Összefoglaló

Percről percre BL: hatot lőtt a Bayern, 0-2-ről nyert a Tottenham

A keddi végeredmények
Real Madrid–PSG 2–2
Tottenham–Olympiakosz 4–2
Crvena zvezda–Bayern München 0–6
Manchester City–Sahtar Donyeck 1–1
Atalanta–Dinamo Zagreb 2–0
Juventus–Atlético Madrid 1–0
Galatasaray–Club Brugge 1–1
Lokomotiv Moszkva–Bayer Leverkusen 0–2
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A B csoportban Crvena zvezda–Bayern München és Tottenham–Olympiakosz meccseket rendeznek ma. A bajorok eddig százszázalékosak, 4 meccsből négyet nyertek, vezetik a csoportjukat, és már továbbjutónak számítanak.

    A Tottenham a második 7 ponttal, egy győzelemmel bebiztosíthatná helyét a kieséses szakaszban. José Mourinho az Olympiakosz ellen debütál a Tottenham kispadján a BL-ben. A görögök otthonában 2-2-re végeztek a csapatok. A döntetlen most csak akkor lenne jó a londoniaknak, ha a másik meccsen ugyanez az eredmény születik. 

    Christian Eriksen most sem lesz kezdő Mourinhónál, a West Ham elleni bajnokin is csak csere volt a dán. Mourinho elmondta, attól teszi függővé Eriksen játékát, hogy marad-e a csapatnál jövőre.

    A Crvena zvezdának 3, az  Olympiakosznak 1 pontja van. Ha a szerbek kikapnak ma a Bayerntől, –  amire lássuk be, minden esély megvan – elbúcsúznak a BL-től. A Crvena utolsó két, az Olympiakosz utolsó három meccsét elvesztette a BL-ben, nagy meglepetés lenne, ha pont most törne meg a rossz sorozatuk. 

  • Francia lapok már órákkal a kezdés előtt arról írtak, hogy Neymar csak csere lesz a madridi mérkőzésen, és a PSG a Cavani, Mbappé, Icardi csatársorral kezd. Nem tudni, hogy ez büntetés-e azért, mert Neymar zokon vette, hogy pénteken 66 perc után lecserélték a Lille elleni bajnokin.

    A Realnál is van „büntetett”, Gareth Bale a hétvégi bajnokihoz hasonlóan ma is csak csere, helyette Isco kezd a támadósor jobb oldalán.

    A Real Madrid egyébként egy győzelemmel is csak zárkózni tud maximum a PSG-re, jelenleg öt pont a hátrányuk a franciák mögött, a továbbjutás miatt viszont már nem kell aggódniuk, a Galatasaray és a Club Brugge döntetlenjével már játék nélkül bekerültek a nyolcaddöntő mezőnyébe.