Dezső
14 °C
25 °C

Brand and Content

 • május 17., 08:31

  100 éve az Esterházy, vagy most a Mészáros család gazdagabb? 100 éve az Esterházy, vagy most a Mészáros család gazdagabb?

  Nehéz átszámolni a múlt gazdagjainak vagyonát mai értékre. Tündöklésük és bukásuk története annak ellenére is érdekes, hogy nem feltétlenül vezetnék a 100 leggazdagabb magyar aktuális listáját.
 • május 19., 07:31

  Hosszútávra májban és fejben is készülni kell Hosszútávra májban és fejben is készülni kell

  A szombati Ultrabalaton kapcsán a felkészüléssel és a verseny alatti táplálkozással, mentális állapottal kapcsolatban kérdeztünk szakembert. Mikor együnk fehérjét, milyen vitaminra van szükségünk és mit lehet kezdeni a fájdalommal és fáradsággal?
 • május 16., 07:55

  Olcsón új lakást venni? Olcsón új lakást venni?

  Nem lehetetlen, de észnél kell lenni. Megnéztük, hogy mik a buktatói annak, amikor piaci ár alatt kínál valaki új építésű ingatlant, senkinek ne kelljen saját rossz döntéséből tanulni.
 • május 11., 08:57

  Gyula nyomában Gyula nyomában

  Miért hívják így a várost? Hány Gyula él Gyulán és milyen látnivalók, történetek és hírességek találhatók itt? Nincs kolbászból a kerítés, de több érdekességet találunk, mint gondolnánk!
 • május 10., 07:41

  Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön

  Mi motivál egy csomó amatőrt, hogy hajnalban induljon neki a közös bringázásnak? A Coffee Ride mozgalom mögött nincs ideológia, mégis működik, pedig csak belátták, hogy az alvásidőből a legegyszerűbb áldozni a közös szenvedélyre.
 • május 8., 08:28

  Fontos önnek az egészsége? Fontos önnek az egészsége?

  Nem foglalkozik a kérdéssel, odafigyel a megelőzésre, esetleg túlaggódja a dolgokat és hajlamos a hipochondriára? Töltse ki rövid kvízünket és megtudja!
 • május 5., 08:57

  Tinder-randi után összeköltözni? Tinder-randi után összeköltözni?

  Tényleg ehhez hasonló egy állásinterjú után új munkahelyen kezdeni. Legalábbis olvasóink egy része nem tűnik elégedettnek, sokan munkavállalóként is keresik tovább az álommelót.
 • április 25., 09:08

  Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk

  Mást vár el egy húsz és egy hatvan éves a munkahelyétől, de vannak alapvető igények, mint az elegendő friss levegő, a jól használható közösségi tér, vagy a gerincet kímélő munkaállomás. Mik a trendek, és mire ugrik a munkavállaló?
 • április 24., 07:29

  Tud-e működni egy mesterséges város Budapest mellett? Tud-e működni egy mesterséges város Budapest mellett?

  Szakértőkkel és a fejlesztőkkel néztük át, milyen csodákat ígér és milyen veszélyeket rejt ez az életre kelt, biatorbágyi szellemváros.
 • április 13., 07:32

  Hogyan talál munkát magának az Index-olvasó? Hogyan talál munkát magának az Index-olvasó?

  Kérdőívünk kitöltésével megoszthatja tapasztalatait és új tippeket kaphat, hogy hogyan találja meg álmai állását!
 • április 11., 09:25

  Minden ötödik másodperceben meghal valaki a dohányzás miatt Minden ötödik másodperceben meghal valaki a dohányzás miatt

  Infografikánkban tíz évnyi dohányzó időszakot mutatunk be, majd azt, ahogy további tíz évet töltünk szervezetünk megtisztításával.
 • április 6., 07:42

  Hogyan lehet hatékonyan állást találni? Hogyan lehet hatékonyan állást találni?

  Aki valaha keresett már munkát, tudja jól, hogy szó sincs egyszerű feladatról. Megnézzük, hogyan érdemes nekikezdeni, mik a buktatók és a munkaadók elvárásai. Két álláskeresőt pedig blogban követünk, hogy lássuk, hogyan működik az elmélet a gyakorlatban.
 • március 30., 07:44

  Miért hagyjuk el Budapestet? Miért hagyjuk el Budapestet?

  Mit várnak a kiköltözők az agglomerációtól, és mit kínálhat nekik? Bemutatjuk a jelenleg keresett és a várhatóan divatba jövő településeket, és hogy hogyan készül a nulláról egy komplett városnegyed.
 • március 28., 12:07

  6+1 dolog, amit jó tudni kutyásként 6+1 dolog, amit jó tudni kutyásként

  Két öntudatos kiskutya és jutalomfalatra kenhető gazdájuk példáján keresztül mutatjuk be, hogy miket érdemes szem előtt tartania a városi kutyásoknak. Kutyasétáltatás kisokos póráztól a szerepek tisztázásán át a kakizacsi használatáig.
 • március 24., 08:02

  Ön is lakást venne? Mutatjuk a kínálatot! Ön is lakást venne? Mutatjuk a kínálatot!

