új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Matilda a színésznő legnagyobb kincse.

    Teljesen kivirult az anyaszereptől Kaley Cuoco, az Agymenők című sorozat sztárja, aki büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy imádott gyermeke, Matilda betöltötte első életévét. A 38 éves színésznő a csöppség születésnapja alkalmából több, soha korábban nem látott fotót is megosztott a közösségi oldalán, de párjának, Tom Pelphreynek is üzent.

    Matilda, egyéves lettél. Életünk legjobb éve. Fentről kapott ajándék vagy, és a legmélyebb, legtökéletesebb boldogságot hoztad el a családunknak! Apukáddal jobban szeretünk téged, mint azt valaha is el tudnánk magyarázni. Alig várom, hogy lássam, kivé válsz később, de most kérlek, maradj az én drága egyévesem örökre. Tom Pelphrey, köszönöm neked, a világ legjobb apukája vagy (a sajátomon kívül), a kislányunk pedig tökéletes

    – fogalmazott a fotóknál a színésznő, aki nem csupán az anyaság szépségeiről, de annak nehézségeiről is őszintén mer vallani.

  • Képernyőfotó 2024-03-30 - 19.36.08.png
    Fotó: RTL

    A Cápák között egyik közönségkedvenc befektetője Dr. Varga Eszter, aki jogász és közgazdász diplomával is büszkélkedhet. A bankár most a Story magazinnak adott hosszabb interjút, ebben karrierje mellett magánéletére is kitért. Mint kiderült, az üzletasszony mindkét gyermeke rendszeresen sportol, de a rohanós napokban is ragaszkodik ahhoz, hogy reggelente együtt indítsák a napot családjával. 

    „Ami nálunk szent, az a közös, meleg reggeli. A férjem és én reggel fél hatkor kelünk, az egyikünk elszalad a boltba friss péksüteményért, a másik készíti a rántottát, a bundás kenyeret, a tükörtojást, hozzá turmixot, dzsúzt, ki mit szeretne. Aztán mindenki megy a szélrózsa minden irányába” – mesélte Varga, aki házasságkötésének kicsit sem szokványos történetét is felidézte.

    „A férjem nemcsak egy jó humorú, de bohém ember is, így az esküvőnk is ilyenre sikerült. Meglepetésnek szánta, azt mondta, kiugrunk repülővel valahova egy hosszú hétvégére, de hozzak magammal egy szebb ruhát, hátha szükségem lesz rá. Vittem is egy fekete színűt, mondán, az mindenhova jó, hát az esküvőnkre nem volt éppen tökéletes. Abban mondtam ki Dél-Afrikában, Sun Cityben a boldogító igent. Vendégek természetesen nem voltak, a tanunk két helybéli lett.”

    Az üzletasszony egyáltalán nem ragaszkodik a luxuscikkekhez, sportautó helyett például egy kisebb olasz járgánnyal jár.

    Harmincvalahány éves koromig mindent kipróbáltam. Vettem magamnak drága dizájnertáskát, egyet, kettőt, hármat, vásároltam hatalmas autót, ma már azt mondom, nincs szükségem ilyen külsőségekre. A mostani kocsimat Toszkánában, egy kávézóban üldögélve pillantottam meg – ott, ahol a Napsütötte Toszkána című film játszódik. Azt mondtam, én is szeretnék egy ilyen csodát. Persze nem mondom, hogy néha nem csábulok el, és nem veszek magamnak drága ruhát vagy cipőt, mondván, mert megérdemlem, de ahogy kifizettem, már a pénztárnál azt mondom magamnak: „Uramisten, mi mindenre lett volna elég ez a pénz!”

    – zárta sorait Varga Eszter.

  • Kisgyerekek mellett van úgy, hogy a távirányító úgy eltűnik, mint a kámfor – vagy egyszerűen csak dimenziót vált, ki tudja –, egy négygyermekes anyukának azonban megvan a maga módszere arra, hogyan kerítse elő a lehető leggyorsabban a legtöbbször banális helyen megbúvó kis eszközt.

