új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Rövid idő alatt hosszú utat járt be az énekes.

    A ValMar duó énekese, Marics Peti a Blikknek adott interjút, melyben egyebek mellett arról is kérdezték, hogyan kötött ki a TV2-s Zsákbamacska házigazdájaként. Mint kiderült, fiatal énekes már tizenéves korában sorra vette azokat szakmákat, melyekben szívesen dolgozna. Bár ezek közt a műsorvezetés is szerepelt, mégsem gondolta volna, hogy a harmincas évei előtt ez megvalósulhat. Úgy tervezte, előtte zenei karrierjére szeretne koncentrálni, majd miután az lecsillapodott, akkor foglalkozhatna a tévézéssel.

    Marics az éneklés mellett több tévéműsorban is feltűnt az utóbbi években. A Sztárban Sztárban más előadókat utánozott, a Sztárban Sztár leszek!-ben zsűriként állt helyt, a Dancing with the Starsban pedig táncolt. A lap azon a kérdésre, hogy belegondolt-e már abba, mennyi mindent elért ilyen rövid idő alatt, így felelt:

    Imádok mindent, amit csinálok, és jó érzéssel tölt el, hogy ennyi mindent elértem, ennyi mindenben kipróbálhattam már magamat. Amit annak idején a kicsi Peti megálmodott, az mind megtörtént. Ez eszméletlen érzés. Számomra még sokszor mindig hihetetlen, hogy 2-3 éve még kétezer forinttal a zsebemben indultam el bulizni, amibe a parti utáni gyrosnak és az éjszakai buszjegynek is bele kellett férnie, most pedig már nem kell ilyenek miatt aggódnom.

  • Henry Cavillt váltotta a fantasy-sorozatban.

    the witcher imdb.png
    Fotó: IMDb

    A Netflix néhány hete közölte, hogy az 5.évaddal a Vaják (The Witcher) című fantasy-sorozat végére pont kerül. Ez azt jelenti, hogy a Henry Cavillt Ríviai Geralt szerepében leváltó Liam Hemsworth-nek csak két évada lesz elnyerni a rajongók tetszését, akik persze eddig sem rejtették véka alá a véleményüket. 

    Mint arról már egy ideje tudni lehetett, a 4. évadban Chris Hemsworth öccse veszi át a stafétabotot brit kollégájától. Távozásának oka meglepetésként ért mindenkit, hiszen jól ismert tény volt, hogy Cavill szerelemprojektjének számított az Andrzej Sapkowski regényein alapuló sorozat. A széria rajongói fájó szívvel vették tudomásul, hogy szeretett vajákjuk búcsút vesz a produkciótól, Hemsworth pedig kapott hideget-meleget, annak ellenére, hogy még egy képkockát sem láthattak belőle a nézők. Idáig.

    A Metrónak köszönhetően ugyanis kiszivárogtak az első képek, amiken az ifjabb Hemsworth először látható az ikonikus szörnyvadász szerepében. Bár az említett felvételek nem a legjobb minőségűek, az mégis kilátszani tűnik belőlük, hogy a 34 éves ausztrál színész valóban hasonlít Cavill karakterére. Íme:

  • Magyarázkodni kényszerült a két játékos.

    Nézői hozzászólásokat olvasgathattak a ValóVilág 12 játékosai a műsor legutóbbi részében, a program azonban nem egészen úgy sült el, mint tervezték. A kedves és bíztató hangvételű üzenetek után ugyanis az egyik kommentelő apró titkot árult el két játékosról, VV Noémiről és VV Valenről – aki egyébként az elmúlt napokban VV Dorkával került közelebbi kapcsolatba, már a gyerekvállalás is szóba került köztük.

    Nagyon bírlak Valen, a Noémival való szájrapuszi sem tántorított el!

    Az üzenet felolvasását követően döbbent csend állt be a villa nappalijában, amelyet először maga Valen tört meg.

    „Ilyen nem volt! Kérek egy visszajátszást majd srácok!”

    „Nem is volt, csak egymásra fordultunk a bulin, de hogyha úgy tűnt, akkor egészségedre!” – közölte a másik érintett, hozzátéve: neki nincs kinek bizonygatnia igazát. Társaik kételkedő tekintettel fogadták magyarázkodásukat.

  • A fiatalságának megőrzése érdekében botoxoltatott.

    32 évesen túl vagyok életem első botoxán, és igen, vállalom!

    kezdi Instagram-bejegyzésében Berki Mazsi, melyben egy videóban mutatja meg, hogyan is zajlott a szépészeti beavatkozása.

