új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fotót is mutatott gömbölyödő pocakjáról. 

    Második gyermekét várja Ashley Tisdale és férje, Christopher French. A gólyahírről a színésznő egy családi fotóválogatással számolt be Instagram oldalán, amelyen gömbölyödő pocakjáé a főszerep, de feltűnik rajta hároméves kislánya, Jupiter is. 

    Alig várjuk, hogy találkozzunk veled!

    – fogalmazott bejegyzésében Tisdale. 

    Követői persze nem tudtak szó nélkül elmenni az aranyos egybeesés mellett, miszerint egykori High School Musicales kolléganője, Vanessa Hudgens szintén állapotos – ő az Oscar-gálán fedte fel, hogy első babáját hordja a szíve alatt. 

  • A frappáns ruhaválasztások koronázatlan királynője.

    Nem túlzás kijelenteni, Zendaya újra és újra felül tudja múlni vörösszőnyeges megjelenéseit.

    Dűne: Második rész premierjei szinte mindig a színésznő merész, futurisztikus stílusú ruhaválasztásaitól voltak hangosak (emlékezzünk vissza csak a részben áttetsző robot-páncéljára), de a filmsztár a jelek szerint máris áthangolódott öltözködésileg is következő mozijához, a Challangers című sportdrámához, aminek ma kezdődött meg a sajtóturnéja. Zendaya ennek első állomására, Sydneybe egy szintén tematikus, teniszezőt ábrázoló zöld Loewe estélyiben érkezett, az internetezők legnagyobb örömére. 

    „Már nem is tudok mit mondani! Nem hagy ki egy lehetőséget sem!” – érkeztek az elismerő kritikák szettjére, többen pedig a színésznő új, világosabb hajszínét emelték ki.

  • Szerdán már nem kell őt hiányolnia a Retro Rádió közönségének. 

    Tegnap töltötte be 60. életévét Bochkor Gábor, aki májusban egy nagy volumenű eseményen, hallgatóival is megünnepli majd a kerek évfordulót a Kongresszusi Központban.

    Sokak szerint azonban már tegnap is bulit csaphatott a rádiós, hiszen ma reggel elmaradt a Retro rádiós műsora, amelyről egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatták közönségüket 6 óra 8 perckor, az adás szokásos indulásának időpontjában:

    „Jó reggelt! Ma egy kicsit tovább alszunk, de a legjobb pillanatokkal kárpótolunk majd benneteket 10-ig! Nyugi, holnap újra itt leszünk 6:08-tól!”

    A hivatalos indoklás ellenére sokan egyértelműnek látták a helyzet okát, és persze a hozzászólások sem várattak sokat magukra:

    „Nyugodt voltam, remélem tegnap buliztatok egy nagyot!”

    „Tehát akkor a tegnap este jól sikerült!”

    „Király buli lehetett az éjjel! ”

    „Mekkora buli lehetett tegnap! Talán holnapra magatokhoz tértek!” – érkeztek a kommentek, jó pihenést kívánva az egész stábnak.

     (via Story)

  • Mexikóban pihent barátnőivel Sári Évi, ahol igazán különleges élményekben volt része kéthetes vakációja alatt. Az izgalmakból azonban kijutott a nyaralás utolsó perceire is, járatát a hazaindulás előtti órákban ugyanis törölték, így kérdésessé vált, visszaér-e Budapestre, Bizarrrrr! című előadásának premierjére.

    „Most mosolygok, de akkor nem voltam ennyire vidám. Kihordtam lábon egy szívinfarktust” –  kezdte a Mokka műsorvezetőinek a színésznő, aki végül egész más, hosszabb útvonalon jutott vissza Magyarországra.

    „Gyakorlatilag az történt, hogy nagyjából olyan fél kettő körül szálltam le a repülőtéren, megfogtam a kis bőröndömet, hazavittem, leraktam a szoba közepére, lezuhanyoztam és irány a színház, próba és aztán este előadás. Amúgy is egy premiert izgalom övez, de ez most plusz teher volt rajtam, de hála a jó égnek jól sikerült” –  mesélte Sári, akinek olyan feszített tempójú a napirendje, hogy már a reptérre is egy féllépésről ment. 

    Ez az ára annak, hogy egy ilyen fantasztikus helyre eljuthasson az ember! 

    – nyugtázta a színésznő, hozzátéve: gondolta, hogy tetszeni fog neki a közép-amerikai ország, de Mexikó felülmúlta elvárásait.