    A 40 éves Emily Adams akkor döntött úgy, hogy egy méretes fadeszkához rögzíti a távirányítót, amikor már végérvényesen elege lett abból, hogy gyermekei, a 12 éves Blake, a 9 éves Hunter, a 7 éves Cruz, az 5 éves Stella folyton elhányták valahova azt. A nő úgy meséli, hogy korábban több alkalommal is órákat vesztegetett el azzal, hogy a távirányító után kutatott a házban. A megoldásra végül a garázsban bukkant, az ott talált 45 centis deszkának és az egyébként lefolyócsövek rögzítésére használt bilincsnek köszönhetően most már lehetetlen elveszíteni a kapcsolót.

  • Szívfacsaró indok áll a háttérben.

    Noha mindig is tudta, hogy az alkohol egyáltalán nem tesz jót neki, mégsem csak saját egészsége érdekében döntött úgy Anne Hathaway, hogy a ferde esték helyett inkább a józanságot választja. A 41 éves színésznő elárulta, hogy valójában két gyermeke miatt döntött úgy öt évvel ezelőtt, hogy felhagy az alkoholfogyasztással, akikről egyébként csak ritkán mesél, de arra is megvan a maga oka, miért félti őket ennyire.

    Szívem mélyén tudtam jól, hogy az alkohol nem nekem való. Csak annyira extrém lett volna azt mondani, hogy semmit nem kérek. Ha allergiás vagy valamire, vagy valami anaflaxiás reakciós vált ki nálad, akkor azon nincs mit vitatkozni. Úgyhogy ezzel én is felhagytam. A személyes tapasztalatom az, hogy azóta minden jobb lett

    – vallotta be a színésznő, aki minden pillanatot meg szeretne élni gyermekeivel, a 8 éves Jonathannel és a 3 éves Jackkel. Ráadásul nem is bánja, hogy nem kell többé másnapossággal küzdenie, azokat viszont nem ítéli el, akik alkoholt fogyasztanak.

    (via Female First)

  • Ma már nem lát aranyosabb videót.

    Újabb imádni való felvétel látott napvilágot Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislányáról, Kamilláról. A Michelin-csillagos séf és influenszer kedvese ezúttal húsvét vasárnap alkalmából mutatták meg majd' kétéves gyermeküket. Noha a csöppség arca a videón ezúttal sem látható, az mégis elnyerte a követők tetszését.

    Nem véletlenül: Kamillát az apja akkor örökítette meg, amikor megérkezett hozzájuk a húsvéti nyuszi. Amikor a kislány meglátta a neki szánt plüss nyulat, csak annyit mondott:

    De édes!

    Majd lelkesen kapkodta össze a csokitojásokat, és meg is köszönte azokat.

    Tegnap a séf felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is jelentkezett egy húsvéti poszttal.

    Kirakós és könyvek mindenhol, a húsvéti vacsora félig készen, vendégek pár óra múlva itt... De most hálás vagyok, hogy rajtam aludt el a »babám«, aki már kezd kislány korosztályba cseperedni. Két éve pont húsvétkor étkezett Kamilla a családba, így dátum ide vagy oda, engem ez az ünnep mindig a születésére fog emlékeztetni

    – árulta el követőinek az influenszer.

  • De miért akarta el a száját közben?

    Egy friss videófelvétel tanúsága szerint luxus körülmények között húsvétol a Beckham-család. A videót az énekesnőből lett divattervező, Victoria Beckham osztotta meg az Instagram-oldalán; azt örökítette meg, ahogy 29 éves menyével, Nicola Peltzcel lejtett táncot, ráadásul nem is akármilyen dalra: a Spice Girls Say You'll Be There című slágerére riszálták magukat nyuszifülesen, napszemüvegben.

    A bejegyzés azonban nem mindenki tetszését nyerte el: míg volt, aki megjegyezte, hogy a 49 éves Victoria Beckham fiatalabbnak néz ki a menyénél, mások ugyanakkor megjegyezték, hogy a Spice Girls egykori tagja hiába tehetős, az önbizalomban nem dúskál, hiszen ha mosolyra húzódna a szája, mindig odakap a kezével, hogy eltakarja azt.