    Mint írja, manapság a plasztika, vagy orvos esztétikai kezelések megosztó témának számítanak, és nem is az a szándéka, hogy bárkit is befolyásoljon, hanem szeretné megosztani saját érzéseit és a gondolatait követőivel. Az infuenszer első szépészeti beavatkozása 6 évvel ezelőtt történt, akkor ajakfeltöltésen járt, ugyanis „vékony ajkakat örökölt, melyekkel nem volt elégedett”.

    Azóta foglalkozom az ajkam természetes dúsításával, úgy, hogy még véletlenül se essek túlzásba, hisz’ szeretném, hogy a szüleim rám ismerjenek. A botox az egyik legkedveltebb esztétikai beavatkozás, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy ebben a turpisságban én is részt vegyek, de úgy, hogy vállalom

     – fogalmaz az édesanya, aki szerint sokan hajlamosak túlzásba esni, ezért volt fontos számára, hogy megfelelő szakembert válasszon.

    Számomra fontos volt, hogy a mimikám ne veszítsem el, és ne úgy nézzek ki, mint akit legyőzött a botox. Talán ez a kép mindannyiunk előtt megvan. Én a megelőzés híve vagyok, és csupán nem szeretnék elmélyült ráncokat

    – zárja sorait Berki Mazsi, aki egyébként maximálisan elégedett a az eredménnyel: „vállalom, hogy én is azon nők közé tartozom, akik csintalanul szeretnék megőrizni fiatalságukat”.

  • Így viszonyul hozzá a 4 éves Hannaróza.

    pappmatebence.png
    Fotó: YouTube

    Tóth Gabi és Papp Máté Bence bimbózó románca az elmúlt csaknem egy évben sokakat lázban tartott. Szerelmük munkakapcsolatnak indult: a Fricska táncegyüttes oszlopos tagja tavaly az énekesnő fellépésein kapott feladatot. A külföldön is ismert néptáncos úgy meséli: eléggé izgult a közös munka miatt, mert pedánsan akarta megtanítani az Átkozott nyár című dal előadóját a különböző táncmozdulatokra, emiatt pedig nagyon merevnek tűnhetett. Az énekesnő állítólag szóvá is tette, hogy a táncos biztos utálja őt, ám a beszélgetéseiknek köszönhetően lelkitársakká váltak.

    Papp Máté Bence Tóth Gabi előző kapcsolatából született kislányával, a négyéves Hannaróza Máriával is megtalálta a közös hangot. Úgy véli, ez azért van, mert korábban hasonló korú gyerekeket is tanított táncolni, ezért tudja, hogyan kell velük bánni.

    Óvodásokkal is foglalkoztam egy fél évig, szóval megvolt az a módszer, hogy hogyan

    viselkedjek, hogyan közelítsek, mélyítsek el vele egy ilyen kapcsolatot. Szerintem egy megbízható barátként tekint rám. Sokféleképpen hívott már. Én azt szeretem, ha úgy hív, hogy Máté. Azt nem szeretem, ha Máté bácsinak hív

    – árulta el Papp a Mandinernek adott interjújában.

    (via Story)

  • Magam sem hittem, hogy amiről most beszélni fogok nektek, az megtörténhet...

    – kezdte legújabb YouTube videóját Osváth Zsolt, aki elárulta követőinek, tavaly nyáron beperelték őt 2022-ben nyitott éttermük miatt, mivel annak neve, az Unicorn Bistro összetéveszthető a felperes Unicorn Café nevével.

    „Mindannyian értetlenül álltunk a történtek előtt, ez egyáltalán hogy fordulhat elő? Fontos tudnotok, hogy mi a nevünket és az ábrás védjegyünket termesztésen levédettük a Szellemi Tulajdoni Nemzeti Hivatalnál, aki köteles ilyenkor lefuttatni egy védjegykutatást, amely pont azt a célt szolgálja, hogyha van összetéveszthetőség, az időben kiderüljön. 2022 júliusában ilyet a hivatal nem talált, erről hivatalos levelet küldtek nekünk. Maga a hivatal adott ki egy iratot, hogy ilyen üzlet, név nincsen.”

    Ügyvédjeik szerint a probléma kiskapuja, hogy a szóban forgó céget 2019-ben jegyezték be, ami után hivatalosan 5 éve van a tulajdonosnak arra, hogy meg is nyissa a vállalkozását – ez történt most is, bár a férfi megjegyzi, ennek ellenére nem volt semmi névegyezőség a 2 évvel ezelőtti vizsgálatkor.

