Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyen, amikor bomba robban a kommentek között.

  Mint ismert, tapintani lehetett a feszültséget Istenes Bence és Rácz Jenő között a vasárnap esti Sztárbox-meccsen, konfliktusuk jól láthatóan kicsúcsosodott a ringben, de még most, az adást követő napokban sem csitulnak a kedélyek. Többen, köztük Istenes sem értett egyet a pontozóbírók döntésével, hiszen Rácznak ítélték oda a győzelmet, ezért történt, hogy azóta már Kovács Kokó István is megvédte a bírók álláspontját, és a mérkőzést vezető bíró, Gábris Bulcsú is elmondta, hogy Istenes volt a szabálytalanabb. Még egy esetleges visszavágóról is szó esett, ennek kapcsán mondta el a Michelin-csillagos séf, hogy részéről ez a visszavágó megtörtént, a műsorvezetőnek megvolt a lehetősége, nyugodtan bontson ki otthon egy pezsgőt, és ünnepelje meg magát, csak hagyják már békén ezzel. 

  Hogy milyen érzések kavarognak benne a mérkőzés kapcsán, Istenes nem is nagyon tudta szavakba önteni. Úgy tervezi, a következő hetekben az IstenEst egyik epizódját ennek szenteli, amit az Instagram-oldalán is közölt. E poszt alatt kommentben többen jelezték a tévésnek, hogy számukra ő az igazi győztes, köztük a ValMar énekese, Marics Peti is erről írt. A The Voice műsorvezetőjének a szerelme, Csobot Adél is úgy érezte, hogy nyilvánosan is ki kell fejezni támogatását, miután egyszer már jelezte, nem tartja megérdemeltnek Rácz győzelmét.

  A Sztárbox riportere egy közös fotóhoz fűzte gondolatait.

  @benistenes! Ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged, és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?!

  – üzente szerelmének Csobot, akinek szavai igazi kommentcunamit indítottak el.

  „És rengetegen vannak azok is, akik előtt végleg lejáratta magát.”

  Adél, engedd el… nem kell bizonygatni, annál gázabb… Bence hatalmas csalódás.

  Azért azzal legyünk tisztában, kedves kommentelők, hogy nem azzal van a probléma, hogy elment a meccs, hanem egy rossz bejegyzés miatt egy hete egy egész országtól jön a szidalmazás, ki van kiáltva a világ legrosszabb emberének, csalónak, közben a másik fél meg a szent, de az ő homofób beszólogatásait már senki nem nézi. Mert 2023-ban szitokszó a cigány meg a b.zi, de a roma, akit lecigányoztak, az b.zizhatja azt, aki valójában nem meleg… a bíró akkor állítja meg a meccset, mikor Bence van fölényben (bezzeg egy hete simán engedték, hogy a magáról már kb. nem tudó Kabát visszamenjen, és kiüssék), mindig a Jenő javára történt minden megállítás, nehogy véletlenül ki legyen ütve a narcisztikus apróséf…

  ez az egész nem szólt semmi másról, csak egy jól meglovagolt hibáról, amiért a hibázó fél kismilliószor bocsánatot kért. Nem tudott veszíteni?! Emberek, fent maradt a ringbe, mikor nyilatkozott, akkor kipfujolták… Jenőt miért nem pfujolták ki a b.zizásért?! Azt még hozzátenném, hogy le is mehetett volna a ringből, mint sokan mások (Megyeri, Sáfrány, Nagy), de ott maradt, és elfogadta a vereséget…

  Azt meg ne várjuk el, hogy ne álljon ki az igazáért.”

  „Az látszik, hogy te szereted és támogatod most, de az első meccsnél nem volt rád szüksége… Mindenkinek megköszönte a felkészítést stb., de a te nevedet nem hallottam… A siker csak az övé volt… Egyébként ha a Jenő elleni vereséget méltóképpen viselte volna, senki sem mutogatna rá, így jött le az egész, mintha egy kislány picsogna a végén…

 • Ember nem vett még így fel pulóvert.

  Megosztja az internetezőket az a viselet, amelyben Justin Bieber a minap az utcára lépett. Mondjuk, ez így önmagában nem is meglepő, hiszen a 29 éves énekes sokszor úgy jelenik meg, mintha lekapcsolt villanynál, a teljes sötétben öltözött volna fel – jobban mondva aggatott volna magára mindenféle ruhát, ami a keze ügyébe akadt. Felesége, Hailey Bieber emiatt nemrég magyarázkodni is kényszerült, hiszen az énekessel sokszor úgy öltöznek fel, mintha két külön bolygón élnének.

