Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még nem biztos abban, hogy elindul a novemberi nemzetközi versenyen.

  Berki Mazsi a tavalyi Sztárbox egyik győzteseként még határozottan jelentette ki, hogy a nemzetközi versenyen is részt szeretne venni. Az utóbbi időkben viszont már kételyei támadtak, ugyanis figyelembe vette, hogy családját így kevesebbet látná, ezért még nem írta alá a szerződését.

  Szeretnék indulni. Egyedül csak amiatt őrlődöm, hogy már pontosan tudom, mivel járna egy ilyen intenzív felkészülés. Kevesebbet látnám a kislányom, a családom, alig maradna időm a munkámra, igazából bármi másra. Értelemszerűen a párommal is kevesebb időt tudnék tölteni. Nos, ha őt kérdeznénk, belevágjak-e, megkockáztatom, hogy megpróbálna lebeszélni...

  mondta a Storynak Berki, hozzátéve: szó sincs arról, hogy ne támogatná párja, ha úgy döntene, ismét megméretteti magát a ringben, de jogosan tartana az egésztől.

  Míg zajlott a Sztárbox, talán vele voltam a legtürelmetlenebb. Érzelmileg, lelkileg, mentálisan, fizikálisan is le voltam terhelve, emiatt kissé labilis is voltam. Ember legyen a talpán, aki tud kezelni ilyenkor egy nőt! Hol tele voltam önbizalommal, hogy »jaj, engem nem kell félteni«, a következő pillanatban meg magam alatt voltam, és azt mondogattam, én erre képtelen vagyok...

  Hozzátette, a kislánya, Emma is érezte rajta, hogy frusztráltabb volt, mint máskor. Igyekezett leplezni a gyermek előtt, hogy „néha-néha ki volt bukva”, és a legtöbb edzéseire elvitte magával, ami segített az anyának koncentrálni. Berki Mazsi jelenleg is napi háromszor edz: bokszolok, jógázik, és szobabiciklizik, mert csak így tudja levezetni a frusztráltságát.

  „Muszáj azt is megemlítenem, hogy mennyit adott nekem ez a műsor, illetve az, hogy megnyertem. És azt is, hogy a boksz mennyit adott hozzá az életemhez. Még most is libabőrös leszek az emlékre. És jobb formában vagyok, mint valaha! Plusz azt érzem, hogy azok, akik eddig azzal bántottak, hogy semmit nem tettem le az asztalra, most kicsit elhallgattak.” – tette hozzá az influenszer, aki azt is észrevette, hogy olyanok is szép számmal vannak, aki kellemesen csalódtak benne.

 • Több mint fél éve már annak, hogy megszületett Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M közös kislánya, aki az Amara nevet kapta szüleitől. Az egykori szépségkirálynő és rapper párja sokáig távol tartották a nyilvánosságtól újszülött gyermeküket, de azóta ők is megenyhültek, és volt már olyan, hogy címlapfotón mutatták meg szerelmük gyümölcsét.

  Az édesanya most egy videót is megosztott kislányáról a korlátozott ideig elérhető Instagram-posztjában, amelyen Amara széles mosollyal az arcán integet. Az aranyos felvételt ide kattintva tekintheti meg.

 • Komolyan elhatározta magát.

  nagymelanie1.png
  Fotó: RTL Klub

  G.w.M exfelesége, Nagy Melanie életmódváltásba kezdett, amiről közösségi oldalán rendszeresen szokott posztolni. A Bors felkeresésére most elárulta, hogyan kezdett neki, hogy a testi egészségére is több figyelmet fordítson. Mint kiderült, az édesanya régóta tervezi, hogy ne csak a mentális egészségére koncentráljon, hanem az életmódján is változtasson.

  A mindennapi mozgás, a tudatosabb étkezés eddig hiányosságom volt. Mondják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Most eljött az én időm, bezsúfolom az edzést is az egyébként is mozgalmas életembe

  – fogalmazott Nagy, aki kétgyermekes, egyedülálló anyukaként nem bővelkedik szabadidőben.

  Hozzátette, nem az a típus, aki folyton a mérlegen áll. Elsődleges célja az egészséges életmód, vagyis hogy jobb legyen az állóképessége, és az összképet tekintve egészségesebb legyen. Ugyanakkor szeretne jó példát mutatni ezzel a gyermekeinek, azt pedig külön örömnek tartja, ha közben formásodik.

  Nagyon kitartó nőnek tartom magam az élet minden területén, remélem, ez itt is megmutatkozik majd!

  – magyarázta a profi sminkes, aki edzőteremben, egy személyi edző segítségével fog dolgozni.

 • Kiley Langille kanadai modell egész életében szembesült a magassága miatti bántásokkal, különösen az általános iskolában, ugyanis már 12 évesen hihetetlenül magas volt, egészen pontosan két méter. Bár ezek tapasztalások nem tűntek el nyomtalanul, mégis sikerült továbblépnie. Most népszerű divatmárkáknak modellkedik, illetve tévésorozatokban is szerepelt, és olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Spotify, vagy a Buzzfeed.

  A fiatal nőnek emellett 190 ezres követőtábora van TikTok, amióta influenszernek is felcsapott. A színészi karrierje beindítása jó úton halad, és a kihívások ellenére küzd, hogy a magassága ellenére megtalálja a helyét a filmiparágban. Mint mondta, magánéletében is nehézségekbe ütközött, mivel a magas nőként nehéz még csak egy randit is összehoznia, tartós kapcsolata eddig nem is volt.

  „Vonzódom a nálam magasabb férfiakhoz, de ahol élek, nem sok akad. Próbáltam alacsonyabb srácokkal randizni, de fizikailag kínos volt, ahogy próbáltam kézen fogni és átölelni. Randiztam már olyan sráccal, aki 180 centiméter magas volt, ő azonban végül a magasságkülönbség miatt vetett véget a dolognak. Többnyire pozitív visszajelzéseket kapok a neten, az emberek imádják a magasságomat. Rengeteg bókot és házassági ajánlatot kaptam folyamatosan, most már csak törlöm őket, amint megjelennek.” – fogalmazott.