Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképzelés vs. valóság.

  hotel.png
  Fotó: TikTok

  New York Post számolt be annak az argentin nőnek a történetéről, aki kis híján dobott egy hátast, amikor először belépett abba az olaszországi hotelszobába, amelyet kivett magának. Clarisa Murgia úgy meséli, egy kisebb vagyont fizetett ki azért, hogy egy olyan idilli szobában pihenhessen, ahonnan a kilátás egyenesen a tengerpartra nyílik, de az egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy átverhetik.

  Murgia egy videóban, amelyet eredetileg a TikTokon tette közzé, meg is mutatja, miért borzadt el teljesen: szobájából tengerpart helyett csupán egy tengerpartot ábrázoló plakátot látott, amelyet a fogadóval szemben lévő épületre  feszítettek ki. A nő azt mondja, a panzió hirdetésében az állt, hogy a kilátás innen festői, de nem gondolta, hogy ezt szó szerint kell érteni.

   

  @thesiakapkeli Ingatkan betul sea view 😭 📹 clarisamurgia #pov #seaview #airbnb #fyp #viral #tipu #scam #alamak ♬ Ho no no no 1 - la roca
  @elmegafono.ca 😂🌊 ¡Expectativa vs. Realidad en Airbnb! Clarisa Murgia, una argentina en Italia, se hizo viral en TikTok después de alquilar un "Airbnb con vista al mar" que resultó ser... ¡una pared pintada! 🎨 Los comentarios no se hicieron esperar, algunos riendo y otros compartiendo sus propias experiencias. ————————— Fotografías y videos cortesía redes sociales Derechos de autor desconocido. Informar por DM para colocar créditos o eliminar. #expectativavsrealidad #AirbnbFail #TikTokHumor #Viajes #ClarisaMurgia #VistaAlMar #NoTeFiesDeLasFotos #HumorEnRedes #CuentaDeRespaldo #airbnb ♬ sonido original - elmegafono.ca
 • Úgy hasonlítanak, mintha ikrek lennének.

  Mihányfi Lucát az X-Faktor 2022-es évadában ismerhette meg az ország , aki énektudásával még színész édesapját, Mihályfi Balázst is meglepte, arról ugyanis, hogy jelentkezett az RTL tehetségkutatójába, szüleinek sem szólt előre. A fiatal lány a műsor véget értével sem állt le a zenéléssel: sorban adja ki az új dalokat, különleges stílusa miatt pedig elég megosztó személyiség lett.

  A 20 éves lány a merész ruhaválasztásairól is ismert. Pénteken például olyan felvételeket osztott meg magáról az Instagram-oldalán, amiket egy lesifotós készített róla az utcán. A fiatal énekesnő ezeken a fotókon egy bő szárú, lecsúszott farmernadrágban és egy kivételes szabású felsőben látható, de a lesifelvételeken nem csupán ez szúr szemet. Első ránézésre ugyanis olyan, mintha az X-Faktor korábbi győztesét, Tóth Andi-t örökítették volna meg. 

  Mihályfi Lucát már jó ideje Tóth Andi hasonmásaként emlegetik, korábban még a Redditen is ment a vita ezzel kapcsolatban.