új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Őszintén mesélt plasztikai beavatkozásairól.

    Molnár Anikó (j)
    Molnár Anikó (j)
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Molnár Anikó a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket, szúrta ki a 24.hu. Az erotikus tartalmakat gyártó modell egyik követője azt szerette volna megtudni, hogy milyen szépészeti beavatkozásokat végeztetett el az arcán. 

    Szájfeltöltés, járomívtöltés, botox. Más nem volt

    – válaszolta Molnár Instagramján.

    A ValóVilágot is megjárt celeb egyébként nemrég arról is mesélt, hogyan jutott hozzá álmai autójához, amelyre már régóta vágyott.

  • A Barátok közt sztárja azt mondja, addig nem fogad örökbe, amíg egy kicsi esélye is van arra, hogy saját gyermeke legyen.

    Immár 14 éve él boldog párkapcsolatban Gyebnár Csekka, aki úgy érzi, párja, István az első férfi az életében, akinek szívesen szülne gyermeket. Ám évek óta hiába küzdenek, a színésznő pajzsmirigyproblémái miatt eddig gyermekáldásnak nem örülhettek

    Mégsem adják fel a reményt: bár mindketten idén töltik az ötvenet, nagyon örülnének annak, ha az élet megajándékozná őket egy kisbabával. A színésznő, aki a Barátok közt című sorozatban Novák Laci párját, Gizit alakította, azt mondja, minden adott lenne.

    „Ő az első férfi, akinél azt éreztem, hogy neki szeretnék gyermeket szülni. Nagyon sokat tettünk ezért, és hálás vagyok neki, hogy mellettem maradt, mert az én egészségi problémám miatt nem jött még össze. Abszolút apatípus, rengeteg türelme van a kicsikhez.

    Úgy érezzük, hogy amíg van remény, hogy saját gyerekünk legyen, addig nem szeretnénk örökbe fogadni. Bízunk abban, hogy velünk is történhet ilyen csoda. Ennyi idősen is bevállalnánk a gyereket. Lehet, hogy ez volt a próbatételünk, és mivel sikerült kiállnunk, remélem, hogy megajándékoz minket az élet egy kisbabával

    – nyilatkozta Gyebnár Csekka a hot! magazinnak, amit a Bors szemlézett.

    „Feltétel nélkül szeretjük egymást, és abszolút hagyjuk élni a másikat. Csodálatosan összecsiszolódtunk, de nem közös az összes program: neki is van saját hobbija, barátai, és nekem is. 

    A mai napig nagyon szépnek látom! Igaz, az idő eljárt fölöttünk, mindketten idén leszünk ötvenévesek, de elfogadtuk, hogy együtt öregszünk meg, és hát ez ezzel jár

    – emelte ki a színésznő, akit párja nyolc évvel ezelőtt eljegyzett, de megegyeztek abban, hogy nem házasodnak össze. Gyebnár azt mondja, ez ad egy plusz fűszert a kapcsolatuknak.

  • Erre senki sem gondolna.

    Köllő Babett számára a Sztárban sztár leszek! műsorvezetőjeként és színésznőként egyaránt nélkülözhetetlen a kifogástalan megjelenés, amire nagy hangsúlyt fektet a hétköznapokban is. Mint azt a Borsnak elárulta, fontos számára a jó ruhák kiválasztása, melyek megítélésére egy nem mindennapi tesztet talált ki.

    Vegyünk egy meleg nyári napot, amikor egy szép nyári ruhában, vagy az uraknak elegáns ingben kell naphosszat lennie. Ilyenkor csak egy jól szellőző anyaggal lehet elkerülni, hogy kellemetlen foltok jelenjenek meg. Ezért úgy szoktam tesztelni az anyagot, hogy vásárlás előtt egy picit megnyalom, hiszen sokszor vagyok olyan rendezvényen, stúdióban, ami nagyon levegőtlen

    – árulta el a műsorvezető, majd hozzátette: tisztában van azzal, hogy akadna erre jobb módszer is, hiszen hordhatna, akár egy kisebb spricnit is magával.

