új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy igazi relikvia cserélt gazdát.

    19840523 prc g90 857
    Fotó: Northfoto

    Ötszázhuszonöt ezer dollárért (közel 180 millió forintért) talált új gazdára azaz ostor, amit Harrison Ford használt Indiana Jones karakterét megformálva. A Golden Globe-díjas színész az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma című filmben forgatta a bőrkorbácsot, amely nemrégiben az amerikai Heritage Auctions aukciósháznál került elárverezésre.

    Az ikonikus megnevezés nem elég, amikor erről a kellékről beszélünk, hiszen ez Indiana Jones karakterének fontos része.

    – jelentette ki az aukciósház szóvivője.

    A kézzel készített darabhoz kengurubőrt használtak, amelyet masszív markolatra tekertek, a marokrész pedig egy pálcára rögzített csuklóhurokkal van ellátva. Tulajdonosa és kiállítója a Planet Hollywood étteremlánc volt, amely több mint 1600 filmes és televíziós kelléket és jelmezt bocsátott árverésre a texasi székhelyű Heritage céggel.

  • A szívére hallgatott.

    A szívére hallgatott, ezért az igaz szerelmet választotta a szeretője helyett Balázs Andrea. Persze csak képletesen: a színésznő akkor fogalmazott így, amikor arról kérdezték, miért tűnt el a tévéképernyőről. A Karinthy Színház sztárja ugyanis korábban a Csináljuk a fesztivált! című műsor zsűritagja volt, nemrégiben azonban választás elé állította az élet.

    Az utóbbi időben megsokasodtak a színházi elfoglaltságaim, hála a Jóistennek. A Karinthyban az én kedvemért poroltak le két színdarabot is, ami rendkívül megtisztelő. Szóval döntést kellett hoznom a szerelmem és a szeretőm között. Mivel a színház a nagy szerelmem, és a televíziózás maximum a szeretőm tudna lenni, ezért a szerelem mellett döntöttem. Ez persze nem zárja ki, hogy néha-néha a szeretőm karjaiban találjam magam, így az is lehet, hogy a Csináljuk a fesztivált! zenés show-műsor zsűrijében is újra láthatnak majd a nézők. Egy biztos: a színház számomra örök szerelem

    – jelentette ki a Borsnak Balázs Andi, akinek egy szerelme van a munkáján kívül: Gábor, akivel 22 éve alkot egy párt.

  • Peller Anna is egyetért azzal, hogy ez több, mint ijesztő.

    szabadosa.png
    Fotó: RTL

    Hallottad, hogy a mai fiatalok már nem Barbie babát kérnek, hanem sminkkollekciót?” – vetette fel a kérdést hétfőn az RTL Reggeli című műsorában Peller Annának Szabados Ágnes, aki egészen megdöbbentőnek tartja, hogy a mostani kislányok között sokan akadnak, akiket nem igazán kötnek le a régi, hagyományos játékok.

    Ők Sephora-bébik, Sephora-gyerekek, ami számomra egészen megdöbbentő

    – mondta a műsorvezető, könyvesbolt-tulajdonos, utalva az egyik külföldi drogérialáncra.

    Hallottam olyat is, barátnőm mesélte, hogy a barátnőjének a tízéves kislánya nézegette magát a tükörben, és fogdosta a hasát, a bőrt, kábé. És akkor kérdezték tőle, hogy mit csinál, és mondta, hogy a hájam...

    – magyarázta Szabados, aki úgy véli, ez a jelenség a közösségi médiára vezethető vissza.

    Azt látják, hogy rengeteg influenszer sminkeli magát, sminkeket tesztel. Azt mutatja, hogy az az egyetlen, bocsánat, de lehet, hogy amit ki tud tartalomként tenni, az, hogy kisminkeli magát, ami szép, meg jó, meg fontos, meg sok nő imádja a sminket. Csak hát a gyerekek meg azt látják, hogy az a menő, ha sminkeled magad

    – fejtette ki a műsorvezetőnő, akivel társa, Peller Anna is egyetértett, bár ő úgy véli, hogy a sminkelés végül is olyan kreatív tevékenység, mint a rajzolás, de meg kell találni ebben is egy arany középutat. Szabados továbbá arról is beszélt, hogy szerinte a sminktermékek egyébként sem biztos, hogy jó hatással vannak a bőrre. Mint mondja, kíváncsi lenne, hogyan festene most az arca, ha sosem használt volna semmilyen sminkterméket.