    Az étteremtulajdonos ezután úgy folytatta, némi magánnyomozással azt is kiderítette, ki perelte be őket.

    „Egy követőm, aki az éttermünk megnyitásától számítva többször is járt ott, vendégünk volt a fesztiválokon, posztolt onnan, követett minket minden platformon, részt vett a kis közösségünkben. Ettől még félelmetesebb érzés volt, hogy van aki tulajdonképpen kvázi a rajongókból vált azzá, aki el akarja tőlünk venni azt, amiért a belünket is kidolgoztuk. Kicsit átverve éreztem magam” – folytatta Osváth, aki szerint több oka is volt annak, hogy erről eddig nem beszélt, egyrészt nem akart áldozatpózban tetszelegni, de készen áll harcolni az étterméért, annak ellenére, hogy a bíróság elsőfokon ellenük ítélt. 

    „Köteleznek a névváltás, minden receptúránk kiadására, a beszállítóinknak az adatainak a közlésére, a közösségi oldalaink átnevezésére... Tehát tulajdonképpen kivéreztetnek” – mondta a férfi, hozzátéve: szeretett volna közös együttműködést, egyfajta franchise-t létrehozni a felperessel, de ajánlatukat elutasították. Osváthék fellebbeztek az ítélet ellen.

  • A művésznő elmondása szerint erre nem azért került sor, mert anyagi gondjai lennének.

    08-story gala 2018-180210-A40A6527
    Fotó: Szécsi István / Dívány

    Medveczky Ilona a Story magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy nemrég elajándékozta rengeteg holmiját – számolt be róla a Femina. Mint kiderült, a márciusban 83. életévét betöltő revütáncosnő eladásra kínált házában is történt előrelépés.

    83 éves vagyok. A temetőbe nem tudom magammal vinni az értékeimet. Szeretném olyanoknak ajándékozni, akik mellettem állnak, szeretnek. Boldogan adok...

    – mondta a lapnak Medveczky, aki nemrég lomtalanításba kezdett, és három konténert töltött meg a holmijaival, gyönyörű bútorait pedig továbbajándékozta. Hozzátette, 800 négyzetméteres ingatlanja felét is sikerült eladnia mostanában.

    Életem végéig élhetek benne, a felső szintre pedig egy házaspár fog költözni a két tündéri kisgyerekükkel. Ők segítenek a kertet rendben tartani, és a kutyáimat is szeretik. Köszönöm szépen! Vagyok, virulok, nincsenek anyagi gondjaim. Két gondom van most az életben: az éveim száma és az egészség, vagyis olyanok, amiket nem lehet pénzen megvenni

    – fogalmazott.

  • Fura kombinációjú csemegét kíván mostanság a modell.

    Gólyahírrel jelentkezett be követőihez az előző héten az állapotos Hailey és Justin Bieber, akik a szülővé válásuk előtt gyorsan meg is újították házassági fogadalmukat. 

    A sztárpárnak az utolsó trimeszterig sikerült titkolnia, hogy első gyermeküket várják – a modell az amerikai bulvárlapok információi szerint a hatodik hónapban járhat, és ezt bizonyítják azok az elmúlt hetekben készült képek is, amelyeket Bieber most tett közzé Instagram-oldalán.

    A kismama gömbölyödő pocakjáról készült fotói mellett azt is megosztotta 24 óráig elérhető történetében, milyen ételt kíván a leginkább jelenleg:

    savanyú uborkán szervírozott tojássalátát, csípős szósszal megöntözve.

    „Nem, nem szabad elítélned!” – írta viccelődve a furcsa fogásról készült képéhez a sminkguru.

  • Joel és Ellie visszatér.

    the last of us.png
    Fotó: IMDb

    Tavaly mutatták be a The Last of Us élő szereplős adaptációját, amely alapjául az azonos címmel megjelent PlayStation-játék szolgált. Az HBO sorozata a premierje óta hatalmas sikernek örvend, ezért rögtön meg is rendelték annak második szezonját, amely jelenleg is gőzerővel készül.

    A Kanadában forgó produkcióról nemrég szárnyra kapott az a pletyka, hogy a Joelt alakító Pedro Pascal alig pár hét alatt letudta a jeleneteit, holott annak munkálatait várhatóan csak 2024 második felében fejezik be. Mindenesetre megjöttek az első képkockák a sorozat második évadából, amiken Pedro Pascal és Bella Ramsey karakterei láthatók, azaz Joel és Ellie. Íme:

  • Üzemanyag nélkül maradt a sportkocsija.