    „Most mondhatják, hogy mennyire nem higiénikus, hiszen rengeteg bacit szedhetek össze, de tegye mindenki a szívére a kezét, ki hord magával mindig egy ilyen dolog a táskájában?” – jelentette ki.

  • A Tina Turner-emlékkoncerten készült róluk közös fotó.

    toth kiszel
    Fotó: Papajcsik Péter / Karip Tímea / Index

    Vasárnap este tartották meg a Tina Turner-emlékkoncertet az Erkel Színházban, ahol olyan hazai sztárok léptek fel, mint Király Linda, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Bődi Dénes, Hegyes Berci, Hunyadi Donatella és Tóth Gabi. A nagyszabású műsort Hunyadi édesanyja, Kiszel Tünde is megtekintette, akinek sikerül egy közös fotót készíteni a backstageben a Sztárban sztár leszek! zsűritagjával.

    Nagyon szeretem Gabit! Őstehetség, fantasztikus énekesnő, igazi energiabomba, empatikus, kedves és jószívű! Örülök, hogy végre elkészült a közös fotónk!

    – írta a naptárdíva az Instagramján közzétett képük mellé.

  • Nagyon siettek haza az Oscar-gáláról.

    Sok más hollywoodi hírességhez hasonlóan Chris Hemsworth sem hagyhatta ki a 96. Oscar-gálát, ahová magyar felmenőkkel rendelkező felesége, Elsa Pataky kísérte el őt. A spanyol színésznő egy rafinált kivágású fehér ruhakölteményben hívta fel magára a figyelmet a vörös szőnyegen, s nagyon ügyelt arra, hogy egy pillanatra se engedje el a Thor sztárját, ami nem is olyan meglepő annak fényében, hogy nemrég azt híresztelték róluk, megromlott a viszonyuk.

    A pletyka azért kelt szárnyra, mert Pataky és Hemsworth jelentős időt töltött távol egymástól az elmúlt hónapokban: külön mentek nyaralni, s több nyilvános eseményt is kihagytak. Az Oscar-gálán azonban pontot tettek a találgatások végére, azt pedig, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz, mi sem bizonyítja jobban, mint az a lesifelvétel, amely a díjátadó gálát követően készült róluk.

    Hemsworthék megadták a módját az ízléses távozásnak: taxit hívtak maguknak. A fuvarra való várakozás közben sem bírták elengedni egymást: egymásba karolva várták sofőrjüket. Az Entertainment Weekly TikTok-oldalán megosztott felvétel zavarba is hozta a rajongókat, hiszen Hemsworth huncut módon meg is paskolta felesége fenekét, ilyen intim pillanatban márpedig nem túl gyakran lehet őket látni.

    A pár 2010-ben fogadott egymásnak örök hűséget, s a jelek szerint három gyermek után is őrzik a lángot kapcsolatukban. Lányuk, India 12 éves, ikerfiaik, Tristan és Sasha pedig 10 évesek.

    (via Daily Mail)

  • Kiderült, hogy idáig még nem igazán volt komoly párkapcsolata.

    DSC08812
    Fotó: TV2/Sajtószoba

    T. Danny, azaz Telegdy Dániel lesz a vendége Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-műsorának, melyben egyebek mellett őszintén vall a szerelmi életéről. A pénteken élesedő teljes adás részletéből kiderült, hogy a 25 éves rappernek nagyon sok visszautasításban volt már része, így aztán nem is igazán volt eddig komoly kapcsolata. Mint mondta, sokszor nem kapta meg a lányokat, akiket kinézett magának, amin később még a hírnév sem segített.

