Huba
17 °C
33 °C

Brand and Content

 • augusztus 8., 07:11

  A telefon telefonálásra való! A telefon telefonálásra való!

  Mint felmérésünkből kiderül, egyre kevesebben értenek egyet ezzel a klasszikus közhellyel. A böngészés, vagy épp a levelezés mellett vásárlásra is egyre többen használják a mobiljukat.
 • augusztus 17., 07:59

  Ön hol hűtené le magát? Mutatjuk a legjobb helyeket! Ön hol hűtené le magát? Mutatjuk a legjobb helyeket!

  Kánikula idején adódik a kérdés: hol és mennyiért csobbanhat Budapesten és környékén a felhevült magyar? Körbejártuk a strandokat. Nagyképes.
  • Percről percre
  augusztus 13., 00:00

  Egy Toi Toi vécébe nyitottunk be, a Sziget legjobb bulijába csöppentünk

 • augusztus 7., 08:37

  Ön mire használja az internetet? Ön mire használja az internetet?

  Csak levelezik, facebookozik és szörfözget a hírportálokon? 13+1 kérdés internethasználati szokásokról.
 • július 31., 08:50

  Szerelembe esni letolt gatyával, örökre Szerelembe esni letolt gatyával, örökre

  Miért lenne baj, ha valaki a vécén tinderezik, reggelizik, esetleg ott ülve fogvatartott űrhajótöröttnek képzeli magát? WC-használati kérdőívünk meglepő és mulatságos eredményei.
 • július 14., 11:25

  Tudja, milyen lassan készül az instant étel? Tudja, milyen lassan készül az instant étel?

  6-9 hónap, mire egy ételalap vagy egy zacskós leves az ötlet kipattanásától kezdve elkészül, az ételen 10-15 fős csapat dolgozik. Mármint nem otthon, hanem a konyhán, ahol ezeket fejlesztik.
 • július 13., 07:51

  Egy hónapig pénztárca nélkül? Megpróbáltuk! Egy hónapig pénztárca nélkül? Megpróbáltuk!

  Egy hónapon keresztül teszteltük, hogy megoldható-e, ha mindenért a mobilunkkal szeretnénk fizetni. Szinte mindenhol elfogadják, de a szaki, a gyerek és a vécés néni még kápéra éhes.
 • július 11., 06:55

  Az ember a művész mögött Az ember a művész mögött

  A Kult50 hiánypótló kiadvány, melyből kiderül, hogy az elmúlt időszakban mely művészek teljesítménye emelkedett ki a mezőnyből. Képen mutatjuk, hogy kik ők és mit csinálnak.
 • július 9., 17:02

  Alsó-Ausztria nyáron is szuper hely! Alsó-Ausztria nyáron is szuper hely!

  Egyre több magyar megy a közeli Bécsi-Alpokba ebben az évszakban is, mi is így tettünk. Hógolyóztunk pólóban, csodás kilátókat és ízeket fedeztünk fel és igazi hegyeken kirándultunk.
 • július 7., 13:20

  Álommunkát ajánlunk! Álommunkát ajánlunk!

  Olyanokra van most szükség, akik hátrányos helyzetű gyerekeknek segítenek abban, hogy versenyképes digitális tudáshoz jussanak.
 • július 6., 07:05

  10 dolog, amire a telefonáláson kívül még jó a mobil a fesztiválokon 10 dolog, amire a telefonáláson kívül még jó a mobil a fesztiválokon

 • július 5., 07:28

  Elnézést, remélem épp zavarunk! Elnézést, remélem épp zavarunk!

  Én megyek először, nekem jobban kell, jó de akkor siess... Kiesett idő, vagy a nyugalom percei? Önnek mit jelent a WC? Töltse ki tesztünket!
 • június 30., 10:58

  Inna egy jó kávét? Segítünk! Inna egy jó kávét? Segítünk!

  Barista segítségével mutatjuk meg, hogy hogyan készül az igazán jó otthoni kávé. A végeredmény az alapanyagon, kávéfőző eszközünkön és rajtunk is múlik.
 • június 23., 07:00

  Van, aki a fogát hagyta ott egy fesztiválon Van, aki a fogát hagyta ott egy fesztiválon

  Mármint a műfogsorát, de kutyát, szerelmes levelet, doktori disszertációt és kerekesszéket is találtak már a hazai fesztiválokon. Tanulságos az általunk összegyűjtött lista, ahogy azt is jó tudni, hogy mi lesz, ha mi vesztünk el valamit az eszünkön kívül is.
 • június 19., 08:09

  Ön mire használja a mobilját? Ön mire használja a mobilját?

  Mennyire természetes nekünk, magyaroknak, hogy szolgáltatásokért, ételrendelésért, parkolásért, webshop és helyi megrendelésért az okostelefonunkhoz nyúlunk? Erre keressük a választ kérdőívünkben.
 • június 16., 06:28

  Mikor búcsúzhatunk el a készpénztől? Mikor búcsúzhatunk el a készpénztől?