    Ön szerint elfogadható, ha egy kislány idejekorán sminkeli magát?

  • Ezt nagyon eltalálta.

    Azt, hogy Salma Hayek 57 évesen is kirobbanó formában van, egy friss bikinis fotó bizonyítja. A színésznő a felvételt az Instagram-oldalán osztotta meg a minap, rajongói pedig sorban dicsérték miatta, de nem csupán Hayeket illették kedves szavakkal, hanem azt is, aki a képet lőtte róla.

    A színésznő ugyanis nem felejtette el megjegyezni, hogy a fotó azért is tetszik neki annyira, mert 16 éves lánya, Valentina készítette. Hayek egyébként viszonylag gyakran tesz közzé magáról bikinis fotókat, ide kattintva például láthat egyet. Korábban az ősz hajszálainak is szentelt egy posztot, a színésznő ugyanis azon felhasználók táborát erősíti az Instagramon, akik nem csupán a platform rózsaszín ködfelhőjéből jelentkeznek be.

    Mindig jól jön, ha van egy fotós a családban. Fotó: Valentina Pinault

    – jegyezte meg Hayek, akit követői nem voltak restek kijavítani azzal a feltehetően bóknak is szánt mondattal, miszerint: „Jó annak, akinek ilyen teste van.”

    Íme egy fotó a fotósról, Valentináról is:

    (via Page Six)

  • Ezt nem teszik zsebre.

    Nagyot megy a Facebookon az a bejegyzés, amelyet Kasza Tibi osztott meg ritkán látott feleségével, Darai Andreával kapcsolatban. Szerencsekerék házigazdája pontosabban azoknak címezte posztját, amelyre eddig több mint 11 ezren reagáltak, akik nyomdafestéket nem tűrő módon kritizálják a nejét a testalkata miatt. 

    A műsorvezető a jelek szerint azért látta szükségesnek, hogy felszólaljon, mert a minap kirakott néhány közös képet gyermekei anyjával, aki emiatt kapott hideget-meleget. A házaspár a JustClear szakmai díjátadóra volt hivatalos, ahol ismét díjazták Kasza Challenge nevű diétaprogramját.

    „Adok válaszokat 2 miértre! Miért kötöttem össze az életem a számomra legcsodásabb nővel a világon már 12 éve? Mert megtaláltam benne a társat, akiről mindig álmodtam, aki támogat, helyre tesz, bátorít, leteremt, ha kell, a saját teljesítményével inspirál, és nemcsak a szerelmem, de a legjobb barátom is. A két csodás gyermekem édesanyja, akik isteni ajándékként érkeztek az életünkbe. És egy másik miért,

    miért hagytuk ott a »nagy« Facebookot és az Instagramot? Az ott eldurvult hangnem miatt, amiért elég volt egyetlen kép tegnap, és ismét szomorkodni láttam a feleségem, hogy jöttek a kommentek arctalan profilokról hogy anorexiás, adjál már ennek a lánynak enni stb... Ez az »anorexiás« kihordott és megszült két csodás gyermeket, még arra se mond rosszat, aki szemtől szembe bántja őt, nélkülözésből jött, és a saját kreativitásából birodalmat épített, és az ő harca bizony az, hogy szeretne hízni, de nem tud. És én szeretem, szeretem soványan, kövéren, alacsonyan, magasan, nekem mindig ő lesz a legszebb! És tud valamit, amit egyre kevesebben az internet eltorzult világában, jó ember.