    Általában az embereknek, amikor eljutnak ennyi idős korukra, mint én, ekkora már volt vagy 4-5 kapcsolatuk. Én azt látom a környezetemben, hogy mindenki 16-18 éves korától minden héten valakivel együtt volt. Én sosem kértem ebből, nekem sose volt kapcsolatom. Nekem mindent most kellett megtanulni, aztán lehet, hogy ez kicsit rosszul alakult

    – magyarázta a rapper, aki tovább erősítette azokat a pletykákat, miszerint már nem alkot egy párt az Ázsia Expresszt is megjárt barátnőjével, Kecskés Enikővel: „A szerelem még megvan, a lány már nincs” – vallotta be.

  • Maguk mögött hagyták a múltat.

    stana horvath2
    Fotó: Kaszás Tamás / Index / TV2

    Egy héttel ezelőtt nagy meglepetést okozott, hogy Horváth Gréta és Stana Alexandra közös képet posztolt. A találkozó leginkább azért volt különös, mert mindkettőjük múltját összeköti egykori kedvesük, Meggyes Dávid. Horváth 2022-ben jelentette be, hogy a házasságuk Meggyessel, akivel akkor az Ázsia Expressz második évadát is megnyerték, több mint egy év után zátonyra futott. Mint később kiderült, az üzletember döntött úgy, hogy elhagyja a párját. Nem sokra rá azt is megtudhatta a nyilvánosság, hogy az új választottja a Dancing With The Stars táncosnője, Stana Alexandra lett.

    Az exek a Storynak most elárulták a találkozójuk valódi okát, amit egyébként Horváth kezdeményezett:

    „Az elmúlt két évben hatalmas változáson, személyiségfejlődésen mentem keresztül. Nem volt könnyű időszak, amihez akarva-akaratlanul Szandi is hozzájárult. De minden nehézség ellenére én rettentő hálás vagyok neki, hogy így alakult az életem. A média viszont állandóan össze akart ugrasztani minket, ment a folytonos hasonlítgatás, holott eddig mi nem is ismertük egymást. Nagyon zavart már ez a műbalhé. Úgyhogy azt éreztem, eljött az idő, hogy ráírjak, és beszélgessünk. Szó szót követett, aztán telefonon is hívtuk egymást, ami szintén nagyon pozitív volt, és utána megbeszéltünk egy személyes találkozót is” – árulta el Horváth Gréta.

    „Ami Grétával történt, az a múltban velem is megesett, és valahogy sosem hagyott nyugodni, hogy részben én valakinek ugyanazt a fájdalmat okoztam, amit egykor nekem kellett elszenvednem. Tartoztam egy bocsánatkéréssel Gréta felé, és örülök, hogy azáltal, hogy lépett felém, ezt végre megtehettem” – magyarázta Stana Alexandra.

  • Megemlegetik még, akkorát buliztak Dubajban.

    Több Instagram-bejegyzés is arról tanúskodik, hogy Majoros Péter, azaz Majka Dubajban tartózkodik a feleségével, Majoros Hajnalkával, a pontos helyszínre azonban csak a korlátozott ideig elérhető történetükből lehet következtetni. Az egykori modell ott tüntette fel, hogy a The Royal Atlantis luxushotelben pihennek éppen, de nem ez az első külföldi utazásuk idén: januárban a Maldív-szigetek luxusát élvezték.

    A rapper-műsorvezető, aki nemrég hatalmas port kavart azzal, hogy az RTL-hez igazolt, egy sejtelmes posztban utalt arra az Instagramján, hogy alaposan kibulizták magukat. Pontosabban egy olyan ritka fotónál, amelyen szenvedélyes csókot váltanak, Majoros Hajnalka ráadásul videón is megörökítette a pillanatot.

    Én nem akartam menni tegnap bulizni, de Hajni erősködött… Muter, hogy vagy ???

    – kérdezte közös képüknél a feleségét a rapper-műsorvezető, aki hamar választ kapott.

    Köszi, jól vagyok, de ha hazaértünk, egyenes út az elvonóra

    – jegyezte meg humorosan néhány emoji kíséretében Majoros Hajnalka.