    Jákob Zoltán
    Fotó: TV2

    Szokatlan látványosság zavarta meg a munkából fáradtan hazafelé autózókat a budapesti Balatoni úton kedd délután – írja a Bors. Mint kiderült, egy félig az útra kilógó Ferrari akadályozta a forgalmat, aminek tulajdonosa nem más volt, mint Jákob Zoltán. A bajba jutott milliárdos segítségére sokan siettek, akinek gondja abból adódott, hogy rosszul mérte fel a helyzetet, és kevésnek bizonyult az üzemanyaga, így 800 méterre a legközelebbi benzinkúttól lefulladt.

    Amikor elindultam otthonról, hatvan kilométernyi üzemanyagot jelzett az autó. A Ferrariról tudni kell, hogy az üzemanyag-fogyasztás sok mindentől függ, például a beállításoktól, városban megyek, vagy autópályán…

    – kezdte a lapnak az üzletember, aki elmondása szerint tíz percig autózott benzinkutat keresve, de amikor egy emelkedőhöz ért, a dőlésszög miatt nem jutott elég üzemanyag a rendszerbe.

    Lefulladtam, alig tudtam félreállni. Szerencsére a mögöttem érkezők közül többen is felajánlották a segítséget, többek között egy teherautós, aki el is indult üzemanyagért. Aztán a következőnél kanna is volt, és benzin is, végül úgy alakult, hogy többektől is kaptam benzint. Arra gondoltam, hogy ha ott maradok még egy órácskát, akkor tele is lesz a tankom, benzinkút sem kell

    – viccelődött Jákob, majd hozzátette: szerette volna meghálálni a segítséget legalább annyival, hogy kifizeti a járgányba töltött üzemanyagot, de a segítségére sietők nem fogadták el:

    Azt válaszolták, hogy én már annyi embernek segítettem, hogy ennyit megérdemlek. Megmondom őszintén, hogy ez nagyon jólesett. Egyébként levontam a tanulságot, amit mindenkinek javaslok: soha ne indulj el majdnem üres tankkal, olyan autóval, amelyiknek az orrában van a motor, és hátul a tank.

  • VV Kikidi próbálta vigasztalni őt.

    Másfél hete, hogy kezdetét vette a ValóVilág 12. évada, VV Dorkánál azonban már most betelt a pohár:

    könnyeit nyelve vonult be a riportszobába, hogy közölje a szerkesztőkkel, haza akar menni.

    „Fel szeretném adni a játékot, mert nagyon gonoszak velem, és olyanokat állítanak, hogy manipulálok valakit, amikor csak az érzéseimet mondtam el. És rosszulesik, hogy a Valen egyszer nagyon közeledik, és utána meg elvonul a többiekkel, és elutasító. Úgy érzem, hogy az érzéseim ezt már nem bírják tovább” – szipogta Dorka, miközben villabéli kedvesét, Valent VV Gina szidta le kiszámíthatatlan viselkedése miatt.

    Miután végzett a vallomással, Dorka a nappaliban alvó VV Kikidinél keresett vigaszt. Bár a fiú nem lelkesedett az ötletért, hogy a lány befeküdjön mellé, azért lovagiasan próbálta őt jobb kedvre deríteni, például egy pohár meleg tejet is felajánlott neki.

    „Adj magadnak egy kis időt most! Tudom, hogy nehéz… Kérsz egy pohár meleg tejet esetleg?”

    „Zsepit…” – utasította el a gesztust Dorka, akinek 24 órája van, hogy átgondolja és megváltoztassa a döntését.

  • A Linda-sorozatok színésznője, Görbe Nóra manapság a nyilvánosságtól elvonultan éli életét, és bár többször is felmerült, hogy újra lehetne indítani a népszerű magyar szériát, végül nem vállalta őket. Az 1984 és 1990 között bemutatott filmsorozat rendezőjétől, a néhai Gát Györgytől egy fia és egy lánya született a színésznőnek. Most a harmincöt éves Márton és öt évvel idősebb nővére, Anna egy közös képet osztottak meg édesanyjukkal, amely mellett a következő sorok olvashatók:

    Egy anyának boldogság boldognak látni a fiát. Szép szombat

    (via Blikk)

  • Az iskolát leginkább a börtönhöz tudná hasonlítani.

    tiktokkű.png
    Fotó: TikTok

    Nem tetszett neki az oktatási rendszer, ezért inkább kivette gyermekeit az iskolából egy brit nő. Cassyanne Clark több dolgot is fel tud hozni indokként: elsősorban azért látta jobbnak, ha nem járatja iskolába 8 és 9 éves lányait, Bugot és Bunny-t, mert szerinte az oktatási intézmény éppen olyan, mint egy börtön. Clark a TikTokra feltöltött videójában kifejti: felháborítónak tartja, hogy a gyerekek nem mehetnek ki akármikor a mosdóba, és a szigorú követelményeken is lazítana.

