új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Legalábbis az énekesnő évek óta így ismeri családfáját.

    Meglepő vallomást tett Jennifer Hudson egy podcastműsorban nemrég: 16 évesen kisebb családfa-nyomozás után arra jött rá bátyával és nővérével, hogy apjuknak összesen 27 gyereke született.

    „Nem találkoztam minddel, de ezt mondták mindig nekünk” – kezdte az énekesnő, hozzátéve: onnantól kezdve az vált tinédzserévei elsőszámú céljává, hogy felkutassa, és egyszer egy hálaadáson, vagy egy karácsonyi vacsora alkalmával egy asztalhoz ültesse mind a 26 testvérét.

    „Jónéhányunkat meg is találtuk, és én vagyok a legfiatalabb közülük” – folytatta Hudson, akinek apai ágú családtagjai segítettek a keresésben, és végül nagymamája halála volt az apropó személyes találkozásukra is.

    Tervéről egyébként, hogy egyszer mind a 26 testvérét megismeri, máig nem tett le, szeretné ugyanis, ha 14 éves fia, David is találkozhatna unokatestvéreivel.

  • Már ha hinni lehet a forgalmazó vezetőjének.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, véget ért a két és fél évtizedes várakozás, november közepén megérkezik a Gladiátor című film folytatása.

    Bár a második rész történetéről egyelőre nem sokat lehet tudni azon túl, hogy a már felnőtt Luciust helyezi középpontba, és egyelőre nyilván előzetes sem érkezett hozzá (csak egy kiszivárgott forgatási fotó a jelmezbe bújtatott főszereplőről, Paul Mescalról), a barcelonai CineEurope expón a forgalmazó Paramount levetítette azt a szerencsés résztvevőknek, a film egy részlete mellett. A cselekményt továbbra sem tudhattuk meg, de az a nézők beszámolójából kiderült, Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielson és Joseph Quinn is feltűnik a vásznon, amelyre egyre többek szerint volt érdemes várni. A stúdió vezetője, Mark Viane szerint "minden idők egyik legnagyobb akciójelenetét" hozta tető alá Ridley Scott a már most filmeposzként emlegetett Gladiátor II.-ben, amely így nem kizárt, hogy überelni tudja majd elődje 5 Oscar-díjas kritikai elismerését.

    (IGN)

  • Az énekes ettől függetlenül nem tartja kizártnak, hogy oltár elé vezesse párját.

    ZS 0286
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    A TNT énekesét, Dobrády Ákost legutóbb a Sztárbox című műsorban is láthattuk, ahol a színművész Pintér Tibor ellen szállt ringbe. A népszerű zenész ezúttal a Storynak adott interjút, melyben arról mesélt, hogy kedvesével, Nikivel már elgondolkodtak azon, hogy összeházasodjanak. A 48 éves énekesnek már egy kisfia született szerelmétől, a most hároméves Bende Mór.

    „Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket. Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki” – fogalmazott Dobrády

  • Hunyadi Donatella mindig is igyekezett kitűnni édesanyja árnyékából, és saját tehetsége által, nem pedig Kiszel Tünde lányaként érvényesülni. A klasszikus énekesi diplomával rendelkező fiatal most a Talk TV ZWorld című podcast vendégeként arról mesélt, bár tavaly a Dancing with the Stars versenyzőjeként láthatták a nézők, ősszel pedig a Fort Boyard egyik csapatát erősíti majd, próbálja meghúzni a határt az elvállalt tévéműsorokat illetően.

    „Nyilván a Fort Boyard sem volt tavaly ilyenkor betervezve, tehát ez is csak jött pár hónappal ezelőtt, és annyira szimpatikus volt az egész műsornak a metódusa, hogy úgy gondoltam, ez belefér. De egyébként nem szeretnék így elcelebesedni” – kezdte Hunyadi, hozzátéve: egyre több gyerektől hallja, hogy felnőttként modellek, énekesek vagy táncosok szeretnének lenni, de ő ezt nem tartja kifejezetten pozitívnak, azt pedig pláne nem hiszi, hogy a hírnév lenne a csúcs, a lehető legjobb életcél.

    „Én úgy gondolom, hogy ez nem igaz, és ezt valahogy bele kéne nevelni a gyerekekbe meg az embereknek az agyába, hogy ez igenis nem minden, és most lehet, hogy ezért megköveznek, de valamilyen szinten egy üres dolog. 

    Ha én csak abból élnék, hogy celebműsorokba megyek, mert ugye kell, akkor belül szerintem nagyon üres ember lennék.

    Én attól vagyok teljes, hogy zenével foglalkozom, énekórákra járok, hogy színházba járok, koncertekre járok, klasszikus zenei meg popzenei koncertekre is” – idézte a modell szavait a24.hu.

