Péter, Pál
21 °C
32 °C

Brand and Content

 • június 19., 08:09

  Ön mire használja a mobilját? Ön mire használja a mobilját?

  Mennyire természetes nekünk, magyaroknak, hogy szolgáltatásokért, ételrendelésért, parkolásért, webshop és helyi megrendelésért az okostelefonunkhoz nyúlunk? Erre keressük a választ kérdőívünkben.
 • június 23., 07:00

  Van, aki a fogát hagyta ott egy fesztiválon Van, aki a fogát hagyta ott egy fesztiválon

  Mármint a műfogsorát, de kutyát, szerelmes levelet, doktori disszertációt és kerekesszéket is találtak már a hazai fesztiválokon. Tanulságos az általunk összegyűjtött lista, ahogy azt is jó tudni, hogy mi lesz, ha mi vesztünk el valamit az eszünkön kívül is.
 • június 16., 06:28

  Mikor búcsúzhatunk el a készpénztől? Mikor búcsúzhatunk el a készpénztől?

  A magyar vásárlók nyitottak az új fizetési megoldásokra, de a papír- és fémpénz eltűnésével a kormányok is jól járnának. A Mastercard Europe Közép-és Kelet-európai piacfejlesztési vezetője szerint már a kisiskolásoknak pénzügyi oktatást kéne kapniuk.
 • június 12., 07:53

  Tippek, trükkök, praktikák és receptek grillezéshez Tippek, trükkök, praktikák és receptek grillezéshez

 • június 8., 08:53

  Tényleg a Pató Pálok országa lennénk? Tényleg a Pató Pálok országa lennénk?

  Gondolta volna, hogy 100-ból 28 magyar súlyos betegséget érez egy-egy regény vagy film hatására? Felmérésünkből kiderül, hogy az egészségünk miatt ugyan aggódunk, de inkább a neten böngészünk, ahelyett, hogy orvoshoz fordulnánk, vagy szűrővizsgálatokra járnánk.
 • június 7., 06:47

  Tünetmentes, életveszélyes és bárkit érinthet Tünetmentes, életveszélyes és bárkit érinthet

  Évtizedekig lappanghat szervezetünkben anélkül, hogy sejtelmünk lenne róla. Az egyik vezető halálok, miközben a fertőzést csak speciális vizsgálattal lehet kimutatni, ezért a kockázati tényezőkre érdemes koncentrálni. Utóbbiban segítünk.
 • június 6., 16:44

  A robotok elveszik a munkát, de jók lehetnek az ágyban A robotok elveszik a munkát, de jók lehetnek az ágyban

  És mi lesz, ha elveszi a munkánkat? A Brain Bar előadói olyan kérdéseket feszegettek, melyek filmbe illőek, mégis hamarosan aktuálissá válnak.
 • május 31., 08:02

  Nem szimplán bántalmazták, szabályosan vadásztak rá Nem szimplán bántalmazták, szabályosan vadásztak rá

  Zaklatás, pedofília és gyűlöletkeltés a mai szülők gyerekkorában is létezett, de amióta az emberiség online, több és keményebb eset történik. Miért van ez, és mit tehetünk ellene?
 • május 24., 07:28

  Egyetlen képen minden a sörfajtákról Egyetlen képen minden a sörfajtákról

  Észrevette, hogy a sör az új bor? Készüljön velünk stoutból, porterből és ale-ből is!
 • május 19., 07:31

  Hosszútávra májban és fejben is készülni kell Hosszútávra májban és fejben is készülni kell

  A szombati Ultrabalaton kapcsán a felkészüléssel és a verseny alatti táplálkozással, mentális állapottal kapcsolatban kérdeztünk szakembert. Mikor együnk fehérjét, milyen vitaminra van szükségünk és mit lehet kezdeni a fájdalommal és fáradsággal?
 • május 17., 08:31

  100 éve az Esterházy, vagy most a Mészáros család gazdagabb? 100 éve az Esterházy, vagy most a Mészáros család gazdagabb?

  Nehéz átszámolni a múlt gazdagjainak vagyonát mai értékre. Tündöklésük és bukásuk története annak ellenére is érdekes, hogy nem feltétlenül vezetnék a 100 leggazdagabb magyar aktuális listáját.
 • május 16., 07:55

  Olcsón új lakást venni? Olcsón új lakást venni?

  Nem lehetetlen, de észnél kell lenni. Megnéztük, hogy mik a buktatói annak, amikor piaci ár alatt kínál valaki új építésű ingatlant, senkinek ne kelljen saját rossz döntéséből tanulni.
 • május 11., 08:57

  Gyula nyomában Gyula nyomában

  Miért hívják így a várost? Hány Gyula él Gyulán és milyen látnivalók, történetek és hírességek találhatók itt? Nincs kolbászból a kerítés, de több érdekességet találunk, mint gondolnánk!
 • május 10., 07:41

  Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön

  Mi motivál egy csomó amatőrt, hogy hajnalban induljon neki a közös bringázásnak? A Coffee Ride mozgalom mögött nincs ideológia, mégis működik, pedig csak belátták, hogy az alvásidőből a legegyszerűbb áldozni a közös szenvedélyre.
 • május 8., 08:28

  Fontos önnek az egészsége? Fontos önnek az egészsége?

