Luca, Ottilia
1 °C
5 °C

Brand and Content

 • december 5., 07:11

  Pisilés - a hétköznapok sportja Pisilés - a hétköznapok sportja

  Táncos és akrobatikus elemek, izomfejlesztés és nyújtás. Gondolt már a munkahelyi és nyilvános vécékre edzőteremként? Mi igen, mutatjuk.
 • tegnap, 08:07

  Gombatértép - a talptól a fejbőrig Gombatértép - a talptól a fejbőrig

  A gombás fertőzések nem csak lábfejünket vagy intim testtájékunkat támadhatják meg, hanem akár tenyerünket vagy fejbőrünket is.
 • december 10., 07:23

  Vízálló, ütésálló, istálló: kütyütrend kalauz Vízálló, ütésálló, istálló: kütyütrend kalauz

  Szakértő segítségével veséztük ki a legelőremutatóbb mobilos trendeket a háztartási robotoktól az okosórákig, és az is kiderült, mi lett idén a magyarok kedvenc készüléke.
 • december 4., 09:00

  Űrhajók a konyhában avagy hogyan válasszunk háztartási nagygépet? Űrhajók a konyhában avagy hogyan válasszunk háztartási nagygépet?

  A rengeteg funkció és képesség nehézzé teszi a választást, amikor új háztartási gépet keresünk. Pedig lehet optimálisan modernizálni, mutatjuk a fő szempontokat!
 • december 3., 08:09

  Hogyan oldja meg mobillal a karácsonyt? Hogyan oldja meg mobillal a karácsonyt?

  Ha a karácsony közeledtével ön nem más, mint egy komplett partiszerviz, konzum- és sofőrszolgálat, takarítóbrigád, önsegítő csoport és szállítmányozási divízió egyben, ideje kicsit kézbe venni a legszembetűnőbb eszközt: a telefonját. Ajánlunk néhány alkalmazást, ami segít a szervezésben.
 • december 1., 06:59

  A személyre szabott terápia új esély a rákgyógyításban A személyre szabott terápia új esély a rákgyógyításban

  Mi az a molekuláris diagnosztika, hogyan működik és ki juthat hozzá? Bernáthné Ildikót új élete egy kétségbeejtő diagnózissal kezdődött.
 • november 28., 06:36

  Saját lakásra hajtanak a külföldön dolgozó magyarok? Saját lakásra hajtanak a külföldön dolgozó magyarok?

  Rengetegen érdeklődnek az itthoni lakásvásárlás lehetőségei iránt. Jó hírünk van, a legtöbben kedvező hazai hitelre is jogosultak, bár aki az Egyesült Királyságban él, jó, ha nem halogatja döntését!
 • november 27., 13:29

  Kattintson, nem fog fájni! Kattintson, nem fog fájni!

  Csillapítható szexszel? A férfiak vagy a nők bírják jobban? Létezik, aki enélkül éli az életét? Tesztelje és mélyítse a fájdalommal kapcsolatos tudását!
 • november 24., 00:16

  Ma van Black Friday, de mégis mit vegyek? Ma van Black Friday, de mégis mit vegyek?

  Manapság már nem csak elektronikai eszközöket lehet venni a fekete pénteken. Elmondjuk mit vesznek az amerikaik, és adunk néhány tippet a mai vásárláshoz is.
 • november 22., 07:27

  Ön is készül a Black Friday-re? Segítünk! Ön is készül a Black Friday-re? Segítünk!

  Videósunk megmutatja, hogy teljes sötétségben is képes vásárolni, olvasóink pedig kipróbálhatják, felismerik-e az ilyenkor népszerű termékeket. Vibrátor vagy lávalámpa? Porszívó vagy csőgörény? Tesztelje magát!
 • november 15., 06:50

  Drága lett? Cserélje olcsóbbra! Drága lett? Cserélje olcsóbbra!

  Utánajártunk, hogy hogyan lehet a megterhelő lakáshitelt kedvezőbbre váltani. Tudta, hogy bankot is válthat? És hogy több hitel is egybevonható?
 • november 9., 12:45

  Filmrendezővel és kaszkadőrökkel dolgozik a magyar pixelnagyhatalom Filmrendezővel és kaszkadőrökkel dolgozik a magyar pixelnagyhatalom

  Percenként dollár százezrekért készülnek Budapesten a videojáték trailerek. A magyar DIGIC Pictures csapattal beszélgettünk, hogyan történik mindez.
 • november 8., 06:21

  Zöldövezet a városon belül Zöldövezet a városon belül

  A kerület, ahol a városias és a természeti környezet egyaránt megtalálható, és a központhoz is közel van. Oktatási intézmények, cégek és lakáscélú ingatlanok fejlesztői is egyre többen fedezik fel.
 • november 7., 08:06

  Jó a szeme? Jó a szeme?

  És kipróbálná, hogy milyen lenne, ha elromlana? Alkalmazásunkkal megteheti. Hallgasson a szakértőre: tegyen meg mindent az időskori szembetegségek megelőzéséért és járjon szűrővizsgálatokra!
 • november 6., 06:26

  Csaljon könnyet a szemébe! Csaljon könnyet a szemébe!

