Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az első rész sikere után várható volt, hogy érkezik a folytatás.

  A Netflix nagy várakozásnak örvendő Enola Holmes 2. első előzetese debütált, és úgy tűnik, hogy még több kalandot és bűnténymegoldást ígér a Millie Bobby Brown alakította fiatal nyomozójától. A Nancy Springer írónő regénysorozatán alapuló filmadaptáció, amelyben Bobby Brown játssza Enolát, a zseniális nyomozópalántát, aki a Henry Cavill alakította Sherlock Holmes kishúga, ezúttal egy folytatásban térnek vissza.

  A trailerben láthatjuk, ahogy Enola az első rész eseményei után megpróbál saját maga is független nyomozóvá válni azáltal, hogy megnyitja saját ügynökségét, és első nagy ügyét egy eltűnt nővér felkutatásával kezdi meg. Sherlocknak eközben gondjai akadnak a legújabb rejtélyével, és kiderül, hogy a bűntényeik között van egy olyan kapcsolat, ami arra készteti őket, hogy együtt dolgozzanak, és egyesítsék zseniális elméjüket. Az Enola Holmes 2. első kedvcsinálóját itt tudja megtekinteni:

  via (Ladbible)

 • Meglepő párosítás a rapper részéről.

  GettyImages-1028929600
  Fotó: Rob Kim / Getty Images Hungary

  Kanye West legutóbb úgy döntött, kisebb frissítést végez a ruhatárán, ugyanis eddig a legtöbb esetben a teljesen sötét viseleteket részesítette előnyben, viszont a londoni divathét egyik legnagyobb eseményén ezúttal egy igazán „káprázatos” flip-flop lábbelit villantott.

  Kanye fekete bőrnadrágban, fekete bőrdzsekiben és kapucnis pulóverben igyekezett be a Burberry Spring 2023-as bemutatójára, a londoni Bermondseyben. Ez pedig az első alkalom lehet egy jóideje, hogy a rappert nem fekete csizmában vagy Yeezysben láthattuk a lábán, de ebben sajnos nem volt köszönet. Szokásos lábbelije helyett fekete zokniban és gyémánttal kirakott standpapucsban járkált, amely viselettel sikerült teljesen kiborítania a rajongókat. A furcsa párosításról készült fotókat itt láthatja:

  via (TMZ)

 • Nap mint nap meghökkenti az embereket Nina Dixon, aki ugyan már 31 éves, mégis úgy néz ki, mintha csak középiskolába járna. A legtöbbször akkor áll elő abszurd helyzet, ha 15 éves lányával megy valahova, ilyenkor ugyanis ikertestvéreknek nézik őket.

  A nővérként dolgozó Dixontól (aki egy 10 éves kisfiú és egy 10 hónapos kislány anyukája is) fiatalos külseje miatt minden alkalommal elkérik a személyijét, ha szórakozni indul a barátaival, nemrég pedig a kisállatkereskedésben is igazolványellenőrzésen esett át, mert egy hörcsögöt szeretett volna venni.

 • James Earl Jones 45 év után felhagyott a Star Wars legendás gonosztevőjének, Darth Vadernek a hangjával. A 91 éves színész, aki a franchise első filmje, a Star Wars: Egy új remény 1977-es bemutatása óta kölcsönözte Vader hangját, az év elején aláírt a hangja jogainak átruházásáról, így Darth Vader szövegeit mostantól mesterséges intelligencia segítségével generálják -írja a Vanity Fair.

  A Respeecher nevű ukrán startup, amely a tartalomkészítők hangklónozására specializálódott, archív felvételek és egy AI-algoritmus segítségével generálta Jones hangját a Disney+ májusban megjelent Obi-Wan Kenobi című sorozatához. Ez a Disney tulajdonában lévő Star Wars produkciós céggel, a Lucasfilmmel együttműködve történt, amely elmagyarázta, hogy Jones még maga „irányította” a karakter szövegét a sorozatban, de tényleges hangját már a Respeecher generálta.