Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Amazon Prime sorozata jelentősen kifordította a szuperhősökről alkotott képünket, azonban ez nem történhetett volna meg a Marvel nélkül, legalábbis az executive producer szerint.

  Seth Rogen nem kifejezetten rajongója az MCU-nak, de azt elismerte, hogy részben Amerika Kapitánynak és családbarát társainak köszönhető, hogy a The Boys-féle sztoriknak van létjogosultsága.

  Homelander
  Fotó: Instagram

  A kanadai származású amerikai színész, rendező, producer, forgatókönyvíró és humorista elárulta, hogy szerinte Kevin Feige egy zseniális figura, és a legtöbb rendező, akit a Disney felbérel, remek szakember, de ő maga nem tud olyan odaadással rajongani ezekért a filmekért, pláne, hogy nincs gyermeke sem, akit elvinne rájuk a moziba.

  Ennek ellenére a Marvel-filmek húzták meg azokat a határokat, amiket Homelanderékkel feszegethetnek, elvégre pontosan ezeket a megronthatatlan szuperhősöket árnyalják a sorozatban, aminek negyedik évada a készítők szerint mindenen túl fog tenni.

 • Elképesztő felvételek készültek, ahol egy búvárcsapat hihetetlen közeli kapcsolatba került az éppen táplálkozó bikacápákkal. Bár a támadások ritkák, agresszivitásuk miatt potenciálisan veszélyes cápafajnak számítanak.

  A hím bikacápák akár 3 méter hosszúra is megnőhetnek, és súlyuk elérheti a 130 kilogrammot. A bikacápa harapása a legerősebb, állkapcsának maximális szorítóereje akár 6 ezer newton. Ezeket a képeket John Moore búvár és víz alatti fotós készítette a floridai Jupiterben.

  „A cápák épp táplálkoztak, és véletlenül egymásba botlottak – mondta John. – Szeretem, hogy az ilyen felvételek szelíden mutatják meg ezeket a meg nem értett teremtményeket. Imádok együtt úszni a cápákkal, különösen a bikacápákkal, és határozottan nagyon otthon érzem magam velük. Nyilvánvalóan vadállatok, de okosak, és felismernek engem a vízben. Gyorsan kialakul közöttünk egy kapcsolat, főleg azért, mert etetem őket, és rendkívül kiváltságosnak érzem magam, hogy ennyi időt tölthetek velük a vízben. A horgokat és zsinórokat is rendszeresen eltávolítom róluk.”

 • James Gunn rendezésében került mozikba 2002-ben a Scooby-Doo: The Movie, ami visszanézve egyáltalán nem a gyerekeket célozta meg, sőt a rendező elárulta, hogy benne lenne-e egy R besorolású harmadik részben is, ha úgy adódna.

  dina
  Fotó: Instagram

  Azt már korábban lehetett tudni, hogy a filmben Vilma eredetileg leszbikus lett volna, ami nemrég hivatalosan is kiderült a Scooby-Doo Trick or Treat című rajzfilmben, azonban ehhez 20 évet kellett várni, pedig a rajongók már jó ideje sejtették a dolgot.

  Sarah Michelle Gellar, aki a filmben Diánát alakította, most azzal állt elő, hogy felvettek egy „forró” csókjelenetet közte és a Vilmát játszó Linda Cardelini között, ami végül a vágószobában maradt.

  „Volt egy tényleges csók Diána és Vilma között, amit végül kivágtak a filmből. Úgy érzem, a világ szeretné látni a jelenetet, de nem tudom, hogy hol lehet.” Gellar azt is elhintette, hogy eredetileg voltak utalások arra, hogy Fred is meleg, de ezeket is inkább kihagyták végül.

   

 • Egy vakmerő hegymászó, aki rendszeresen kockáztatja az életét veszélyes mutatványok során, megmászott egy 120 méter magas felhőkarcolót csak a szabadmászásban, semmilyen biztonsági felszerelés nélkül.

  Alexis Landot a múlt hónapban osztotta meg a közösségi médiában a hihetetlen felvételt, amelyen mezítláb mászik fel a Tour Franklinre a szülővárosában, a franciaországi Párizsban. A 22 éves férfi csak egy farmer rövidnadrágot és egy pólót viselt, de az átlag embernek szorongató felvételeken jól látszik, ahogy a hatalmas üvegépület oldalán félelmet nem ismerően halad felfelé. A férfi mindössze 35 perc alatt jutott fel az épület legtetejére, ami elképesztő teljesítmény, ugyanakkor nem csak rendkívül veszélyes, de továbbra sem legális.