Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szolid kis ajándék.

    Egy Gáspár Győző által szervezett, exkluzív luxuspartin ünnepelte 50. születésnapját Gáspár Bea. A Városligeti Cafében vasárnap mintegy 50 ember, köztük haza sztárvendégek buliztak együtt a házaspárral, a hangulatról a No Mercy énekese, Marty Cintron gondoskodott.

    Igen, valóban itt volt a No Mercy Bea születésnapján és nagyon jó bulit csinált. Minden jól sikerült, de ennél többet nem szeretnénk mondani 

    – erősítette meg az értesüléseket Gáspár Győző, aki állítólag már az év elején elkezdte szervezni az eseményt.

    A Blikk úgy tudja, a privát fellépés az utazási költségeken felül 6 millió forintba került, ám ez még a kisebbik kiadás volt az este kapcsán: a Romantic énekese egy 70 millió forintot érő fehér Bentley-vel is meglepte feleségét. A Continental GT típusú luxusjárgányról Gáspárék szomszédja egy fotót is eljuttatott a lapnak.

  • Egy producer tett rá megjegyzést, aztán döntött a műtét mellett.

    Christina Applegatet korábban megvádolták azzal, nem is szklerózis multiplexe-, hanem egy rossz plasztikai beavatkozás miatt változott meg annyira az arca. Ez azonban nagyon távol áll a valóságtól, a színésznő ugyanis bevallotta, mindössze egyszer fordult csak szépészeti specialistához, még évtizedekkel ezelőtt.

    „Egy tévéműsorban voltam, és az egyik nagyon híres producere a shownak azt mondta, Hé, bajban vagyunk a szemed alatti megvilágítással. A szemed alatti táskák hatalmasak!” – idézte fel az 52 éves Applegate, aki máig haragszik a meg nem nevezett filmes szakemberre, amiért azt tanácsolta, távolíttassa el őket, és ezzel bogarat ültetett a fülébe a dolog kapcsán. 

    Tudjátok, mit csináltam? 27 évesen megejtettem az egyetlen plasztikai műtétem, amim valaha volt, hogy leszedessem őket. Belementem

    – mesélte a Rém rendes család sztárja.

    (24.hu)

  • Barátnője, Reni a villában tudta meg, hogy teherbe esett.

    vv12.png
    Fotó: instagram

    Vasárnap este VV Ádi győzelmével ért véget a ValóVilág 12. évada, ám a bronzérmes Geri egy cseppet sem szomorkodik, amiért lecsúszott a fődíjról. Erről őszintén mesélt a finálé után az RTL kameráinak.

    „Örülök nagyon ennek a harmadik helynek is, számítottam amúgy rá, hogy őszinte legyek, de én azt köszönöm, hogy mindent át tudtam élni, a legvégén estem ki, és ez az, ami feltölt” – kezdte a srác, aki azt várta talán a legjobban, hogy újra villabéli barátnőjével lehessen.

    „Beleszerettem Renibe, iszonyatosan, olyan érzéseket hozott ki belőlem, amik nem gondoltam volna, hogy bennem vannak. Azt érzem, hogy totálisan szerelmes vagyok, nagyon durván.” 

    Geri szerint kapcsolatuk nem csak folytatódni fog a kinti életben, de itt fog igazán kibontakozni a szerinte tökéletes Renivel. Előtte azonban még pár nehéz napjuk biztosan lesz, hiszen dűlőre kell jutniuk születendő gyermekük sorsával kapcsolatban, Reni ugyanis a villábanteherbe esett.

    „Várom már, hogy beszéljek anyáékkal elsősoroban, és Renivel. Biztosan a legjobb döntést fogjuk meghozni, egyelőre én sem szeretnék addig konkrétumot kijelenteni, amíg nem beszéltem velük” – árulta el a 21 éves, tévés karrierre vágyó fiatal.

  • Ha igazak a szakmabéli értesülések, rekordgázsit kaphat a színész Doctor Doom megformálásáért.

    GettyImages-2163996937
    Fotó: Jesse Grant / Getty Images

    Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas meglepetéssel készült a Marvel a hétvégi Comic Con paneljükre, felfedték ugyanis, kit rejt a következő két Bosszúállók-film főgononoszának fémálarca:

    Robert downey jr.-t!

    A színész neve már-már egybeforrt az MCU-val, 2019-ig ugyanis ő alakította Vasember karakterét, Tony Stark halála után viszont az Oscar-díjas színész a másik oldalon próbál majd szerencsét, mint az antagonista Victor von Doom, azaz Doctor Doom.

    A Variety információi szerint ehhez a visszatéréshez mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a Marvelnek. A rendezőszékben helyet foglaló Russo-testvérek a megszerzett adatok szerint 80 millió dollárt, azaz több mint 29 milliárd forintnak megfelelő fizetséget kapnak a 2026-ban, valamint 2027-ben érkeztő Avengers: Doomsday és Avengers: Secret War filmekért, s bár Downey gázsija pontosan nem ismert, annyi biztos, még ennél a 80 millió dollárnál is „lényegesen több”. Ráadásul utazásra sem kell költenie, hiszen magángépét szintén a cég állja, ahogy a biztonsági szolgálata fedezését-, valamint a jövőre kezdődő, londoni forgatásra telepített külön trailer-táborát is.

    Downey egyébként messze a legjobban fizetett Marvel-színész, eddigi munkásságáért 500 és 600 millió dollár közötti csekket tehetett zsebre. Mostani fizetése viszont így is kiemelkedő, lévén az előbbi összeget hét filmből és három cameo-szereplésből gyűjtötte össze.