  • Többen sírva fakadtak, amikor megtudták, búcsút kell inteniük akár évekig is növesztett fürtjeiknek.

    Fodrászok vették kezelésbe a Next Top Model Hungary versenyzőit, akik különböző, arcukhoz leginkább passzoló frizurákat kaptak a szakemberektől. Sokakat drasztikus hajvágásra ítélt a zsűri, amit általában sírással fogadtak a lányok. Így járt a 22 éves Hawa is, akinek pixie-fazonú, azaz fülig érő frizurát szántak, az ötlet viszont egyáltalán nem nyerte el a lány tetszését.

    „Nem fog jól állni, férfiasan fog állni, és nem fog többet megnőni ekkorára. Maximum harminc pluszosan” – sorolta félelmeit a fiatal Ördög Nórának.

    „Én 10 évvel ezelőtt belenéztem a tükörbe, és azt éreztem, ez a hosszú haj, ez kicsit olyan semmilyen. Te még túlságosan fiatal vagy, úgyhogy nem emlékszel erre, de eléggé feltűnést keltettem, hogy a hosszú hajamat gyakorlatilag egyik napról a másikra levágattam rövidre. Életem legjobb döntése volt” – idézte fel saját történetét a műsorvezető, hozzátéve: igazi karaktere volt rövid frizurájának, amelyhez mindenkinek volt megjegyzése.

    „Még merni kell egy kicsit vadnak lenni, kicsit kísérletezni magaddal. Most még megteheted. Pont hogy tíz év múlva már nem biztos, hogy megteheted.”

    A műsorvezető vigasztalása sikerrel járt, bár Hawa a barátja fejével is mérlegelte a helyzetet.

    „A férjem szerelmes volt a hosszú hajamba is, de alapvetően belém volt szerelmes, és ez valószínű nálatok is így van, hogy a barátod nem a hajadért szeret” – ismerte el Ördög, és egy öleléssel jutalmazta a hajvágást végül bevállaló lányt.

  • Rengeteg időt tölt 3 éves kisfiával, Dantével is.

    Az Reggeli stúdiójában vendégeskedett szerdán Király Péter, akit most online rádiósként újra hallhatnak a rajongói, emellett pedig ceremóniamesterként is dolgozik.

    „Elindult a szezon, hála Istennek vannak felkérések, Lalival, Kamarás úrral kooperációban. Amit ő nem tud elvállani, azt én csinálom, amit én, azt ő csinálja, vagy együtt, az a legritkább” – kezdte az ÉNB egykori sztárja, aki továbbra is jó barátságot ápol korábbi kollégájával, mostanában heti szinten találkoznak is. Amikor pedig nem valamelyik munkáját végzi, Király családapaként tevékenykedik: együtt nevelik felesége előző kapcsolatából született 9 és 11 éves gyermekeit, valamint 3 éves közös kisfiúkat.

    „Figyelj, úgy pelenkázok, hogy megőrülsz. Az a fiamnak a specifikussága, hogy 22 kilós és csak a nyakamban hajlandó bárhova menni” – mesélte a különleges nevű Dantéről, akivel sokat játszik, kirakósozik, de ő hozza-viszi a bölcsiből is. Mint mondja, hiába van egy 19 éves nagylánya is, kissé elszokott a gyerekneveléstől az elmúlt években.

    „23 éves voltam, mikor Lilu született, szinte gyerek még. Így érzésre annyira régen volt, hogy szinte el is felejtettem” – folytatta, hozzátéve: lányának mostanra komoly párkapcsolata van, épp külföldre készülnek barátjával, akit be is mutatott már neki.

    „A cigarettát egy slukkra elszívtam. Akkora, mint én vagyok, de az idő megy, fel kell fogni, hogy felnő a gyerek. Nagyon normálisak, nagyon szeretik egymást, sportolnak, nem alkoholizálnak, az én lányom egy csoda, ott minden működik. Úgyhogy gyerekezünk ezerrel!”

  • Ezt teszik kapcsolatukért Victoriával.

    David Beckham azt mondja: jóformán nem is ismerte Victoriát, amikor annak idején feleségül vette, mégis tudta az első perctől fogva, hogy a Spice Girls most már egykori tagja az a nő, akivel le szeretné élni az életét. Az egykori világklasszis angol futballista immár 27 éve alkot egy párt az énekesnőből lett divattervezővel, júliusban pedig az ezüstlakodalmukat ünneplik majd, s Blake Livelyhoz és Ryan Goslinghoz hasonlóan most már Beckhamék sem tartják titokban, minek köszönhetik stabil kapcsolatukat.

