Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérkezett az első olyan Hooligans-klip, amelyben az új felállással szerepel a zenekar.

  A 2021-es év több szempontból is mérföldkőnek számított a zenekar életében – amellett, hogy fennállásuk 25. évfordulóját ünnepelték, piacra dobták karrierjük legzúzósabb nagylemezét is Zártosztály címmel, illetve hosszú idő után tagcsere történt a bandában. A banda basszusgitárosa, Késmárki Zsolt közel 15 év közös munka után távozott a csapatból, az énekes Ördög Tibor Csipa, a gitáros Tóth Tibi  és a dobos Kiss Endi mellé ezek után 2022 februárjától Romanek Gergely érkezett.

  A zenekar szerdán megjelent videoklipjében, amit a Káosz című nótához forgattak, már az új felállásban látható a Hooligans – a kisfilmet ezúttal is Jimy J. Hollywood rendezte. A tagok szerint egyébként ez lett a legsikeresebb dal a Zártosztály tételei közül, a zenészek viszont már dolgoznak a következő lemezükön, amely leghamarabb 2023 tavaszán érkezhet. Idén még lesz egy nagy évzáró koncertjük december 29-én, amit a budapesti Barba Negra új helyszínén tartanak. 

 • Matthew Clarke a Travelodgeban foglalt magának szállást Londonban, azonban a szoba átvételekor egy meglehetősen furcsa szöveg fogadta őt a televízió képernyőjén. „Kérjük ne vizeljen az ágyba" - olvasta a 39 éves, 3 gyerekes apuka, aki előtte részt vett a szeptember 30-án tartott London Marathonon. A fura üzenetre azóta sem kapott magyarázatot.

 • Előzetest kapott a Violent Night című fekete-komédia, amiben a Stranger Thingsből is ismert David Harbour lesz a Mikulás, aki nem fél bemocskolni a kezét.

  vérapó
  Fotó: YouTube

  Karácsony este egy csapat zsoldos hatol be egy gazdag család otthonába, ahol mindenkit túszul ejtenek. Azonban a csapat arra nem készült fel, hogy felkerültek a Mikulás rossz gyerekeket felvonultató listájára, és bizony ez a Miklós minden, csak nem szent.

 • Valaki más macskáját etetni nem kifejezetten jó ötlet, ugyanis egy idő után előfordulhat, hogy a cica az új otthonának fogja tekinteni az egyébként idegen házat. A macskák kíváncsi állatok, akik szeretnek kalandozni, így nem ritka, hogy eltűnnek otthonról pár órára, vagy akár 1-2 napra is, de mindig hazatérnek. Azonban mi van akkor, ha időközben bejön a képbe egy másik "gazdi", aki elkezdi etetni, gondozni a macskánkat anélkül, hogy mi tudnánk róla?

  A Metro.co.uk összeszedett 5 dolgot, amiből sejthetjük, hogy cicánk máshol keresi a boldogságot.

  Hosszabb időre eltűnik otthonról

  Szakértők szerint, ha macskánk feltűnően sok időt tölt távol az otthonától, könnyen lehet, hogy épp egy másik háztartásban tartózkodik, és hiába megszokott viselkedés tőlük a kalandozás, ha úgy érezzük valami megváltozott, érdemes kicsit jobban odafigyelni, mivel is tölti szabad idejét kedvencünk.

  Meghízik

  Persze a cicák súlya változhat időnként, de ha feltűnően sokat hízik, akkor benne van a pakliban, hogy máshonnan is élelemhez jut. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mitől lehet a váratlan meghízás, érdemes állatorvoshoz is fordulni  a problémával.

  Nem érdekli az otthon kapott étel

  Árulkodó lehet az is, hogy az eddig tőlünk kapott étel már nem érdekli, pláne, ha a fentebb említett súlygyarapodás is megfigyelhető nála.

  Megváltozik az illata

  Ahogy hűtlen partnerünkön megérezhetjük más parfümjét, vagy after shavejét, úgy cicánknak is megváltozik az illata, ha mással tölti az idejét.

  A macskáknak is megvan a saját illata, de ha ez megváltozik, vagy épp idegen illatot veszünk észre rajta, jó eséllyel hűtlen volt hozzánk.

  Megváltozott viselkedés

  Jelentős viselkedés változás is megfigyelhető náluk, ha találtak maguknak egy második otthont. A szakértők szerint előfordulhat, hogy hirtelen hűvösebbek lesznek velünk, vagy épp bújósabbak. Ha az addig bújós cicánk egyik napról a másikra távol tartja magát tőlünk, akkor előfordulhat, hogy máshol éli ki magát.

  Másfelől ha az egyébként visszahúzódóbb cica kedvesebb a szokásosnál, jelentheti azt is, hogy bűntudata van azért, mert máshol kereste aznap a boldogságot.