  • Különleges koktélruhában bálozott a sztárpár 18 éves nagylánya.

    Rohan az idő, nemrég 18 éves lett Hollywood egyik elsőszámú sztárcsemetéje, Suri Cruise is. A tinilány le sem tagadhatná híres szüleit, de főleg édesanyja vonásaiból örökölt jócskán – olyannyira, hogy a nemrég napvilágot látott, friss szalagavatós fotói kicsit össze is zavarták az internetezőket, Suri ugyanis pont úgy fest rajtuk, mint a színésznő 25 évvel ezelőtt, a Dawson és a haverok forgatásának időszakából. 

    Ráadásul a különleges alkalomra a New York-i gimnazista egy szabásában és mintájában is kora-kétezres éveket idéző koktélruhát választott, ami nem lennénk meglepődve, ha kiderülne, hogy Holmes ruhatárából lett kölcsönözve.

    Középiskolai tanulmányai befejeztével Suri Cruise állítólag egy pittsburghi egyetemen, a Carnegie Mellon University-ben tanul tovább ősztől. 

  • Bulcsú örökölte szülei zenei tehetségét.

    Lassan egy éve már, hogy Kanadában kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő Homonnay Zsolttól született kisebbik fia. Ahogy azt a házaspár korábban már elmesélte, a költözés részben a 17 éves Bulcsú ötlete volt, és a jelek szerint jól be is illeszkedett Torontóban a tinédzser. Nem csak 80 százalék felett teljesít az iskolában, de még zenei karrierje is beindulni látszik. Jazz-zongorázással kezdett el foglalkozni, és a jövőjét is ebben látja.

    „Szépen veszi az akadályokat. Négy különböző zenekarban játszik most már, amiből kettő iskolai és kettő meg már iskolán kívüli. Úgyhogy elkezdték őt megtalálni és felfedezni, ezt rettenetesen élvezni, szerintem néha túl is hajtja magát” – mesélte a Tv2-nek Polyák, aki szintén sok énekesi felkérést kap kint, és férje is bőszen építi kanadai karrierjét.

  • Egymást motiválják.

    D1I6105
    Fotó: Németh Kata / Index

    Szabó András Csuti lassan már két éve alkot egy párt a nála 13 évvel fiatalabb Sudár Biankával, akivel rendkívül boldogok. Bár kezdetben igyekeztek kapcsolatukat távol tartani a reflektorfénytől, idővel aztán egyre többet meséltek szerelmükről. Most a Story magazinnak adtak interjút egy fitnesz tematikájú eseményen, ahol együtt sportoltak és kapcsolódtak ki.  Mint kiderült, sokszor egymást motiválják az egészséges életmódra, legyen szó az étkezésről vagy arról, mikor és mit edzenek. 

    Ez most így jól hangzik, de azért rendesen kell nyüstölnöm őt... De mivel következetes vagyok, Csutinak nincs más választása, mint velem csinálni. És hát végül csinálja is. Azt eszi ebédre, amit én, kibírja, hogy ne vegye ki a csokit az édességes fiókból.

    – mondta Sudár, aki nagyban segít párjának, hogy ne csábuljon el, ha édességről van szó.

    Bius ért a nyelvemen. Oda szúr, ahol fáj, azaz jók a kritikái. Illetve szokta mondani, hogy nem az a kérdés, van-e kedved este még elindulni edzeni, hanem hogy meddig teheted ezt meg úgy, hogy rendben van az egészséged, nem fájnak az ízületeid... Ez pedig mindig betalál. Igaz, csak két hétre, aztán újra el kell mondania.

    – ­magyarázta nevetve Csuti, aki jelenleg forgat, párja pedig államvizsgára készül, de hamarosan elszöknek kettesben pihenni: „Valószínűleg Ciprusra. Szóba jött még Dominika és Dubaj is... Meg persze lesz közös nyaralás a gyerekekkel. A Balatont például már nagyon várják. Sokat vannak nálunk, ott a medence, a jakuzzi, szóval nekik már el is kezdődött a nyári szünet.” – tette hozzá.

  • Visszautasítja azokat a vádakat, hogy ő lett volna hűtlen.

    DSC2089
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Dudás Miki tavaly ősszel jelentette be, hogy kilenc év házasság után külön folytatják útjukat feleségével, Szigligeti Ivett-tel. A világbajnok kajakozónak két gyermeke született, akiket párja magával vitt, amikor hazaköltözött a szüleihez. Majd később úgy tűnt, az egykori sportoló és influenszer kedvese kibékülnek egymással, és kapcsolatuk is rendeződik, de előbbi bejegyzése most tiszta vizet öntött a pohárba.

    Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt, a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3× autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, amikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek

    írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-posztjában Dudás, majd így folytatta:

    Úgy látszik – sajnos –, annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja.

