Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Körülbelül öt kiló hal szakadt az énekes nyakába.

  Napvilágot látott néhány kulisszatitok a Valami Amerika című sorozat egyik forgatási napjáról. Az RTL+-on látható sorozat háttérmunkájába a Fókusz riportja engedett betekintést: a döbbenetes jelenetben az látható, ahogy aSztárboxnehézsúlyú bajnoka , azaz Brasch Bence által alakított énekes az egyik legfontosabb fellépésekor csúnyán beég. Több kiló hal zúdul a nyakába.

  A Csillag születik felfedezettje elmondta: szívesen bevállal bármilyen izgalmas jelenetet a színpadon és filmen egyaránt, de ehhez foghatót még sosem csinált.

  Brasch a sorozatban egy énekes-zenész fiút alakít, akinek a karrierjét a befolyásos és gazdag édesapja egyengeti, miután jelentkezett egy tehetségkutatóba. A szabotázst azért időzítették épp az ő produkciójához a zöld aktivisták, mert apja egy olyan környezetszennyező vállalat vezetője, aki a műsor fő szponzoraként próbálja befolyásolni a döntő eredményét.

 • Aláírást sem adott neki.

  A Balázsék című műsor szerda reggeli adásában többek között az is szóba került, hogy idén farsangkor több fiúgyerek is úgy döntött, hogy nem valamilyen megszokott jelmezbe bújik, hanem kedvencének, Szoboszlai Dominiknak öltözik. Sebestyén Balázs ennek kapcsán mondta el, hogy úgy véli: a Liverpool labdarúgója nem tartja szimpatikusnak őt.

  Majd arra is kitért, miért gondolja ezt: szerinte az állhat a focista ellenszenvének hátterében, hogy Sebestyén már jó ideje keményen kritizálja a magyar focit.

  A Dominikot én nagyon kedvelem, ő nem kedvel engem. A magyar futballról nem vagyok túl jó véleménnyel, és most ugye nagyon jó, de én 15 éve ekézem a magyar futballt, ami most végre esetleg jó lesz az EB-n. De nem volt azért mindig ilyen jó, már akkor ekéztem a futballt, amikor Dominik még nem a Liverpoolban játszott. De ez neki rosszul esett

  – magyarázta a rádiós műsorvezető, akinek szavait a Blikk idézte.

  Egyszer kértek tőle autogramot, egy ismerős elvitte, hogy írja már alá a Balázsnak ezt, merthogy a fia focirajongó, meg minden, és akkor mondta a Dominik, hogy nem. Rendesebben kellett volna beszélni. Nem írta alá, de én értem, hogy ez nekem szólt

  – árulta el Sebestyén, majd szokás szerint el is viccelte a dolgot.

  „A két gyerek egy hétig depressziós volt, azóta terápiára járnak, de mindegy. Gyerekek, ez jó. A magyar focisták és a futball megint ott van a méltó helyén, a gyerekek pedig Szoboszlai Dominikok akarnak lenni. Ez azt mutatja, hogy vannak jó játékosaink, akik példaképek a gyerekeknek.”

 • A kolbász ellen nincs kifogása.

  Titokzatos francia férje, Flor miatt vetette bele magát jobban a főzésbe Orosz Barbara, aki már alig várja, hogy a diplomata férfivel végre együtt élhessen. A Mokka háziasszonya nemrég elárulta: álmaik ingatlanát a Balatonnál találták meg, s ahogy tervezték, nemrég bele is fogtak a felújításba. A műsorvezetőnő videót is mutatott arról, ahogy elkezdte bontani a csempét, s korábban kiderült az is, hogy párja maximálisan megbízik az ízlésében, ezért szabad kezet adott neki az ingatlan berendezésében.

  Orosz Barbara a közös főzésekért is odavan, férje azonban otthonosabban mozog a konyhában.

  A férjem például rákocskákat sütöget nekem, s sokkal jobban csinálja a kedvenceimet, mint én. Flor hamar bemutatott a családjának, így gyorsan kiderült számomra, hogy mennyire változatosan táplálkoznak. Elképesztő kreativitással nyúlnak az alapanyagokhoz, amelyeket a helyi piacokon, kistermelőktől szereznek be. Nem tudok úgy hazajönni tőlük, hogy ne legyen rajtam egy-két plusz kiló

  – árulta el a  Best magazin nak a tévés, aki arról is beszélt, hogy férje, Flor mit szól a magyar ételekhez.

  Bárhova megyünk, gulyást szeretne enni. A kolbász ellen sincs kifogása. Karácsonykor végigkóstolta a magyar menüsort. Flornak gyakran készítek bundás kenyeret, azzal nem tud betelni. Egy dolgot nem szeret, a pálinkát

  – jegyezte meg Orosz Barbara.

 • Nem véletlenül.

  Amikor még az RTL Reggeli című műsorát vezette , gyakran lehetett lazább öltözékekben látni Szabó Zsófit a tévéképernyőn, ám ez a jövőben változni fog – mutatott rá a story.hu. Az egygyermekes tévés a stylistoknak köszönhetően eddig sokszor egyszerű farmert, vagány bőrdzsekit és a kivágott ruhadarabokat viselt, ám ezeket le fogja cserélni, sokkal visszafogottabban fog mutatkozni.

  A lap szerint a „stílusváltás” nem történik ok nélkül, a műsorvezetőnőnek ugyanis illeszkednie kell aMokka arculatához, amelyet márciustól ő is vezetni fog . Erre utalt már az is, hogy a TV2 hétfői sajtótájékoztatóján egyszerű szürke kosztümben, s visszafogott fehér felsőben jelent meg.

  A Mokka stylistja, Ordasi Zsolt korábban a Best magazinnak elmondta: annak a ruhákon is látszódnia kell, hogy egy visszafogott, reggeli műsorról van szó. Ez az oka annak, hogy a műsorvezetőnők az adásokban nem viselnek nagy fülbevalókat, vagy olyan ruhákat, amelyek elvonnák a nézők figyelmét a beszélgetésekről. Ez már a Mokka keddi adásában is látható volt.

  Íme egy fotó az RTL Reggeli stúdiójából:

  S egy másik felvétel, már a TV2 sajtótájékoztatójáról: