új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jegesmedve született a berlini állatkertben, de a kölyök életben maradásáért nagyon kell szorítani, mondja Andreas Knieriem, az állatkert igazgatója.

    Fotó: Tierpark Berlin / AFP

    A Tierpark Berlin Tonja nevű nyolcéves nősténye két utódot hozott a világra, az egyik azonban halva született, anyja minden bizonnyal felfalta, mert a kamerák képein nem látni a tetemét, írja az MTI. A másik bocs számára az elkövetkező tíz nap döntő jelentőségű. A jegesmedvéknél 50 százalék annak esélye, hogy az újszülött nem marad életben.

    Tonja legutóbb 2016 novemberében hozott utódot a világra, akkor is ikreket. Az egyik kölyök akkor is meghalt, a másik, amely a közönségtől a Fritz nevet kapta, négy hónaposan váratlanul pusztult el.

  • Ötezer euró (több mint másfél millió forint) bírságot kellett fizetnie egy svájci nőnek, aki dührohamot kapott a Swiss Airlines egyik gépének, mert nem kapott pezsgőt. A járatnak emiatt a kényszerleszállást kellett végrehajtania Stuttgartban.

    A Moszkva és Zürich között közlekedő járat business osztályán utazó 44 éves nő agresszívvá vált, amikor az utaskísérők megtagadták, hogy újabb pohár pezsgőt kapjon. A pilóta akkor döntött a stuttgarti leszállás mellett, amikor a dühöngő utas végigrohant az ülőhelyek közötti folyosón és megtámadta az egyik utaskísérőt. Az utasok nem voltak veszélyben. (MTI)

  • Nem értem mögötte a fizikát, ne is tessék elmagyarázni, mert nem érdekel, a lényeg, hogy ilyet ne. Macskát se, zoknit se, kisollót se. 

  • Mert hiába nem tudjuk, hogy mi történik, miért történik, mi az értelme, mégis egyszerűen jól esik nézni. Újra és újra. És ez egy olyan videó, tessék:

    How to Take Out AT-ATs - EASY METHOD EXPLAINED!!

    How to Take Out AT-ATs - EASY METHOD EXPLAINED!!

    Posted by The Unipiper on Friday, 8 December 2017
    Screen Shot 2017-12-09 at 18.50.32.png
  • A Magyar Közlönyben megjelent határozat alapján a győri Xantus János Állatkert a Modern városok program keretében kap 2 milliárd 40 millió forintot négy év alatt.

    Az idei költségvetésből 415 millió 930 ezer, míg a jövő éviből 679 millió 853 ezer forintot kell átcsoportosítani az állatkertnek,  2019-ben 594 millió 122 ezer, 2020-ban pedig 350 millió 95 ezer forintot szán a rendelet az állatkert fejlesztésére. (Napi.hu)

  • A francia Elvisként emlegetett Johnny Hallydayt hétfőn, szűk családi körben, temetik majd el Saint-Barthélémy szigetén, ahol az énekes és felesége 2008-ban vásárolt házat. A francia sztárt azonban szombaton több tízezer ember búcsúztatta a párizsi Champs-Elysées-n. A terrorkészültség miatt a menetet kb. 1500 rend- és csendőr biztosította, írja az MTI.

    Hallyday fehér koporsóját 700 motoros kísérte a Madeleine templomba, ahol elsőként Emmanuel Macron mondott beszédet. "Mindannyiunk, Franciaország egy része volt" – mondta. A búcsúztatatáson sok francia művész részt vett, például Sylvie Vartan, Jean Reno, Claude Lelouch, Marion Cotillard és Mathilde Seigner, de a szertartáson ott volt Edouard Philippe, Nicolas Sarkozy és Francois Hollande is.

  • A címben lévő állítás igazolására nem is kell több, mint ez a szombati kép:

  • A tradíció, az tradíció, nem szabad elhanyagolni. Az első számú vezető ahogyan kell, rendesen megtekintett dolgokat és természetesen tette mindezt szorgosan jegyzetelő katonák között:

    A szorgos kezek remélhetőleg feljegyeztek néhány igazán hasznos útmutatást:

  • A rendőrség letartóztatott egy 19 éves afgán menedékkérőt Németországban, mert feltöltött magáról egy képet az Instagramra, amin három bombával pózolt egy karácsonyi vásáron. A bombák természetesen nem voltak igaziak, csak kvázi odaphotoshoppolta őket, de ilyesmivel nagyon nem szerencsés viccelni.

    A nyomozás kiderítette, hogy valójában semmilyen veszélyt nem jelentett vagy jelent a fiatal férfi, de ettől még büntetésre számíthat.

    (Via)

  • Hatalmas és hibátlan megfejtésben van a közmédia. Kész, ez tényleg a legsúlyosabb, pedig komoly a verseny.

    "A politikai egoizmust a zuglói polgármester testesíti meg: mindegy hogy hol, de minden áron elől lenni."

    Így vélekedett Karácsony Gergelyről egy neve elhallgatását kérő pszichológus a hirado.hu-nak.

    Itt jöhetnek még a javaslatok, kiről kérdezze még a közmédia (!!!) A Névtelen Pszichológust!

  • Remélhetőleg a film nem lesz olyan összegányolt takony, mint Az igazság ligája volt.

    Jason-Momoa-Aquaman-First-Look
  • A Moszkvai Ultramodern Művészeti Múzeumban Szuperputyin címen kiállítást rendeztek az elnök tiszteletére. Vannak itt festmények, mellszobrok, minden, ami csak kell. Sőt, ezen még csak meglepődni is kell, elég csak megnézni, hogyan nyaral az orosz elnök.