    Majka egy másik posztban néhány nappal ezelőtt is utalt arra, hogy lazábbra vették a figurát.

    Fontos az étel, de még fontosabb a folyadékbevitel!!

    – bölcselkedett a rapper.

  • Képernyőkép 2024-03-12 203825.png
    Fotó: TikTok

    „Illetlen” ruházata miatt tessékeltek ki egy coloradói edzőteremből egy 28 éves, várandós nőt, aki – a történteket nem értve – a TikTokon adott hangot felháborodásának. A 28 éves Emi Romero arról számolt be a rövid videófelvételen, hogy mennyire kínosan érezte magát, amikor az edzőterem tulaja közölte vele, hogy fáradjon ki, mert edzéshez választott öltözéke nem felel meg az ún. dresszkódnak. 

    Romero úgy véli, semmilyen öltözködési szabályt nem sértett meg. Várandóssága ötödik hónapjában járva azért választotta a terepmintás leggingset és a barna trikót, mert számára nagyon kényelmes, és jól érzi magát benne, mégis megszólták miatta. Pontosabban azt mondták neki, hogy az edzőteremben a nők nem edzhetnek fedetlen sportmelltartóban. Romero azonban nem mutatott sokat magából.

    Ezt a topot viseltem ma, és az edzőterem tulajának felesége végig engem bámult, miközben edzettem. Végül a tulaj jött oda hozzám, hogy közölje velem, hogy a feleségének problémája van a szettemmel. Nem engedik, hogy a nők csak sportmelltartóban eddzenek. De körülöttem láttam olyan nőket, akik nálam kevesebb ruhát viseltek. Azt tanácsolták, vegyek fel még valamit, vagy távozzak

    – magyarázta a virálissá vált videóban a kismama, aki kis híján el is sírta magát, s eldöntötte, hogy ahol így bánnak vele, oda többet be sem teszi a lábát.

    (via Daily Star)

  • Mivel megváltoztatta az életét, abszolút belefér még egy baba.

    Izgalmas és tartalmas évet tudhat maga mögött Kulcsár Edina és férje, G.w.M, azaz Varga Márk, akik ismét egy gyermek érkezésének örülhetnek, hamarosan hat gyermekről gondoskodhatnak. Az egykori szépségkirálynő és a rapper nemrég jelentették be, hogy úton van második közös gyermekük, egy kisfiú, akit már nagyon várnak, s bár a nagy port kavaró bejelentést követően kaptak hideget-meleget, a házaspárnak nincs ellenére a nagy család.

    Olyan, mintha mindig is együtt lettünk volna. Márk mögött volt egy szép karrier, de az anyagiakat tekintve sok mindent együtt értünk el, amire büszkék vagyunk, ráadásul várandós vagyok a második közös gyermekünkkel, ami hatalmas dolog számunkra

    – jelentette ki a hot! magazinnak adott interjújában az influenszer, aki szinte rögtön tudta, hogy le akarja élni az életét a rapperrel. 

    „Sokan kérdezték, hogy mertem bevállalni egy újabb gyereket. Nincs bennem félelem. Az első két terhességem között rettegtem, hogyan fogom lemenedzselni az életemet, de akkoriban más élethelyzetben voltam. Most egy napom 90%-ában a gyerekkel vagyok. Megváltoztattam az életemet, emiatt pedig úgy érzem, hogy abszolút belefér még egy baba, úgyhogy inkább izgatottsággal várom, hogy milyen lesz” – magyarázta a büszke édesanya, aki mostani várandósságával kapcsolatban úgy fogalmazott: 

    Úgy érzem, hogy eddig ez a legjobb terhességem. Tele vagyok energiával, ami például Amaránál nem volt meg. Vele durván fáradékony voltam, főleg az első trimeszterben. Volt olyan, hogy sétáltam, és összecsuklott a lábam, mert majdnem elaludtam menet közben. Fáradt voltam, és nehezen tudtam létezni. Most viszont semmi ilyen érzés nincs bennem

    – árulta el a hot!-nak Kulcsár Edina, akinek szavait a Bors idézte.