    „Éppen a szobámban ültem az egyik csapattársammal, amikor a Spice Girls Say You'll Be There című dalát játszották a tévében. Mondtam is akkor, hogy feleségül fogom venni azt a nőt, amelyik azt a fekete miniruhát viselte. Nagyon rajongtam érte. Akkor is rajongtam, amikor először találkoztam vele. Nem tudtam, milyen ember, egyszerűen csak rajongtam érte, mint annak idején a legtöbb ember. Azt sem tudtam, kit is veszek feleségül, hogy kivel leszek életem hátralévő részében. Akkor nem esett le nekem, milyen erős nő valójában, de ez vonzott benne a leginkább” – magyarázta egy podcastműsorban Beckham, majd hozzátette, évekbe telt, mire ráébredt arra, mit is szeret annyira Victoriában.

    Gyönyörű és szexi, igen, de az jobban tetszik nekem, hogy keményen dolgozik. Júliusban 25 éve lesz annak, hogy összeházasodtunk, de már 27 éve vagyunk együtt, viszont csak mostanság kezdtük el mondogatni egymásnak, mit szeretünk a másikban. Ez nagyon fontos ennyi év után. Mi még most is tudunk úgy vacsorázni, hogy közben nevetünk és viccelődünk, vagy nem is mondunk semmit egymásnak. Ez a kapcsolat fontos része. A feleségemmel, a gyerekeimmel és a családommal csendességben eltöltött pillanatokban vagyok a legboldogabb

    – vallotta be Beckham.

    (via The Sun)

  • Megejtettek egy gyors hajvágást.

    koszovo.png
    Fotó: TikTok

    A jelek szerint meg szeretnék adni a módját a koszovói labdarúgók a magyar válogatott elleni kedd esti meccsnek, ugyanis a barátságos mérkőzés előtt tömegesen rakatták rendbe a frizurájukat az egyik budapesti fodrászatban. A focisták a Lurdy bevásárlóközpont borbélyszalonját választották, amely a hivatalos TikTok-oldalára egy videót is közzétett a sportolókról.

    Felkérést kaptunk a koszovói futball-válogatottól a keddi mérkőzés előtt, hogy tegyük rendbe a frizurákat. Jól sikerült, de reméljük nem ezen fog múlni!

    – olvasható a videónál, amelyet a Mandiner vett észre.

    @barberhouselurdy Felkérést kaptunk a Koszovói futball válogatottól a keddi mérkőzés előtt hogy tegyük rendbe a frizurákat. Jól sikerült de reméljük nem ezen fog múlni!😜🇭🇺 #barberhouselurdy #barberlife #kosovo #hungary #magyarország #matchday #hilton #cut #hair #barber #foryou #nekedbe @wolficutz @Olivér Ondima ♬ cant stop x in da club - thatsthewrongnote

    Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott pénteken Törökország ellen kezdte meg a felkészülést az Európa-bajnokságra; az arról készült összefoglaló ide kattintva érhető el.

  • Ha egy nő drasztikusan frizurát vált, annak bizony oka van.

    Lékai-Kiss Ramóna néhány nappal ezelőtt mindenkit meglepett azzal, hogy stílust váltott. A műsorvezetőnő frizurafronton újított be: extra rövidre vágatta hosszú, szőke tincseit, amire 2002-ben volt utoljára példa, pontosabban a Barátok közt-ben való szereplése óta.

    Az egygyermekes édesanya rövid haja a Glamour Women of the Year-gála vörös szőnyegén debütált, a róla készült fotókat pedig akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint. A közösségi oldalán röviden és tömören arra is választ adott, miért volt szüksége az ollóra.

    Hát az úgy volt, hogy…:

    Kozma Norbi: Juj, nagyon rossz állapotban van a hajad.

    Kiss Rami: Igen, tudom, de nagyon igénybe is van véve.

    Kozma Norbi: Ebből sokat kell vágni.

    Kiss Rami: Mennyit?

    Kozma Norbi: Ennyit.

    …és már vágott is…

    – indokolta meg a Facebookon közzétett bejegyzésében.

  • Lesifotósok kapták lencsevégre az újdonsült szülőket.

    Hivatalosan még nem jelentették be, de néhány lesifotó megerősítette a hírt: megszületett Robert Pattinson és Suki Waterhouse első közös gyermeke. A színész és menyasszonya ugyanis ahelyett, hogy világgá kürtölték volna boldogságukat például egy magazin címlapján, csupán azzal adták rajongóik tudtára, hogy szülők lettek, hogy a minap tettek egy kellemes családi sétát Los Angelesben.

