Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C

Brand and Content

 • április 7., 00:01

  Minden változás egy kis lépéssel kezdődik! Minden változás egy kis lépéssel kezdődik!

  Változtatni nem egyszerű, de muszáj. Az első lépés megtétele érdekében létrehoztunk egy kalkulátort, hogy könnyedén felmérhessük, mekkora most az ökológiai lábnyomunk, és milyen területen tudnánk ezen csökkenteni, sőt, pár tényleg egyszerű ötlettel is segítünk belevágni a fenntarthatóbb életmódba. Olyan hétköznapi területek titkaira derülhet fény, mint a tudatos táplálkozás és vásárlás, a víz- és energiafelhasználás, a közlekedés, ruházkodás vagy épp a lakáshelyzet. Kezdjük!
 • április 9., 00:01

  Kipróbáltuk a kávéfőzők új generációját Kipróbáltuk a kávéfőzők új generációját

  Különleges kávéélményben már otthon is lehet részünk. Teszteltük a kávéfőzők új generációját, a megkóstolt kávékülönlegességek és egzotikus ízek után pedig olyan érzésünk támadt, mintha kávézás közben beutaznánk a világot.
 • március 26., 00:09

  Ipari területből lakónegyed születik Ipari területből lakónegyed születik

  Hosszú időre nyúlik vissza a XIII. kerületi Foka-öböl története, ám csak az utóbbi időkben látták meg a várostervezők a környék valódi lehetőségeit. Cikkünkben bemutatjuk, hogy a történelem során milyen események és fejlemények formálták ezt a területet, a legkorábbi időszaktól egészen napjainkig.
 • március 23., 00:01

  Most érdemes lakást venni, mutatjuk, miért! Most érdemes lakást venni, mutatjuk, miért!

  A CSOK és a kamattámogatott lakáshitel mellé idén január elsejétől bevezették az illetékmentességet, és még az 5 százalék áfa is visszajárhat. Komoly csomagról van szó, ilyen mértékű ösztönző rendszer korábban nem létezett. Összeszedtünk, milyen kedvezményeket érdemes most igénybe venni.
 • március 19., 09:45

  Itt a tavasz - így fordítsuk előnyünkre a jelenlegi helyzetet! Itt a tavasz - így fordítsuk előnyünkre a jelenlegi helyzetet!

  Minden helyzet javítható egy kis természettel, úgyhogy fogjunk is bele a kertészkedésbe. Legyen csak egy zsebkendőnyi erkély, ablakpárkány, vagy a szerencséseknek egy igazi kert, összeállítottuk mi kell ahhoz, hogy saját termésből eszegessük idén a paradicsomot.
 • március 18., 00:00

  Milyen autót vehet 5 millióért? Milyen autót vehet 5 millióért?

  Ha ennyi pénzért olyat szeretnénk, amiben a család is elfér, le kell csapni az adódó lehetőségekre. Vannak jó ajánlatok, de résen kell lennünk, hogy ne maradjunk le az egyikről!
 • március 17., 00:02

  Káros szokásai vannak? Ez a videó önnek szól Káros szokásai vannak? Ez a videó önnek szól

  Vannak olyan szokásaink, amelyek valamilyen módon károsak magunkra és a környezetünkre, ám egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük az ártalmakat. Videónkból kiderül, hogyan kell eljárnunk akkor, ha káros szokásainkkal valamilyen oknál fogva nem hagyunk fel!
 • március 12., 00:02

  Komolyan kell vennünk a kisállatok veseproblémáit Komolyan kell vennünk a kisállatok veseproblémáit

  Rengeteg kisállat életét menthetjük meg, ha időben felismerjük a vesével kapcsolatos megbetegedéseket, de nagyon fontos a folyamatos kontroll, illetve a betegségekről való tájékozódás is. Többek között ezeket a témákat érintettük Dr. Barbara Zacharewicz állatorvossal folytatott beszélgetésünkben, aki szerint nem érdemes pánikba esni, hiszen ha időben és hatékonyan kezeljük a problémát, hosszú és boldog életet biztosíthatunk kisállatunk számára.
 • március 7., 00:02

  Sorozatok, amelyek értik a fiatalok problémáit Sorozatok, amelyek értik a fiatalok problémáit

  A streamingszolgáltatók egyre növekvő népszerűségének köszönhetően új korszakba lépett a televíziózás, a korábbi idők sorozatait pedig olyan alkotások váltották fel, amelyek valódi problémákról, átélhető élethelyzetekről és azonosulható karakterekről szólnak. De mit néznek a fiatalok? Cikkünkben elmondjuk, melyek azok a friss sorozatok, amelyekben az Y és Z generáció tagjai leginkább megtalálhatják önmagukat!
 • február 16., 00:03

  Szabad-e törött autót venni? Szabad-e törött autót venni?