    Számolásra szerinte például tökéletesen megfelelnek a számológépek, a Google pedig akármikor rendelkezésükre áll, ha utána szeretnének nézni valaminek. Úgy véli, a magántanulóknak sokkal jobb, ha otthon kiugrálhatják magukat, minthogy egész nap egy tanteremben ücsörögjenek.

    Azt gondolom, hogy az iskola egy börtön. A gyerekek napi nyolc órát ülnek végig úgy, hogy közben nem is szólhatnak a padtársukhoz. Jelentkezniük kell, nem mehetnek ki a mosdóba, és körülbelül napi egy órát tölthetnek friss levegőn. Szerintem egy gyerek jóval többet tud megtanulni a nagyvilágban, mint egy tanteremben. Odabent olyan dolgokat kell elsajátítaniuk, aminek többé nem is veszik hasznát az életben

    – fogalmazott a szépségipari vállalkozó, aki szívesen kifizet havonta 4-500 fontot (179-224 ezer forintot) lányai magánoktatására. Állítása szerint a tanulás mellett rengeteg dologra van idő: Clark lányai sütni tanulnak a nagymamájukkal, úszásoktatásra járnak. Szerinte fontos, hogy új élményeket szerezzenek.

    Az írás, az olvasás és a jó szociális készségek elengedhetetlenek, de nem kell ennyi ideig tanulniuk. A szorzótábla ismerete mellett ott van a Google a keresésre, vagy a számológép

    – jelentette ki a nő, hozzátéve, neki nincs érettségije, de az nem is kell ahhoz, hogy vállalkozást tudjon vezetni.

    (via Daily Mail)

  • Eredetileg más néven anyakönyvezték.

    ruff-6791
    Fotó: TV2

    Gregor Bernadett a Duna Névjegy című műsorban mesélt arról, hogy szülei eredetileg a Gregor Györgyi Zita nevet adták neki, majd négy éves korában ezt hivatalosan is megváltoztatták.

    „Ennek az volt az oka, hogy édesapám viccesen Bernátnak szólította anyukámat valamiért, engem pedig kis Bernátnak hívtak, arra nem is hallgattam, hogy Györgyi. Édesapám egyik operaénekes kollégájának felesége javasolta, hogy egyszerűbb lenne, ha Bernadettre változtatnák a nevem” – emlékezett vissza névadásának történetére a Jászai Mari-díjas színművész, aki úgy érzi, neve jelentéséhez hűen maga is erős nő.

    „18 éves koromban eljöttem otthonról, és elég korán megtanultam a saját lábamon állni. Az életem is valahogy úgy alakult, hogy szükségem volt mindig erre az erőre. Szeretem, hogy nem függök senkitől és semmitől, és az élet viharában egyedül is helytállok bármilyen helyzetben” – tette hozzá.

  • Új mozifilmjén dolgozik a színész.

    GettyImages-1205144557
    Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

    Keanu Reeves a tavalyi John Wick negyedik felvonásával mondhatni keretbe foglalta a címszereplő bérgyilkos történetét, de a kanadai színész ezt követően sem szűkölködik szerepek terén. Bár azt még nem lehet tudni, hogy az erősen fejlesztés státuszban lévő ötödik Mátrix-film ben visszatér-e Neoként, de az már biztos, hogy ő fogja kölcsönözni Sonic című videójáték-adaptáció folytatásában Shadow karakterének hangját.

    Az 59 éves akciósztár nemrég egyébként szabályosan sokkolta rajongóit, ugyanis megszabadult a már-már védjegyének számító hosszú tincseitől. Most az is kiderült, mi vette rá, hogy a jól bevált fazont a Mátrix-korszakát idéző rövid stílusra cserélje. Reeves jelenleg gőzerővel dolgozik a Jonah Hill rendezésében készülő Outcome című filmen, amelynek Los Angeles-i forgatásán sikerült lencsevégre kapni.