    Miközben a túlsúly legyőzésére tanítalak meg benneteket, arra is biztatlak hogy olyan testben éljetek ami számotokra örömöt okoz, ne akarjatok megfelelni senkinek és semmilyen elvárásnak. És ne legyen elfogadott dolog a sovány emberek megalázása sem az internet világában, mert ezeknek az embereknek nincs zajos közössége, aki azonnal testképszégyenítést kiállt. Ők némán kell hogy tűrjék, a »csontokkal játszanak a kutyák« megjegyzéseket a könnyüket nyelve, miközben számtalan komoly ok, felszívódási rendellenességek, hormonális problémák stb. lehet a háttérben. Szóval ez a miért, pontosabban ez is az egyik miért. Mert eldurvult ez a hely is, ooo emlekszem a régi szép időkre, játék volt a Facebook, az Instagram, mosolyogni jártunk oda. Mára csatatér. És a magam részéről még tudom, hogy kell csatázni, csak már nem akarok. Mert látom, mi lesz a vége, és ti is mind meglátjátok majd sajnos” – írta a Crystal egykori frontembere.

  • majka csonka
    Fotó: Tövissi Bence / Kaszás Tamás / Index

    Majka előadói pályafutásának legnagyszabásúbb koncertjét adta március 23-án, szombaton este az MVM Dome-ban, telt ház előtt. A mérföldkőnek számító koncerten felbukkant Csonka András is, aki Majkával együtt adta elő a Ding Dong című slágerét. Most a közösségi oldalán osztott meg néhány gondolatot az estével kapcsolatban a színész-műsorvezető.  

    „Az emberiség történetében voltak mérföldkövek. Ilyen volt a C-vitamin feltalálása, az ember Holdra lépése, és idetartozik az is, hogy a Ding Dong felcsendült egy Majka-koncerten. Viccet félretéve, ez a show olyan elképesztően profi és lehengerlő volt, amire nehéz jelzőket találni.

    Most volt alkalmam közelebbről is belelátni a több mint 100 fős stáb összehangolt működésébe, a felvonultatott és ilyen mennyiségben sosem látott technika csodájába. Majka zseniális. Előadóként egy pillanatra sem ereszti a közönséget, pedig egy 360 fokban felállított színpad extra teher a hangulat fenntartására. Lendület, humor, energia, minden a helyén. Elegánsan, nagyvonalúan vezényli a produkciót, egy minden szegmensében kitűnő csapat élén.

    Azt pedig semmiképpen sem zárójelben jegyzem meg, hogy milyen emberien, közvetlenül kommunikál a csapattal színpadon kívül is. A tehetség és emberség nálam soha nem különválasztható. Szóval bravó, és köszi, Petike, hogy kicsit beleolvadhattam ebbe a show-ba. Tudom, kicsit irigyled, hogy van egy ekkora slágerem, de ne keseregj, a Ding Dong 3-at neked adom!” – írja posztjában Csonka Pici.

  • Ezen a héten két versenyző esett ki a műsorból.

    ntmh1114-151
    Fotó: TV2

    A Next Top Model Hungary második adásában újabb versenyzőktől kellett búcsúzniuk a tévénézőknek. Ezúttal Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész és Fábián Anita színésznő 18 esztendős lánya, Keveházi Lili volt az egyik kieső. Ahogy arról korábban írtunk, a TV2 legújabb műsorában 16 lány közül kerül majd ki Magyarország következő topmodellje, aki egyebek mellett 10 millió forinttal és egy két évre szóló modellszerződéssel gazdagodik.

    A művészet világában dolgozó szülők lánya most a Borsnak adott interjút, amelyben a műsorban szerzett tapasztalatairól is beszámolt.

    Azt eddig is tudtam, hogy a tánc nem megy valami jól, így a táncos feladatban nem voltam ügyes. De nem gondoltam, hogy a modellkedésben ekkora jelentősége lesz a táncnak, hogy emiatt ki lehet majd esni. Mert a fotóm az jól sikerült, én abban nem találtam semmi problémát, mert azt adta vissza, amit szerettem volna. Nem tudom, mi volt az a pont, amikor a zsűrit arról győztem meg, hogy nincs itt tovább helyem

    – nyilatkozta kiesése után a lapnak Keveházi, aki nem tagadja: nagyon elszomorította az ítészek döntése.

