sport hozománya, hiszen válogatott szinten tornáztam. Ugyanakkor született hippi vagyok, röpködök, de nem lettem az ital, a kábítószerek rabja, önpusztító, a családi kötődés kontrollált.

    Bár rövidesen közeleg az énekesnő 60. születésnapja, idén biztosan nem tart majd jubileumi koncertet, a nehéz éve miatt ezt inkább jövőre szervezné meg.

  • Híres szülők gyermekének lenni kétségkívül nem mindig egyszerű, így nem mindenki támogatja azt, hogy hozzájuk hasonlóan a gyerekek is ismertté váljanak. 

    45427484 435fa5e669f482fe2583df21415e32bf wm
    Fotó: Zöld Fanni / Index

    Az természetesen érthető, hogy sokan éppen emiatt nem is tesznek ki közösségi oldalaikra képeket a gyerekeik arcát megmutatva, vagy nem viszik el őket nyilvános eseményekre, hiszen a végső döntés végül úgyis azoké lesz, akinek az életéről szó van. 

    Így gondolja ezt a TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra is, aki szerint mivel a gyerekeik ebben nőttek fel, hogy az egész országban ismerik őket, így mára már egyáltalán nem jelent számukra problémát, ha egy újságban vagy egy plakáton látják viszont magukat. 

    Ha ők a szereplős életmódba komfortosan belehelyezkednek, nem fogom őket tiltani tőle. Szerintem ha az ember a helyén kezeli az ismertséget, abban semmi rossz nincsen

    – mondta a Nők Lapjának.

    A műsorvezető hozzátette, mivel a gyerekei már hozzászoktak ahhoz, hogy felismerik a szüleiket és sokszor őket is az utcán, emiatt ma már ezt teljesen természetes dolognak tudják felfogni. 

    Ők úgy belenőttek ebbe az egészbe, hogy számukra ez teljesen természetes. Legalábbis én nem látom rajtuk, hogy fennakadnának ilyesmin. Néha visszajelzik, hogy hú, anyu, most nagyon észrevettek az utcán, de ez sem zavarja már őket

    – magyarázta Ördög Nóra.

  • A szamarak karakterei kétségkívül a mesetörténelem felső polcán foglalnak helyet, elég csak Shrek hűséges barátjára vagy Micimackó szeretni való cimborájára gondolni, a hétköznapokban azonban méltatlanul kevés szó esik ezekről az állatokról. 

    Pontosan emiatt vette a fejébe a 19 éves ásotthalmi Koszonits Patrik, hogy változtat az állatok megítélésén, szeretné felhívni a figyelmet a szamarakra, és megkedveltetni őket az emberekkel – emellett pedig egy szamárrezervátum alapítása is a célja. 

    Céljait pedig nem is akárhogyan valósítaná meg, ugyanis a férfi a nyáron

    egy 400 kilométeres túrára indul Füles nevű szamarával, majdnem az egész országot átszelik majd. 

    A meglehetősen hosszú út célállomása a Győr-Moson-Sopron vármegyében található Rábatamási környéke lesz, a férfi és szamara naponta 20-25 kilométer megtételét tervezi – így 3-4 hét alatt elérheti a végállomást, ha az időjárás nem lassítja útjukat. 

    A kalandos túráról és már magáról a felkészülésről is részletesen beszámol az erre a célra létrehozott Facebook-oldalán, amelynek címe Ott vagyunk már?, így várja követői közé azokat az állatbarátokat, akik általa szívesen megismerkednének közelebbről eme nagyszerű és csodálatos egyéniségekkel, a csacsikkal – írja a Szeged 365.

  • Tóth Gabi válása és új párkapcsolata a mai napig borzolja a kommentelők kedélyeit, az állandó kritikával szembesülő előadó pedig többször is hangot adott már annak, hogy mennyire nehezen élte meg az elmúlt időszakot a magánéletét ért támadások miatt. 

    Mivel énekesről van szó, így nem is meglepő, hogy sérelmeit, fájdalmát is a zenével gyógyítja, ezúttal pedig közösségi oldalán, napindítóként Chris Isaak nagy sikerű, Wicked Game című dalának feldolgozását tárta a követői elé. 

    Mindez amiatt is érdekes, mert a dal refrénje úgy szól, hogy „No, I don't wanna fall in love”, azaz nem akarok szerelembe esni. Ez alapján azonban természetesen nem lehet semmilyen komoly következtetést levonni, mivel a szám maga pontosan arról szól, hogy az előadó végre talált valakit, aki a színre lépésével megmentette a lelkét, azonban tudja, hogy a másik fél szíve össze fog törni, hiszen kegyetlen ez a világ, az elvesztésének gondolata pedig már most fáj. 

    Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes egyik alapító tagja a dal ellenére, úgy tűnik, rendkívül harmonikus kapcsolatban él, így a szám amellett, hogy valóban tartalmaz olyan részeket, amelyekkel könnyedén tud azonosulni az énekes, aligha arra utal, hogy kapcsolatuk zátonyra futott volna. Mindezt megerősíti az is, hogy Papp Máté Bence a videó alatt piros szívekkel támogatta párját, így aki eddig többet látott a feldolgozásba, most megnyugodhat.