  Saját tópartra, luxusra, vagy inkább egy játék inspirálta otthonra vágyik? Összegyűjtöttük a legérdekesebb projekteket, melyekről mától vasárnapig Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci kiállításán és vásárán tájékozódhat.
 • március 23., 06:33

  Eléggé hozzánk nőtt a mobilunk Eléggé hozzánk nőtt a mobilunk

  Családi ebéd és közös filmnézés közben sincs messze tőlünk a telefon, a gyerekek negyede pedig annyit netezik, amennyit akar. Az Index olvasóit kérdeztük otthoni mobil- és internethasználati szokásaikról.
 • március 20., 07:06

  Olcsóbb otthonokra és munkahelyekre van szükség Olcsóbb otthonokra és munkahelyekre van szükség

  Rezsink csökkentésével pénzt is spórolunk és a környezetnek is jót teszünk. Hogy lehet mégis, hogy az idén takarékosnak számító épületek jövőre pazarlónak minősülhetnek?
 • március 17., 07:46

  Kutyás nemzet a magyar Kutyás nemzet a magyar

  Legalábbis a számok alapján, de a felelős állattartásról van még mit tanulnunk. Longformban dolgoztuk fel, milyen az ebek és gazdáik élete.
 • március 16., 07:52

  Még mindig butaotthonban lakik? Még mindig butaotthonban lakik?

  Ajánlunk nyolc újdonságot, melyekkel kényelmesebbé, takarékosabbá, intelligensebbé és menőbbé teheti. Okostükörtől digitális konyhán át szokásainkhoz alkalmazkodó világításig és melegvíz rendszerig.
 • március 13., 08:27

  A csodás új okosvilág néha őrjítő? A csodás új okosvilág néha őrjítő?

  Alighanem többet van a kezünkben a mobil, mint az ősembernek volt a kőbalta. Ő le tudta tenni a barlangban, mi képesek vagyunk erre családi körben? Kérdőív.
 • március 10., 08:28

  Rosszabb lesz a városi élet Rosszabb lesz a városi élet

  Pedig van egy csomó jó megoldás a klímakutató szerint. Bizonyítékként mutatjuk a frissen díjazott legjobb magyar kezdeményezések is.
 • március 7., 08:31

  A harisnyától a Ladán át az iPhone-ig A harisnyától a Ladán át az iPhone-ig

  A kenyér 3,60, a Levi’s farmer 1800 forint. Volt, amikor a hiány diktálta a trendeket, most inkább a bőség. Mire vágytak a fiatalok régen, és mire most?
 • február 27., 07:51

  Eljött a lakáshitelesek új aranykora? Eljött a lakáshitelesek új aranykora?

  Javultak a lakáshoz jutás feltételei, de nem mindenkinek egyformán. A támogatottak mellett a támogatások és hitellehetőségek körét is bemutatjuk.
 • február 24., 07:59

  Egyre okosabb gyerekjátékok Egyre okosabb gyerekjátékok

  Programozható, VR szemüveggel követhető, vagy épp telefonnal kezelhető egy mai csúcsjáték. Közeledik a pillanat, amikor a szülő már nem képes gyermeke játékaival mit kezdeni? A világ legnagyobb játékvásárán jártunk.
 • február 23., 09:30

  Mire elég a nyugdíj most, és mire a jövőben? Mire elég a nyugdíj most, és mire a jövőben?

  Nem szeretnénk lemondani az utazásról, élményekről? Külföldön kezdenénk új életet? A jelen nyugdíjasainak sincs könnyű dolga, később pedig még nehezebb lesz a helyzetünk, ha nincs félretett pénzünk.
 • február 10., 10:21

  Ötletek, melyektől jobb lesz az életünk Ötletek, melyektől jobb lesz az életünk

  A napenergia újszölöttek életét menti, a bor erjedése a jakuzziban ülő kényelmét növeli. Izgalmas ötletek nyertek már az Energy Globe Awardon, melynek idén zárul az első magyar fordulója. Ön is szavazhat, hogy ki kapja a díjat!
 • február 3., 16:12

  Mi az a 4G+ és mire jó? Mi az a 4G+ és mire jó?

  Elmondjuk, mit érdemes tudni a 4G+-ról, és megmutatjuk milyen az, amikor az autós szimulátor életre kel.
 • január 18., 08:45

  Miből élnek a jövő nyugdíjasai? Miből élnek a jövő nyugdíjasai?

  Egyre többen és egyre tovább leszünk nyugdíjasok, ami jó hír. Az kevésbé, hogy ennek anyagi hátterét csökkenő számú aktív dolgozónak kéne biztosítania.
 • január 17., 08:39

  Ügyesebb ön, mint az átlagos Index-olvasó? Ügyesebb ön, mint az átlagos Index-olvasó?

  Próbálja ki magát játékunkkal! Egyben felhívjuk figyelmét a játék alapú orvosi kutatásokra, feltéve, hogy még tud figyelni.
 • január 13., 07:54

  Mi kell az újévi fogadalmak betartásához? Mi kell az újévi fogadalmak betartásához?

  Nagy László kézilabdázó és Toldi Zsuzsa fitness forma versenyző mellett pszichológusok adnak tanácsot és biztatást, hogy be tudjuk tartani, amit megfogadtunk.