Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 43 éves modell mostanában igen aktív YouTube-csatornáján.

  Legutóbb azzal próbált több követőt gyűjteni a videómegosztó platformon, hogy azt ígérte, megmutatja a nyilvánosság előtt párját, amennyiben eléri a 100 ezer feliratkozót. Feliratkozóinak száma ennek hatására el is kezdett növekedni, de úgy tűnik nem megfelelő ütemben, ezért más módot kellett választania.

  Horváth Éva ezúttal azt találta ki, hogy kétfős utazást nyerhet Balira az, aki a legtöbb feliratkozót vonzza be oldalára.

  A cél elérése érdekében egy honlapot is létrehozott, ahol egy toplistán vezeti ki az, aki megosztotta videóit, ezzel pedig a legtöbb nézettséget generálta. A nyereményjáték a 100 ezredik feliratkozó elérésekor zárul le.

 • A gördeszkázás lehet az örök fiatalság titka?

  Don Morton, a kétgyermekes nagyapa szeptemberben kezdte el új hobbiját, miután korábban szenvedélyes síelő és görkorcsolyázó volt, amit közel 15 éven át űzött.

  A férfi a Glasgow Caledonian University (GCU) Arc Sport Halljában tanított görkorcsolyázást, melyet csak azért hagyott abba, mert túl öregnek érezte magát az oktatói munkához. Don a nyugdíjba vonulása után ismerkedett meg a deszkázással, olyan hobbit akart ugyanis, amelyet egész évben űzhet, mivel a síszezon túl rövid véleménye szerint.

 • A Marvel-filmek Amerika Kapitánya nem csak a mozivásznakon képes hősies tettekre, hanem a hétköznapokban is, legalábbis, ha mentett négylábúja Dodger szemszögéből tekintünk rá teljesen biztosan.

  A világhírű színész még tavaly májusban posztolt arról, hogyan is talált rá kedvencére véletlenül, amikor egy forgatás miatt Georgiában tartózkodott. Akkor ugyan egyáltalán nem tervezett ilyen jellegű vállalást, viszont amikor meglátta a ketrec ajtajában bizakodva üldögélő farkcsóváló jószágot, egyszerűen nem volt képes nem a szívére hallgatni.

  Ez az a pillanat, amikor megismertem Dodgert. Éppen egy filmet forgattam Savannah-ban, és a jelenet meg egy menhelyen játszódott. Aznap nem állt szándékomban megmenteni egy kutyát, de abban a pillanatban, amikor megláttam, tudtam, hogy haza fog jönni velem

  — írta a megható felvétel alá Evans. Azóta persze sok minden történt, legalábbis a gazdi szorgos posztjait elnézve, Dodger még egy kisebb orvosi beavatkozáson is sikeresen túlesett. Nem is beszélve arról, milyen furfangos módon tud egy kis extra jutalomfalathoz jutni, akár egy gombnyomásra.

  Hiába úgy tűnik nagyon is igaz a mondás: Amilyen a kutya, olyan a gazdája - és persze oda-vissza fordítva. Evans és Dodger nem csak elválaszthatatlanok, hanem olyanok szinte már mintha ikrek lennének.

 • Hartbeat néven indít saját produkciós irodát Kevin Hart, aki jelenleg nemcsak Hollywood egyik legismertebb filmsztárja, hanem a világ legkeresettebb és legjobban fizetett stand-up komikusa is. Sok szempontból nézve azért nem meglepő ez a merész lépés, ugyanis kis túlzással, ha a komédiára kerül sor szinte minden létező platformon elkerülhetetlen, hogy találkozzunk Harttal.

  Az utóbbi években sokakhoz hasonlóan bevette a legnagyobb streaming szolgáltatók képernyőit, és a láthatóan tudatosan készül arra, hogy ő legyen a szórakoztatóipar egyik legnagyobb alakja.

  Éppen ezért döntött úgy a vállalkozói vénával megáldott színész, hogy szeretné minél jobban saját kezébe venni karrierje alakulásának gyeplőjét, hogy a széles médiaplatform újabb és újabb színterein tehesse próbára magát. Ilyen érdekes irányvételnek fogható fel például Snoop Doggal közösen közvetített humoros Olimpiai elemzése.

  Rengetegen hiszik azt, hogy az életben csak egy résnyi lehetősége adódik az embernek. Én nem így látom, hanem azt, hogy az élet rengeteg ajtót tár elénk, nekünk pedig választanunk kell melyiket nyitjuk ki. Ahonnan én jövök, ott a kölyköknek nem jósolnak nagy jövőt, hogy bármikor is lehetőségünk adódna felérni a csúcsra. Az én történetem ezeknek a gyerekeknek szól, hogy megmutassam, hogy az álmok valóra válnak. Lehajtottam a fejemet, melóztam. Jöttek a lehetőségek és megpróbáltam a legjobbat kihozni belőlük. Ez mindannyiunk számára lehetséges, ha igazán hiszünk benne

  — nyilatkozta Hart az ABC Shark Tank című műsorában, hozzátéve, hogy rendkívül hálás édesanyjának, amiért annak idején megtanította a kemény munka és a kitartás fontosságára.