  Mivel a szárazszeműség népbetegség, az elpárolgott folyadék nyomába eredtünk, és tanácsokat adunk visszacsempészéséhez.
 • november 3., 07:52

  Tartoznak önnek? Tartoznak önnek?

  Nincs olyan, aki ne került volna kellemetlen helyzetbe, miután kölcsönadott. Mi a helyzet, ha a fizetésünk, vagy a lakásunk is a tét?
 • október 26., 07:00

  Lakást venne? Segítünk! Lakást venne? Segítünk!

  Cikkünkben válogatást közlünk a kérdésekből és szakértőink válaszaiból, ezzel minden vásárlónak, építkezőnek és felújítónak igyekszünk segíteni!
 • október 24., 07:07

  Csütörtökön Ingatlan nyílt napot tartunk Csütörtökön Ingatlan nyílt napot tartunk

  Lakást venne? Nincs egyedül. Lennének ezzel kapcsolatban kérdései? Ne tartsa magába! Csütörtökön a CIB Bank szakértőinek segítségével igyekszünk mindenre válaszolni, és cikkben is feldolgozni a tanulságokat.
 • október 20., 07:03

  A fényből is lehet pénz A fényből is lehet pénz

  Egy cég nem csak befektető bevonásával, vagy a bevételek növelésével fejlődhet. Az energetikai korszerűsítés egyszerre teheti gazdaságosabbá a működést és komfortosabbá a munkát. Erre mutatunk példát.
 • október 19., 07:46

  Ön jól lát? Azt csak hiszi! Ön jól lát? Azt csak hiszi!

  Tudta, hogy a köznyelv öregszeműségnek hívja, amikor 40 körül egyre nehezebben tudunk közelre fókuszálni? Kriszta kollégánk így járt, elkísértük szemüveget készíttetni, és megmutatjuk, hogy megy ez.
 • október 18., 07:23

  Lakáshitelen töri a fejét? Lakáshitelen töri a fejét?

  Az alacsony kamatoknak köszönhetően egyre többen vásárolnak ingatlant, építkeznek. Segítünk megtalálni a legjobb hitelkonstrukciót.
 • október 13., 09:38

  Van valami, amiért a kávéról is lemondanánk Van valami, amiért a kávéról is lemondanánk

  Leteszteltük, mennyire fontos az internet az Index-olvasónak, melyik generáció tud a legkönnyebben lemondani a kávéról, az ágyáról vagy az esti sörözésről.
 • október 11., 09:22

  Ami nekünk szórakozás, másnak életbevágóan komoly dolog lehet Ami nekünk szórakozás, másnak életbevágóan komoly dolog lehet

  A virtuális valósággal a legtöbben különböző játékokon keresztül ismerkednek meg. Ezt ismerték fel a Sea Hero Quest fejjlesztői, akik már VR szemüvegen keresztül is elérhetővé tették a népszerű játékot, ami a demencia kutatásását segíti.
 • október 6., 08:25

  Aranybánya az égen - Tényleg megéri a napelem? Aranybánya az égen - Tényleg megéri a napelem?

  Összegyűjöttük a legfontosabb mérlegelni valókat, ha belevágna a függetlenséget adó napelem-bizniszbe: kinek éri meg, hogyan érdemes telepíteni és mikor térül meg.
 • október 5., 07:55

  Mire jó az őssejt? Mire jó az őssejt?

  Egy hazai életmentő beavatkozás kapcsán jártunk utána, hogy hogyan és milyen betegségeket gyógyíthat.
 • október 4., 07:20

  9 profi tipp a sikeres kazáncseréhez 9 profi tipp a sikeres kazáncseréhez

  A kazáncsere mellett dönthetünk kényszerűségből is, de a spórolás is fontos érv lehet. Sorra vesszük, hogy mire érdemes figyelni egy ilyen folyamatnál.
 • október 3., 07:39

  Tartoznak Önnek? Szerezze vissza legálisan! Tartoznak Önnek? Szerezze vissza legálisan!

  Tesztelje kérdéseink segítségével, hogy mennyire felkészült a pénze megóvásában és visszaszerzésében!
 • október 2., 06:52

  Az egyik legjobban fejlődő kerület Az egyik legjobban fejlődő kerület

  Újbuda eleve kiváló adottságokkal rendelkezik, ahol néhány év alatt megduplázódtak az ingatlanárak, és az ingatlanfejlesztéseknek is köszönhetően a trend várhatóan folytatódik.
 • szeptember 28., 13:59

  Globális piacokra tör a magyar fejlesztésű okos térkő Globális piacokra tör a magyar fejlesztésű okos térkő

  Egy olyan térkőről van szó, amely energiát termel, újrahasznosított anyagból van, emellett pedig képes információt közvetíteni és kommunikálni.
 • szeptember 26., 08:00

  Ön digitális írástudó? Ön digitális írástudó?

  A digitális világnak is vannak analfabétái. Tesztelje tudását az utcakereséstől a számlanyitáson át a UX dizájnig és megmondjuk, ön melyik csoportba tartozik.