    Mint mondta, nem haragszik magára, mert úgy érzi, ő mindent megtett a siker érdekében. Hozzátette, mérhetetlenül tiszteli a zsűritagok véleményét és szakmaiságát, ezért eszébe sem jutott megkérdőjelezni a döntésüket.

    A táncba is beleadtam mindent, hiába nem áll hozzám közel, sokat gyakoroltuk. Úgy érzem, mindent megtettem annak érdekében, hogy ez is jól sikerüljön, ennek ellenére nem lett jó a végeredmény. De tényleg nem haragszom magamra, csak csalódott vagyok, hogy nem folytathatom tovább a versenyt, és nem tanulhatok, nem fejlődhetek tovább

    – tette hozzá a fiatal modell.

  • Az ajtóval meggyűlt a baja a műsorvezetőnek.

    DSC3704
    Fotó: Gerencsér Tamás / Index

    Puskás-Dallos Peti a napokban Dombóvári István új műsorának, a Mém overnek a vendége volt, ahol egy szórakoztató történetet mesélt el a többieknek az egyik balul sikerült partiélményéről. Mint mondta, sikerült valahogyan bezárnia magát egy mellékhelyiségbe, ahonnan aztán az egyetlen szabadságot jelentő menekülési útvonalat egy bukóablakban látta meg.

    Nem voltam már teljesen magamnál, megpróbáltam kinyitni az ajtót, amit nem sikerült, aztán megláttam, hogy van egy kis bukóablak, azt letudtam szerelni…

    – kezdte Puskás-Dallos, mire Linczényi Márk rákérdezett, hogyan lehetett az, hogy egy kilincset nem tudott lenyomni, de egy ablakot leszerelt.

    Na hát ez az! Látom, te is csináltál már ilyet…

    – válaszolta nevetve a tévés, aki aztán elárulta, hogy miután eltávolította az ablakot, kiugrott, és lezuhant egy fél emeletet. A következő emléke az, hogy az ágyában ébredt feldagadt kézzel.

    Tudni kell esni! Tudni kell esni!

    – jegyezte meg mosolyogva Dombóvári.

    A Mém over a VIASAT3-on március 8-tól kezdve hat héten át, minden péntek este 20 órakor látható.

  • Nincs már hozzá türelme.

    DSC1540
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Nagy Feró a Ripostnak adott interjút, amelyben a családi élete mellett a zenekara pénzügyeinek menedzseléséről is beszélt. Mint kiderült, a 78 éves zenész egy ideje már átadta a stafétabotot ilyen téren a családtagjainak, elsősorban az ezekhez való türelem hiányában.

    A nagyobbik fiam, Botond a zenekar és az én menedzserem is. A feleségem, Ági pedig az itthoni pénzügyi helyzetet tartja rendben. Régen én csináltam a zenekar ügyeit, de ma már semmi dolgom. Vége a bulinak, és koccintunk a polgármesterrel

    – magyarázta Nagy Feró, aki egyébként korábban saját maga intézte az együttes pénzügyeit.

    A Beatrice frontembere ilyen tekintetben a rendezettség híve volt, elmondása szerint egy táblázatot készített, és mindig beírta oda, mennyit kaptak a fellépésekért, de hamar rájött, hogy nincs hozzá türelme. Ezért kérte meg egyszer a fiát, hogy „kicsit vegye át az irányítást”, aki aztán az énekes szavait idézve úgy beletanult az egészbe, hogy onnantól bárhová mentek, neki semmivel nem kellett foglalkoznia, csak „a zenekar művészeti részével”.

    Nélkülem is megy a világ, kifejezetten élvezem, hogy ennyi segítségem van

    – fogalmazott.

  • A műsorvezető számolt be az incidensről a közösségi oldalán.