  •  Féltve őrzik magánéletüket.

    Eva Mendes és Ryan Gosling több mint egy évtizede nem mutatkoztak együtt a vörös szőnyegen, pedig számtalan eseményről hiányolják őket. Mendes a minap lebonyolított Oscar-gálára sem kísérte el párját, jóllehet az élőben adta elő a Barbie című film legendás betétdalát, az I'm Just Kent és még díjra is jelölték. A színésznő az esemény ideje alatt állítólag otthon tartózkodott, s egy humoros hangvételű bejegyzésben üzent is szerelmének, hogy igyekezzen haza a gáláról, hiszen le kell fektetniük a gyerekeiket, míg Gosling az anyjával, Donnával, a testvérével, Mandivel és mostohaapjával, Valerio Attanasióval érkezett a filmszakma legjelentősebb eseményének tekintett díjkiosztó gálára.

    Mendes és Gosling, akik 2011-ben kezdtek el randizni egymással, ismertek arról, hogy magánéletüket féltve őrzik, a közösségi oldalakon is ritkán lehet róluk közös fotót látni, de valamilyen módon mindig utalnak arra, hogy kapcsolatuk megingathatatlan. A színész egy alkalommal például egy romantikus gesztussal utalt arra, mennyire hiányolja maga mellől kedvesét. Mendesnek azonban határozott elképzelései vannak arról, mit osszanak meg a nyilvánossággal.

    Ez a varázslat igazi. Nem egy forgatáson találkoztunk. A varázs még jóval azelőtt kezdődött, de csak töredékét örökítették meg a kamerák. (...) Nekem nem komfortos túl sok mindent megosztani online. Ezt úgy értem, hogy nem akarom kiteregetni a magánéletünket, amit olyan nagyra becsülünk. De arra még mindig vágyom, hogy csináljunk egy közös filmet

    – fogalmazott korábban a színésznő, akinek két lánya született Goslingtól, a 9 éves Esmeralda Amada és a 7 éves Amada Lee.

    (via LadBible)

  • Rochelle Taylor-Butcher és párja, Angus Ord szándékosan vásároltak maguknak egy olyan ingatlant Londonban, amely alapos felújításra szorul. A 29 éves nő és 30 éves párja úgy döntöttek, hogy a felújításra nem fogadnak fel szakembereket, hanem a a YouTube-on megtalálható oktatóanyagok segítségével maguk csinálnak meg mindent.

    Szerencséjükre a népszerű videómegosztó portálon minden információt megtaláltak, amire szükségük volt a – meglátásuk szerint – teljesen lakhatatlan ingatlan kipofozásához, amelyhez 206 ezer fontért (121,5 millió forintért) jutottak hozzá tavaly márciusban. Annak értékét mostanra 20 ezer fonttal (9,3 millió forinttal) növelték. 

  • Az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember csak a munkájának éljen – ébredt rá egy fiatal pár, majd hirtelen ötlettől vezérelve felmondtak munkahelyükön, hogy az unalmas hétköznapok helyett inkább élményeket szerezzenek. A 31 éves Chris és a 30 éves Sam Hoar, akik eredetileg az angliai Plymouth településén élnek, világot akartak látni, ezért 9-től 5-ig tartó munkájuknak búcsút intve útnak indultak – a nő szépségterapeuta volt, a férfi pedig gépészmérnök, és nem bánták meg. 2018 óta élnek lakóautóvá alakított teherautójukban, mellyel először Új-Zélandot fedezték fel. Legutóbb mintegy 5 ezer kilométert tettek meg csak azért, hogy eljussanak az északi-sarkkörhöz.

    A fiatalok most utazóvloggerekként keresik kenyerüket, s elmondásuk szerint az együtt töltött 16 évük alatt sosem voltak olyan boldogok, mint most.