  Bieber szerdán nem csupán a rajongóit, hanem a West Hollywood-i járókelőket is megbotránkoztatta azzal, hogy pulóverét egészen egyedi módon vette fel. A Peaches című dal előadójának kényelmes szettjével még nem is lenne probléma, de elég furcsa látványt nyújtott úgy, hogy a kezét nem dugta bele szürke oversized pulóvere ujjába. Azok szokták a pulcsijukat így viselni, akiknek fel van kötve vagy be van gipszelve a kezük, ám az énekesnek feltehetően nincs ilyen problémája, hiszen jegeskávéját pont abban a kezében tartotta, amelyet a pulóver alatt hagyott. 

  Ezt mégis miért? 

  Elsőre azt hittem, három keze van

  Szeretném megérteni ezt a stílust

  – jegyezte meg pár rajongó az egykori Twitteren, az X nevű közösségi oldalon.

  Összeállítást akkor láthat Bieber legfurcsább outfitjeiről, ha ide kattint.

 • Serpenyőben és air fryerben is készülhet.

  A sült gesztenye a karácsonyi vásárok egyik kötelező csemegéje, de az utcai árusoktól is lehet venni hideg téli estéken. Jó hír azonban, hogy ezt a frissen illatozó rágcsálnivalót otthon is el lehet készíteni mindenféle különleges masina nélkül is: sütőbe tolva, serpenyőben vagy épp air fryerben is kivitelezhető.

  Fontos azonban betartani bizonyos dolgokat. Az első és legfontosabb lépés, hogy lehetőleg piacon szerezzük be a gesztenyét, és kemény, fényes felszínű darabokat válasszunk ki, mivel a puha penészes vagy kukacos lehet. A megvásárolt gesztenyét aztán száraz, hűvös helyen szükséges tárolni, ám a legjobb az, ha beszerzés után azonnal felhasználjuk. Az is fontos, hogy a gesztenyéket sütés előtt néhány órára vagy egy éjszakára beáztassuk annyi vízbe, amennyi ellepi – így könnyebb eltávolítani a héjat.

  A vizes fürdő után következik a sütés, ami sütőben, serpenyőben és forró levegős sütőben is történhet. Bármelyiket is próbáljuk ki, a gesztenyét mindig áztassuk be és vágjuk be, így sütésnél szépen kinyílik, könnyebben lefejthető a héja. Hogy biztosan jól sikerüljön az otthon sütött gesztenye, kattintson ide a legfontosabb instrukciókért!

  További receptek és tippek a sobors.hu-n.

 • Következő összecsapására készül a színész.

  Brasch Bence a második ellenfelét győzte le kiütéssel a Sztárboxban, vasárnap este ugyanis Szegedi Fecsót is földre küldte a szorítóban. Szegediről kiderült: a meccsen elszenvedett sérülése miatt műteni kell.

  Brasch szerdán a Reggeli vendégeként beszélt a küzdelemről, és latolgatta annak esélyeit, hogy kivel fog kesztyűzni a döntőben, ellenfele ugyanis Pintér Tibor és Árpa Attila összecsapásából kerül majd ki. Mint mondta, számára teljesen mindegy, ki érkezik az ellenkező sarokba, ugyanakkor azt is észrevette, hogy egyre többen váltak bokszszakértőkké az országban.

  Azt veszem észre, hogy hirtelen nagyon sokan elkezdtek érteni ehhez a sporthoz. Szerintem akik ott ülnek, meg pontozzák, Kokó, az edzők, ők talán jobban értenek hozzá, mint az átlagemberek.

  A Csillag születik felfedezettje a Reggeliben továbbá arról a monológról is szót ejtett, amelyet azt követően mondott, hogy kiütötte KKevin rappert a ringben. Mint mondja, nagyon sokan mennek oda hozzá az edzőteremben azzal, hogy nagyon motiválta őket a szavaival.

  Nem kifejezetten a Kevin kiütésére akartam reflektálni, hanem valahogy azt éreztem, hogy valaki ne érezze magát rosszul amiatt, hogy nincs ilyen autója, olyan órája. Ha van, akkor lehet rá büszke, nem azt mondom, csak az ne érezze magát rosszul, akinek nincs. Nem mindenkinek lehet, és az se baj, ha nincs. Dolgozni kell, bele kell tenni az álmainkba a munkát, és az ugyanúgy megvalósul

  – fogalmazott.