Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Elképesztően várja már az anyaságot.

    Osvárt Andrea nemrég egy fürdőruhás képpel tudatta a nagyvilággal: első kisbabáját hordja a szíve alatt. A 45 éves színésznő és közgazdász kedvese jövő januárra várják a közös gyermeküket. Az egyébként Olaszországban is elismert színésznő egy podcastműsorban árulta el, hogy újra rátalált a szerelem egy bécsi kötődésű, külföldi férfi személyében. Mint kiderült, az újdonsült kismama egyáltalán nem unatkozik, erről a Best magazin legfrissebb számában mesélt:

    Intézem a saját cégem, illetve a befektetéseim ügyeit, több projektem fut párhuzamosan és viszem a háztartásunkat is.

    idézte az nlc.hu. Mindezen felül van még egy sokak számára talán meglepő foglalkozása. Miután egy lakógyűlésen kiállt a saját érdekeiért, meggyőzték, ezt közösségileg is tegye meg, így közös képviselői végzettséget szerzett, és jelenleg a második kerületi Margit negyed közösségi fővédnökségi feladatait is ellátja.

  • Pedig a műsorban csakis magukra számíthatnak a játékosok.

    Arulo145777
    Fotó: RTL

    Hamarosan elindul az RTL egyik sikerprodukciójának, a szakma által a realityk közül az év műsorának választott Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új évada, amelyben 22 híresség fog versengeni egymással. Ahogy azt már az előző évadban is láthattuk, a megtévesztés, a mentális hadviselés, és a folyamatos bizonytalanság a játék velejárója. 

    „Mindenki azt hiszi, hogy tudja, hogy milyen érzés paranoiásnak lenni, mert látta, vagy olvasott róla, vagy már az volt. Itt azért egy picit más, amikor olyan környezetben vagy vélt barátokkal, akik közül bárki hátba szúrhat a következő pillanatban” – fogalmazott Fókusz riportjában a játékmester, Árpa Attila.

    Mint a beharangozóból kiderült, a TV2 korábbi húzóneve, Bereczki Zoltán is vállalta a felkérést. Saját bevallása szerint szereti kontroll alatt tartani az életét, de közel sem biztos benne, hogy a műsorban ez megőrizhető-e. 

    Az biztos, hogy az a szerepkör, hogy a saját sorsunk felett hatalmunk van, az azért szerintem nagyon fontos a való életben. Ha áldozat vagy, és tudod, hogy az életed veszélyben van, és az egyik legfontosabb helyzetben nem rajtad múlik a döntés, az azért elég frusztráló.

    idézi a Story Bereczkit.