    A 32 éves modell és az Alkonyat sztárja egy halvány rózsaszín babakocsit választott az újszülöttnek. A jelek szerint kislányuk született, ám a baba nemét egyelőre nem erősítették meg, Waterhouse ráadásul már három hete nem posztolt semmit az Instagram-oldalára. Utoljára február 24-én látták, akkor még óriási terhespocakkal.

    A sétára Waterhouse édesanyja, Elizabeth is elkísérte őket.

    (via Daily Mail)

  • Úgy néznek ki, mint két tojás.

    Köllő Babett az utóbbi időben többször mesélt arról, hogy rendkívül szoros kapcsolatot ápol 13 éves lányával, Millával, akit ezúttal a Meglepetés magazin címlapján mutatott meg. Bár a tinédzserkorú gyermek korábban nagyon visszahúzódó természet volt, mostanra nyitottabb lett, s egy közös anya-lánya fotózás sem volt ellenére.

    Korábban csendes, visszahúzódó kislány volt, most sokkal nyitottabb, de még mindig nem olyan szereplős, mint én. Színésznő vagy televíziós műsorvezető nem is szeretne lenni, a kamera másik oldala érdekli

    – árulta el a Sztárban sztár leszek! mestere, aki arra törekszik, hogy Millát önállóságra tanítsa. Azzal például őt bízta meg, hogy a közösségi oldalára leforgassa és megvágja a videós tartalmakat.

    Köllő a lapnak arról is mesélt, náluk hogyan telik a húsvét.

    „Milla ilyenkor még több időt tölt a barátnőivel. Általában nálunk alszanak, de az is előfordul, hogy ő megy vendégségbe. Hosszú évekkel ezelőtt bevezettem egy ünnepi szokást. Apró csokikat rejtek el a kertben és a házban. Térképet is rajzolok hozzá, hogy könnyebb legyen megtalálni az édességeket. Ezen a programon mindig jót nevetünk. Ajándékozni ilyenkor nem szoktunk egymásnak.

    Sajnos a húsvét már nálunk sem olyan jelentős ünnep, mint az én gyerekkoromban, a 80-as években. Néhány piros tojást azért festünk, de inkább csak dekorációnak használjuk, mert locsolók már nem igazán jönnek.

    Esetleg az apósom vagy az ikertestvéremék, Rolandék látogatnak meg húsvéthétfőn, de már nem kell attól tartanunk, hogy eláztatják a hajunkat. […] Gyerekkoromban a klasszikus húsvéti ételeket ettük: kötözött sonkát, főtt tojást és tormát. Én egy kicsit merészebb vagyok a konyhában, bárányhússal várom a családot, mindenki nagyon szereti.”

  • Megosztotta a világgal, mire készül.

    Egy eddig soha nem hallott történetet osztott meg magáról Balsai Mónika. A színésznő az Instagram-oldalán vallott arról követőinek, hogy kisgyerekként nem igazán rajongott a kézműveskedésért, mostanra azonban egy óvodás gyermek anyukájaként jobban belemerült a dologba.

    Mint ismert, Balsai Móni és férje, Ujj Mészáros Károly rendező sokáig küzdött azért, hogy közös gyermekük születhessen. Családjukba 2020-ban érkezett egy kisfiú, akit örökbe fogadtak.

    „Van egy titkom! Gyerekkoromban inkább a pörgős, futkározós, soha ülve nem maradó, szélvész típusba tartoztam. Sajtkukac – mondták mindig. Mivel sokszor volt sikertelen és csalódásokkal teli a kézműves próbálkozásom, így sem kedvem sem türelmem nem volt ezekhez a dolgokhoz. Egy ovis gyerekkel, anyaként, újra próbálkozik az ember...

    és csodás érzés, hogy mennyire tud neki örülni a fiam! Akkor is ha csúnya az öltés, ha nem egyformák a fülek. Mert ő tökéletesnek látja. A türelmem és a kedvem sokkal nagyobb mint valaha! Mindezt titokban kell tartanom mert ezt a nyuszit az oviba hozta a Nyúl! Szóval csendben vagyok büszke és boldog mert elkészült az első Waldorf nyuszim! ....és »csendben« megosztom a világgal....

    – írta követőinek a színésznő.

  • Az énekes-színésznőnek a kukáig sem kell elmennie, elég alkalmazottja tenyerébe köpnie.