    PAP 1363
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Előző héten jelentették be az Ázsia Expressz új évadának szereplőit, akik között a Zámbó testvérek, Krausz Gáborék, valamint Stohl András és Till Attila párosa is megméretteti magát. A TV2 kalandrealityjének versenyzői azóta már megérkeztek a forgatás első helyszínéül szolgáló Fülöp-szigetekre, amely odaútjukról Ördög Nóra tartott egy kis beszámolót az Instagramján. A műsorvezető elárulta, hogy sikeresen leszállt a járatuk, sőt még a csomagjaik sem kallódtak el, majd amikor egy kisbuszba szállt a stáb, ami a szállásukra vitte őket, megtörtént a baj. 

    Jöttünk az autóúton, és a mellettünk lévő busznak felnyílt oldalt a csomagtároló-ajtaja, és hozzáért a mi autónkhoz, ami végigszántotta az oldalát

    – magyarázta Ördög Nóra, hozzátéve, a kellemetlenség egy rövid fennakadás után „békés rendezésre került”.

  • Noha Kis Judy nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem gondolja, hogy a sport lesz a lánya, Maja hivatása, a kiskamasz mégis nagyon tehetséges abban, amit csinál. A Groovehouse énekesnőjének 12 éves lánya egy fitneszegyesületben táncol, s a hét végén egy gyerekek számára rendezett fitneszversenyen, a Gyerek Fitness Challenge Kupán mutatta meg, mit tud.

    Egy kupának is örülhetett, ugyanis első helyezett lett, vagyis nem csupán a farsangi jelmezei díjnyertesek.

    Az én kis szerelmem! @molnar_majszi Soha nincs tökéletes, de nekem Ő MINDIG az! Gratulálok Egyetlenem, ügyes voltál! Nekem te vagy a legjobb! SZERETLEK 

    – írta a videóhoz az énekesnő.

  • Minden menyasszony rémálma, hogy a vendégek túlragyogják az esküvőn, de mit tehet az ember olyankor, ha vendégként éri kellemetlen ruhabaki? Egy fiatal amerikai nő például azért találta rendkívül kínos helyzetben magát nemrégiben egy New Jersey-i esküvőn, ahová vendégként volt hivatalos, mert akaratán kívül ugyan, de tökéletesen összeöltözött a koszorúslányokkal.

    Az egyébként sminkesként dolgozó Taylor Fogarty kisebb sokkot kapott, amikor tudatosult benne, hogy ugyanolyan ruhát visel, mint a koszorúslányok. Elmondása szerint 100 dollárért (körülbelül 36.700 forintért) vásárolta a mélyen dekoltált, földig érő pasztellkék ruhát a tavaszi menyegző alkalmából, majd elvörösödött arccal mérte végig a többi nőt, akik ugyanabban ünnepelték az ifjú párt.

  • Egyszerűbb, mint gondolná.

    Néhány héttel ezelőtt töltötte be 50. életévét, ám rajongói szerint jó néhány évet letagadhatna Eva Mendes. A színésznő titkára sokan kíváncsiak lennének, ezért elárulta, minek köszönheti, hogy szinte egy ránca sincsen. Nemrég azt is bevallotta, hogy minden másnap borotválnia kell az arcát.

    Minden reggel citromos meleg vizet iszom. Így egész nap hidratált vagyok, és ez a csodaital segít abban, hogy egészséges legyek, és így azt is elérem, hogy a bőröm sokkal simább legyen, ettől pedig végeredményben sokkal jobban nézek ki. (...) Úgy gondolom, hogy a női szépség belülről fakad, ezért a legfontosabb dolog a víz, víz, víz

    – magyarázta Mendes, aki szerint az is segít, hogy évek óta nem evett húst.

    Rengeteg halat eszem, és évek óta nem fogyasztottam húst. A bőröm érezhetően szebb és egészségesebb, amióta így élek. Ez a három dolog, amire nagyon odafigyelek: edzek, helyesen étkezem és napi három liter vizet iszom. Minden a hidratálással kezdődik.

    (via Bors)