  Nem foglalkozik a kérdéssel, odafigyel a megelőzésre, esetleg túlaggódja a dolgokat és hajlamos a hipochondriára? Töltse ki rövid kvízünket és megtudja!
 • május 5., 08:57

  Tinder-randi után összeköltözni? Tinder-randi után összeköltözni?

  Tényleg ehhez hasonló egy állásinterjú után új munkahelyen kezdeni. Legalábbis olvasóink egy része nem tűnik elégedettnek, sokan munkavállalóként is keresik tovább az álommelót.
 • április 25., 09:08

  Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk

  Mást vár el egy húsz és egy hatvan éves a munkahelyétől, de vannak alapvető igények, mint az elegendő friss levegő, a jól használható közösségi tér, vagy a gerincet kímélő munkaállomás. Mik a trendek, és mire ugrik a munkavállaló?
 • április 24., 07:29

  Tud-e működni egy mesterséges város Budapest mellett? Tud-e működni egy mesterséges város Budapest mellett?

  Szakértőkkel és a fejlesztőkkel néztük át, milyen csodákat ígér és milyen veszélyeket rejt ez az életre kelt, biatorbágyi szellemváros.
 • április 13., 07:32

  Hogyan talál munkát magának az Index-olvasó? Hogyan talál munkát magának az Index-olvasó?

  Kérdőívünk kitöltésével megoszthatja tapasztalatait és új tippeket kaphat, hogy hogyan találja meg álmai állását!
 • április 11., 09:25

  Minden ötödik másodperceben meghal valaki a dohányzás miatt Minden ötödik másodperceben meghal valaki a dohányzás miatt

  Infografikánkban tíz évnyi dohányzó időszakot mutatunk be, majd azt, ahogy további tíz évet töltünk szervezetünk megtisztításával.
 • április 6., 07:42

  Hogyan lehet hatékonyan állást találni? Hogyan lehet hatékonyan állást találni?

  Aki valaha keresett már munkát, tudja jól, hogy szó sincs egyszerű feladatról. Megnézzük, hogyan érdemes nekikezdeni, mik a buktatók és a munkaadók elvárásai. Két álláskeresőt pedig blogban követünk, hogy lássuk, hogyan működik az elmélet a gyakorlatban.
 • március 30., 07:44

  Miért hagyjuk el Budapestet? Miért hagyjuk el Budapestet?

  Mit várnak a kiköltözők az agglomerációtól, és mit kínálhat nekik? Bemutatjuk a jelenleg keresett és a várhatóan divatba jövő településeket, és hogy hogyan készül a nulláról egy komplett városnegyed.
 • március 28., 12:07

  6+1 dolog, amit jó tudni kutyásként 6+1 dolog, amit jó tudni kutyásként

  Két öntudatos kiskutya és jutalomfalatra kenhető gazdájuk példáján keresztül mutatjuk be, hogy miket érdemes szem előtt tartania a városi kutyásoknak. Kutyasétáltatás kisokos póráztól a szerepek tisztázásán át a kakizacsi használatáig.
 • március 24., 08:02

  Ön is lakást venne? Mutatjuk a kínálatot! Ön is lakást venne? Mutatjuk a kínálatot!

  Saját tópartra, luxusra, vagy inkább egy játék inspirálta otthonra vágyik? Összegyűjtöttük a legérdekesebb projekteket, melyekről mától vasárnapig Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállításán és vásárán tájékozódhat.
 • március 23., 06:33

  Eléggé hozzánk nőtt a mobilunk Eléggé hozzánk nőtt a mobilunk

  Családi ebéd és közös filmnézés közben sincs messze tőlünk a telefon, a gyerekek negyede pedig annyit netezik, amennyit akar. Az Index olvasóit kérdeztük otthoni mobil- és internethasználati szokásaikról.
 • március 20., 07:06

  Olcsóbb otthonokra és munkahelyekre van szükség Olcsóbb otthonokra és munkahelyekre van szükség

  Rezsink csökkentésével pénzt is spórolunk és a környezetnek is jót teszünk. Hogy lehet mégis, hogy az idén takarékosnak számító épületek jövőre pazarlónak minősülhetnek?
 • március 17., 07:46

  Kutyás nemzet a magyar Kutyás nemzet a magyar

  Legalábbis a számok alapján, de a felelős állattartásról van még mit tanulnunk. Longformban dolgoztuk fel, milyen az ebek és gazdáik élete.
 • március 16., 07:52

  Még mindig butaotthonban lakik? Még mindig butaotthonban lakik?

  Ajánlunk nyolc újdonságot, melyekkel kényelmesebbé, takarékosabbá, intelligensebbé és menőbbé teheti. Okostükörtől digitális konyhán át szokásainkhoz alkalmazkodó világításig és melegvíz rendszerig.
 • március 13., 08:27

  A csodás új okosvilág néha őrjítő? A csodás új okosvilág néha őrjítő?

  Alighanem többet van a kezünkben a mobil, mint az ősembernek volt a kőbalta. Ő le tudta tenni a barlangban, mi képesek vagyunk erre családi körben? Kérdőív.
 • március 10., 08:28

  Rosszabb lesz a városi élet Rosszabb lesz a városi élet

  Pedig van egy csomó jó megoldás a klímakutató szerint. Bizonyítékként mutatjuk a frissen díjazott legjobb magyar kezdeményezések is.