    Óriási felháborodást keltett az interneten az a videó, amelyen az látható, hogy Jennifer Lopez nem a szemetesbe vagy egy zsebkendőbe, hanem egyenesen az asszisztense tenyerébe köpi ízét vesztett rágógumiját. A New Yorkban készült felvétel a korábban Twitterként ismert X-re került fel a napokban, teljesen megváltoztatva sokak véleményét az 54 éves énekes-színésznőről.

    Többen megjegyezték, az ilyen viselkedés még egy hollywoodi sztártól sem elfogadott, s hogy egy alkalmazottól sem lehet elvárni, hogy ilyen feladatoknak is eleget tegyen. Mások arról írtak, hogy nincs a világon az a pénz, amiért Lopeznek dolgoznának, de vannak olyan kommentek is, amelyek szerint az énekes-színésznőről egy filmforgatáson készült a videó, ahol az ilyesmi mindennapos dolog.

    Nemrég Anne Hathaway került hasonló helyzetbe, a színésznő azonban nem egy rágó kapcsán váltott ki ellenszenvet. A Neveletlen hercegnő című filmek sztárja azért osztotta meg az internet népét, mert kiderült róla, hogyan bánik a rajongóival valójában.

    @whoisadiv Replying to @mikael.abdool too bad the Bronx. can't save Jlo voice or ticket sales 😩✌🏾#jlo #jenniferlopez #jennyfromtheblock #thebronx #nyc #ashanti #jarule #thisismenow #fyp #foryou ♬ original sound - Alex Duncan IV

    (via Daily Star)

  • Átlagon felüli magasságával több férfit is megijesztett, ezért csak nehezen talált randipartnerre egy 29 éves manchesteri nő, ezért úgy döntött, nem mindenben mond igazat magáról társkereséskor, hátha akkor szerencsével járhat. Amikor a társkereső alkalmazásokon férfiakkal beszélgetett, Cecelia Mowczan a magasságáról inkább hallgatott, vagy jó néhány centit letagadott belőle.

    A könyvelőként dolgozó Mowczan ugyanis 195 centiméter magas, ezt pedig nem fogadták jól a férfiak. Végül nem egy randiappnak köszönhetően találta meg élete párját, hanem egy albérlet miatt. A nő is és a William Davies nevű férfi is ugyanott bérelt szobát. Hamar kiderült, lelkitársak, s a férfi azt sem bánja, hogy Mowczan 15 centivel magasabb nála. A nő azonban nem tagadja, hogy amikor a fiatalember először randira hívta, csak félve mondott neki igent, mert ódzkodott attól, hogy egy nála alacsonyabb férfivel legyen.

  • Őrült helyzetben találta magát.

    Belegondolni is furcsa, de jó ideig több mint 300 macskával élt együtt egy kanadai férfi, miután úgy döntött, hogy a lehető legtöbb macseknak szeretne jó és élhető körülményeket biztosítani. Bruce Robinson – elmondása szerint – hirtelen találta őrült helyzetben magát. Mint meséli, még a koronavírus-járvány idején kezdett el befogadni houstoni otthonába olyan cicákat, amelyeket mások kiraktak otthonról. Nemrég végül ő maga keresett meg egy állatjóléti egyesületet azzal kapcsolatban, hogy segítsenek neki, hiszen a cicák gondozása szinte lehetetlen küldetéssé fajult; főleg azért, mert munkanélküli lett.

    Arra a kérdésre, hogy hány macskája van, azt hiszem, azt mondta: mintha buborékokat kezdenénk el számolni a forrásban lévő vízben. Ennek a férfinek nagy szíve van, gondoskodott is a macskákról, de hirtelen szaporodni kezdtek. Egy macska egy évben háromszor is fialhat. (...) Soha nem láttam még ennyi macskát ilyen jó állapotban. Nagyon társaságkedvelőek is, ez szinte hihetetlen

    – emlékezett vissza a szervezet egyik munkatársa, aki szerint a macskák közül ráadásul 15 vemhes is volt.

    Őrült helyzetbe kerültem... rossz döntést hoztam. Azt hittem, elboldogulok a macskákkal. Mindegyiküket elneveztem és mindegyiküket szerettem is. Biztonságos otthon akartam adni nekik

    – mentegetőzött a férfi, aki megpróbált már cicának új otthont keresni, de nem járt sikerrel. Havonta több ezer dollárt költött kedvenceire, s megesett, hogy saját magának ételre már nem futotta. Mint mondja, egy nap 28 kiló macskatáp fogyott el, és összesen tíz almot kellett tisztán tartania.

    (via The Guardian)