    Peltz 2022-ben kötötte össze életét Beckhamék most 25 éves fiával, Brooklynnal.

    (via Female First)

  • Aranyos videót osztott meg róla nagynénikéje, Khloé Kardashian.

    Rég nem láthatták Kim Kardashian és Kanye West legkisebb gyermekét az valóságshow-hős követői, édesanyjuk ugyanis mostanában egyre kevesebb tartalmat oszt meg róluk közösségi oldalain.

    Húga, Khloé Kardashian azonban egy kedves, táncolós videót tett most közzé az Instagram oldalán, amelyen kislánya, az ötéves True mellett feltűnt két unokatestvére, Chicago és Psalm West is. A négyéves kisfiú alaposan összezavarta a Kardashian-klán rajongóit, elsőre ugyanis alig ismerték őt fel a kommentelők.

    „Erősen tippelnem kellett Psalmról!”

    „Ki az a kisfiú feketében?”

    „Állj! Psalm mikor lett ilyen nagy?? Nagyon aranyos!”

    „Az ott Psalm? Ha ő az, akkor nagyon gyorsan megnőtt!” – érkeztek sorra a csodálkozó hozzászólások. A gyerekek egyébként a legnagyobb Kardashian-West gyerek, a 10 éves North egyik friss dalára buliztak épp, de felbukkan a következő felvételeken Khloé kisebbik, egyéves kisfia is.

  • Fotók.

    Kiszel Tünde megadja a módját a húsvétolásnak, egy Instagram-bejegyzés tanúsága szerint legalábbis különleges húsvéti dekorációkkal dobta fel otthonát a minap. A naptárdíva asztalán nem csupán a locsolkodókra váró piros tojások kaptak helyet, hanem egyebek mellett porcelán nyuszi figurák és tulipánok is, de mellettük egy vázában barka is díszeleg, amelyre díszes tojásokat aggatott. 

    Mindenkinek Áldott, Békés Húsvétot kívánunk szeretettel!

    – írta követőinek Kiszel Tünde.

  • Ezt még testvére, Tóth Vera sem tudta szó nélkül hagyni.

    A húsvéti készülődés idén egy kicsivel több munkát igényel Tóth Gabiéknál, de csak azért, mert a szokásosnál többet kell pakolni a szentendrei házban. Nemrégiben ugyanis kész lett az énekesnő álomkonyhája, amellyel húsvét előnapján az Instagram-oldalán büszkélkedett el. 

    Mint írta, később több fotót is mutat.

    Ez a hétvége a húsvéti készülődésről szól nálunk is, csak egy picit nagyobb az itthoni munka, mivel végre az álomkonyhám is kész lett, amiről hamarosan hozok nektek fotókat is! Az volt az egyik vágyam, hogy egyszer majd egy ilyen gyönyörű konyhám lesz és itt van, most pedig elkezdődik a pakolás, rendezés, takarítás, hogy Hannikámmal már az új konyhánkban festhessük a tojásokat! Olyan boldog vagyok!

    – üzente meg követőinek Tóth Gabi, akinek posztját a nővére, Tóth Vera sem tudta szó nélkül hagyni.

    „Nagyon szeretem az olívazöld színt, most kicsit irigykedem is, tezsvírem” – jegyezte meg a Megasztár korábbi győztese.

  • Különleges szelfit osztott meg húsvét alkalmából.

    Idén Kőszegen tölti a húsvétot szeretteivel Miklósa Erika. Az opera-énekesnőa közösségi oldalán elárulta: azért a Vas vármegyei városba utaztak, mert ritkán látott férje, Csiszár Zsolt és lányuk, Bíborka, azaz Bibi így szerette volna. Mint üzente, szinte már hazajárnak Kőszegre, ahol barátaikkal is találkoztak.

    A The Voice coacha húsvét előnapján egy családi szelfit is megosztott az Instagramján.

    Együtt. Mindig. #kőszegegycsoda #bibivelazélet

    – írta a képhez Miklósa Erika, aki bár gyermeke arcát kitakarta egy pillangóval, az utóbbi időben sokat mesélt a 9 éves kislányról, aki nem titkoltan írónak készül.