  A magyar vásárlók nyitottak az új fizetési megoldásokra, de a papír- és fémpénz eltűnésével a kormányok is jól járnának. A Mastercard Europe Közép-és Kelet-európai piacfejlesztési vezetője szerint már a kisiskolásoknak pénzügyi oktatást kéne kapniuk.
 • június 12., 07:53

  Tippek, trükkök, praktikák és receptek grillezéshez Tippek, trükkök, praktikák és receptek grillezéshez

 • június 8., 08:53

  Tényleg a Pató Pálok országa lennénk? Tényleg a Pató Pálok országa lennénk?

  Gondolta volna, hogy 100-ból 28 magyar súlyos betegséget érez egy-egy regény vagy film hatására? Felmérésünkből kiderül, hogy az egészségünk miatt ugyan aggódunk, de inkább a neten böngészünk, ahelyett, hogy orvoshoz fordulnánk, vagy szűrővizsgálatokra járnánk.
 • június 7., 06:47

  Tünetmentes, életveszélyes és bárkit érinthet Tünetmentes, életveszélyes és bárkit érinthet

  Évtizedekig lappanghat szervezetünkben anélkül, hogy sejtelmünk lenne róla. Az egyik vezető halálok, miközben a fertőzést csak speciális vizsgálattal lehet kimutatni, ezért a kockázati tényezőkre érdemes koncentrálni. Utóbbiban segítünk.
 • június 6., 16:44

  A robotok elveszik a munkát, de jók lehetnek az ágyban A robotok elveszik a munkát, de jók lehetnek az ágyban

  És mi lesz, ha elveszi a munkánkat? A Brain Bar előadói olyan kérdéseket feszegettek, melyek filmbe illőek, mégis hamarosan aktuálissá válnak.
 • május 31., 08:02

  Nem szimplán bántalmazták, szabályosan vadásztak rá Nem szimplán bántalmazták, szabályosan vadásztak rá

  Zaklatás, pedofília és gyűlöletkeltés a mai szülők gyerekkorában is létezett, de amióta az emberiség online, több és keményebb eset történik. Miért van ez, és mit tehetünk ellene?
 • május 24., 07:28

  Egyetlen képen minden a sörfajtákról Egyetlen képen minden a sörfajtákról

  Észrevette, hogy a sör az új bor? Készüljön velünk stoutból, porterből és ale-ből is!
 • május 19., 07:31

  Hosszútávra májban és fejben is készülni kell Hosszútávra májban és fejben is készülni kell

  A szombati Ultrabalaton kapcsán a felkészüléssel és a verseny alatti táplálkozással, mentális állapottal kapcsolatban kérdeztünk szakembert. Mikor együnk fehérjét, milyen vitaminra van szükségünk és mit lehet kezdeni a fájdalommal és fáradsággal?
 • május 17., 08:31

  100 éve az Esterházy, vagy most a Mészáros család gazdagabb? 100 éve az Esterházy, vagy most a Mészáros család gazdagabb?

  Nehéz átszámolni a múlt gazdagjainak vagyonát mai értékre. Tündöklésük és bukásuk története annak ellenére is érdekes, hogy nem feltétlenül vezetnék a 100 leggazdagabb magyar aktuális listáját.
 • május 16., 07:55

  Olcsón új lakást venni? Olcsón új lakást venni?

  Nem lehetetlen, de észnél kell lenni. Megnéztük, hogy mik a buktatói annak, amikor piaci ár alatt kínál valaki új építésű ingatlant, senkinek ne kelljen saját rossz döntéséből tanulni.
 • május 11., 08:57

  Gyula nyomában Gyula nyomában

  Miért hívják így a várost? Hány Gyula él Gyulán és milyen látnivalók, történetek és hírességek találhatók itt? Nincs kolbászból a kerítés, de több érdekességet találunk, mint gondolnánk!
 • május 10., 07:41

  Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön Még csak kelnének, mire túl vannak az edzőkörükön

  Mi motivál egy csomó amatőrt, hogy hajnalban induljon neki a közös bringázásnak? A Coffee Ride mozgalom mögött nincs ideológia, mégis működik, pedig csak belátták, hogy az alvásidőből a legegyszerűbb áldozni a közös szenvedélyre.
 • május 8., 08:28

  Fontos önnek az egészsége? Fontos önnek az egészsége?

  Nem foglalkozik a kérdéssel, odafigyel a megelőzésre, esetleg túlaggódja a dolgokat és hajlamos a hipochondriára? Töltse ki rövid kvízünket és megtudja!
 • május 5., 08:57

  Tinder-randi után összeköltözni? Tinder-randi után összeköltözni?

  Tényleg ehhez hasonló egy állásinterjú után új munkahelyen kezdeni. Legalábbis olvasóink egy része nem tűnik elégedettnek, sokan munkavállalóként is keresik tovább az álommelót.
 • április 25., 09:08

  Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk Megbetegíthet, de boldoggá is tehet a munkahelyünk

  Mást vár el egy húsz és egy hatvan éves a munkahelyétől, de vannak alapvető igények, mint az elegendő friss levegő, a jól használható közösségi tér, vagy a gerincet kímélő munkaállomás. Mik a trendek, és mire ugrik a munkavállaló?