  Sokakat elrettent, ha kiderül, sérült volt álmaik autója. Pedig hatalmas különbségek vannak egy óvatlan meghúzás és egy gazdasági totálkár között. Mutatunk pár példát.
 • 2020. december 28., 00:31

  Tesztelje velünk, mennyire van képben a dohánytermékekkel kapcsolatban! Tesztelje velünk, mennyire van képben a dohánytermékekkel kapcsolatban!

  Az alapkérdésre mindenki tudja a választ: cigizni nem egészséges. Hogy miért ártalmas és kikre hat a füst, azt már kevesebben tudják, a füstmentes technológiákkal kapcsolatban pedig végképp sok a kérdőjel az Index-olvasók fejében. Vagy nem? Lássuk!
 • 2020. december 26., 00:01

  Legyen még szebb az év vége! Legyen még szebb az év vége!

  A karácsonyi készülődés és a meghitt pillanatok során ritkán jut eszünkbe, hogy ez az időszak mennyire megterhelő tud lenni az emberek és a természet számára egyaránt. Egy kis odafigyeléssel viszont könnyedén barátságosabbá varázsolhatjuk az ünnepeket ebből a szempontból is.
 • 2020. december 22., 00:00

  Szeret bankkártyával fizetni? Ha igen, ennek nagyon fog örülni Szeret bankkártyával fizetni? Ha igen, ennek nagyon fog örülni

  Január 1-jétől új korszak veszi kezdetét a mindennapi fizetések terén, hiszen ezentúl minden olyan boltban, ahol online kassza működik, elektronikus módon is biztosítani kell a fizetés lehetőségét. 2021-től tehát még több helyen fizethetünk bankkártyával, vagy éppen okostelefonunk segítségével. Mondjuk a részleteket!
 • 2020. december 16., 09:04

  Ingatlanvásárlás koronavírus idején Ingatlanvásárlás koronavírus idején

  Az árak ugyan esnek, mégis van, akit visszatartanak a vásárlástól a biztonsági kockázatok. Pedig ma már online is megnézhetők az új és használt lakások egyaránt, de akár hitelt is felvehetünk a neten. Saját példával mutatjuk, hogyan érdemes keresni és találni.
 • 2020. december 12., 13:07

  A bankok versenye már a digitális térben zajlik, de ezzel mi járunk a legjobban A bankok versenye már a digitális térben zajlik, de ezzel mi járunk a legjobban

  A digitalizációnak köszönhetően jelentősen megváltoztak a bankolási szokásaink, a pandémia pedig még inkább ráerősített erre a folyamatra. Az innovatív megoldások kényelmesebbé tették az életünket, ugyanakkor ki is élezték a bankok közötti versenyt. És hogy ki lesz a nyertes? Izgalmas válaszokkal készültünk!
 • 2020. december 9., 07:21

  Anyagilag is nehéz lehet az idei karácsony, de van megoldás Anyagilag is nehéz lehet az idei karácsony, de van megoldás

  A vírushelyzet kíméletlenül rávilágított arra, hogy mennyire fontos, hogy legyen megtakarításunk, és hogy tudatosabban kezeljük pénzügyeinket. Karácsonykor ez a témakör még fontosabbá válik, segítünk, hogy ne kerüljünk bajba.
 • 2020. december 8., 00:00

  Akár edzésre is mehetünk az új generációs szemműtét másnapján Akár edzésre is mehetünk az új generációs szemműtét másnapján

  Számos tévhit kering a lézeres szemműtétekkel kapcsolatban, és ezek közül a talán a legtöbb nem is a műtétre, hanem a gyógyulási folyamatra vonatkozik. Azonban a legújabb technológiának köszönhetően akár már a műtét másnapján vezethetünk, egy hét után síelhetünk.
 • 2020. november 27., 00:01

  Akkor most mi a helyzet a Huawei-jel? Akkor most mi a helyzet a Huawei-jel?

  Bár a kezdeti időkben igencsak baljósnak tűntek a körülmények, a sencseni tech. óriás köszöni szépen, jól van, saját fejlesztésekkel, minőségi készülékekkel és innovatív megoldásokkal gyűrte le a kihívásokat. A jövő pedig kifejezetten harmonikusnak tűnik.
 • 2020. november 26., 05:56

  Régen cseréltünk a molnárral, ma online rendeljük a kiflit Régen cseréltünk a molnárral, ma online rendeljük a kiflit

  Tudta, hogy alig száz éve léteznek önkiszolgáló élelmiszerüzletek? És az megvan, hogy miért dolgoztak ápolónők az első mozgólépcsők mellett az áruházakban? A vásárlás története igen érdekes és tanulságos.
 • 2020. november 24., 00:01

  Huawei-típusú találkozások Huawei-típusú találkozások

  Egy hétig szimbiózisban éltünk egy Huawei P40 Pro csúcstelefonnal, hogy megnézzük, mire képes a Huawei Mobile Services
 • 2020. november 19., 09:40

  Ma különösen csípi a füst a szemünket Ma különösen csípi a füst a szemünket

  50 évvel ezelőtt tartották az első Füstmentes napot, melyből világméretű mozgalom lett mára. Az évforduló kapcsán bemutatjuk, hogy a légszennyezés milyen módon sújtja bolygónkat, és elmondjuk azt is, hogyan tehetünk azért, hogy saját egészségünk megőrzése mellett környezetünket is kíméljük.
 • 2020. október 3., 07:28

  Így strandoltunk 2020-ban Így strandoltunk 2020-ban

  Az idei év a többség számára külföldi nyaralás nélkül zajlott. Fotókon mutatjuk, hogy milyen volt az elhúzódó nyár.
 • 2020. szeptember 30., 09:41

  COVID teszt és COVID teszt között is van különbség COVID teszt és COVID teszt között is van különbség

  A tesztekkel kapcsolatban vannak tisztázatlan dolgok. Mi az a PCR teszt? Mire jó a gyorsteszt? Melyik teszt mit mutat ki és milyen pontossággal?
 • 2020. szeptember 23., 10:11

  Az első magyar autótól szmogon át füstmentes alternatíváig Az első magyar autótól szmogon át füstmentes alternatíváig

  Az autómentes nap alkalmából képekkel is áttekintjük a hazai autózás történetét. Tudta, hogy egy optikusé volt az első itthon futó Benz? És hogy mára majd négymillió személyautón vagy magyar rendszám?
 • 2020. szeptember 14., 10:09

  Nem a nikotin a legkárosabb az egészségre a dohányfüstben Nem a nikotin a legkárosabb az egészségre a dohányfüstben

  Minden ötödik magyar dohányzik, ezért a dohányzás társadalmi probléma. De mitől ennyire káros cigizés? Most tudományos tényekkel alátámasztva magyarázzuk el videónkban.
 • 2020. szeptember 4., 06:19

  Miért tabu a férfi inkontinencia? Miért tabu a férfi inkontinencia?

  Mert szégyenérzettel és a kirekesztéstől való félelemmel jár, ráadásul veszélyezteti az erőre, önállóságra építő énképet. Ezért ugyan több százezer magyart érint, felük nem beszél róla, nem kér segítséget. Így a vizelettartási problémából komoly egészségügyi gondok lehetnek.
 • 2020. augusztus 31., 00:05

  Megjött a tévézés jövője Megjött a tévézés jövője

  A jól megszokott kapcsolgatásnak egyre nagyobb konkurenciát jelentenek az online videó- és a streaming szolgáltatók. Az új Vodafone TV úttörő abban a tekintetben, hogy mindezeket egy platformon egyesíti. Ráadásul ízlésünkhöz alkalmazkodva elérheti, hogy a rendelkezésünkre álló szabadidőt tudatosabban, tartalmasabban töltsük el.
 • 2020. augusztus 25., 00:00

  Ha sok, kipisiljük, ha kevés, elsápadunk. Mi az? Ha sok, kipisiljük, ha kevés, elsápadunk. Mi az?

  Nem, nem a sör, hanem egy vitamin, ami egy kicsit háttérbe szorult az olyan sztárok mellett, mint a C- és a D-vitamin. Kulcsfontosságú szerepet játszik az agy és a központi idegrendszer működésében, a vérképzésben és a sejtek anyagcseréjében. Infografikánkból a megfejtés mellett az ajánlott mennyiség és a hiányt jelző tünetek is kiderülnek.
 • 2020. augusztus 18., 00:00

  Mivel tarthatjuk frissen az agyunkat? Mivel tarthatjuk frissen az agyunkat?

  Okoseszközeink egyre több feladatot megoldanak helyettünk, így nem csoda, ha elménk könnyen berozsdásodik – ami az évek múlásával egyébként is megtörténhet. Bár konditeremben nem tudjuk edzeni, de azért szerencsére agyunkat, memóriánkat is tudjuk trenírozni.
 • 2020. augusztus 13., 00:00

  A SUV próbája a vezetés A SUV próbája a vezetés

  Felpróbáljuk a cipőt, megkopogtatjuk a görögdinnyét, megnézzük a tükörben, hogy áll rajtunk a ruha – napi rutin, hogy még a vásárlás előtt kipróbáljuk a kiszemelt terméket. Miért pont egy több milliós autónál mulasztanánk ezt el?