  • Még az autójából sem szállt ki, csak felvette a gázsit.

    3K1A1683
    Fotó: Karip Tímea / Index

    Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet, ám amikor a jótékonysági esemény helyszínére érkeztek férjével, azzal szembesültek, hogy alig jöttek el az emberek, így fellépés nélkül távozott – írja a Blikk.

    A rendezvény egyik résztvevője arról számolt be a lapnak, hogy az énekesnő az esti órákban érkezett meg, de az autóból sem szállt ki, hanem elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül, majd elhagyták a helyszínt. A rendezvény egyik szervezője ezt meg is erősítette.

    Sajnos minden így történt. Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót (közel 600 ezer forint – a szerk.), majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk

    – fogalmazott a szervező, aki szerint Szandi hajthatatlan volt, és bár kérlelték, hogy ha egyórás koncertet nem is ad, legalább 3-4 dalt énekeljen, egyáltalán nem állt színpadra.

    A lap megkereste az énekesnőt és férjét, Bodgán Csabát is, hogy reagáljanak a történtekkel kapcsolatban, mire elmondták, hogy 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ám összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében.

    Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsolatban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra

    – magyarázta Bogdán, hozzátéve: a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Ha ez meglett volna, minden gond nélkül megtartották volna a koncertet.

    Szandi megerősítette, hogy valóban nem szállt ki a kocsiból, mert azt látta, nem nagyon volt hova: „Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva, és ennyi. A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt” – tette hozzá.

    A házaspár elismerte, hogy elvették a fellépésért járó összeget, kiemelve, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a koncert. Bevallásuk szerint azonban ez az összeg kevesebb volt, mint az említett 1500 euró, de ezt hajlandók is visszautalni.

    Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem

    – mondta Szandi.

  • Folyamatosan azon dolgozik a fiatal, hogy a legjobb formáját hozza.

    MG 3926
    Fotó: Németh Kata / Index

    Gáspár Győző idősebb lánya, Gáspár Evelin jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi években, a nehéz munkával megszerzett eredményre máig büszkeséggel gondol. Most a Storynak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy gyakran érik még kritikák a kinézete miatt, holott rengeteget dolgozott azért, hogy végre bátran mutatkozhasson bikiniben.

    Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint

    – vallotta be a lapnak Gáspár, aki családjával nemrégiben Cipruson nyaralt, ahol rengeteget jelentett számára, hogy olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

     Mint mondta, a közösségi oldalán érkeztek olyan hozzászólások, amelyek szerint „undorító”, de nem gondolja normálisnak, hogy emiatt plasztikáztatnia kellene. A 30 éves lány három éve jár egy feszesítő testkezelésre, amivel szép eredményt értek el, ezért igazságtalannak tartja a sok kritikát.

    Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra… Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni. Illetve arra, hogy természetes maradtam.

    Gáspár a testkezelésekről elmondta, hogy kifejezetten fájdalmas, de szükségesnek érzi, akárcsak azt, hogy megfelelően étkezzen és edzésekre járjon.

    Teljesen más ember vagyok, mióta életmódot váltottam. Ha csak azt nézem, hogy sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos ebből az attitűdből semmi sem maradt. Megszenvedtem a testemért, ami lelkileg is hatott rám

    idézi a Blikk Gáspár Evelint, aki sosem érezte magát még ilyen jól a bőrében.

  • Egy amerikai házaspár, akik között 22 év korkülönbség húzódik, fesztelenül vállalják fel szerelmüket és boldogan járják az Egyesült Államokat a négy keréken guruló otthonukban.

    A 35 éves Hillary és az 54 esztendős férje, Kris, 2018-ban ismerkedtek meg, amikor ugyanannál a magánegészségügyi vállalatnál dolgoztak az észak-karolinai Durhamben. Korábban mindketten a saját korosztályukban találták meg a szerelmüket, de mindkettőjük házassága zátonyra futott, és a páros az utazás iránti közös szeretetük miatt talált egymásra. 

    Bár Krisnek két gyermeke is van az előző házasságából, örömmel fogadták a hírt, hogy apjuk újra megtalálta a boldogságot. Kapcsolatuk valósággal kivirágzott, és most a szerelmesek egész Amerikát bejárják a hatalmas méretű lakóautójukkal.

  • Kovács Patrícia és volt férje, Gusztos Péter 2017-ben döntöttek úgy, hogy elválnak egymástól, de közös kislányukat azóta is együtt nevelik. A színésznőre aztán tavaly újra rátalált a szerelem, ugyanis Medveczky Balázs mellett találta meg a boldogságot, akivel az egyik első meghatározó élményét májusban meg is osztotta, amikor tandemugráson vettek részt. Most Kovács őszintén beszélt arról, hogy miután a házassága 9 együtt töltött év után zátonyra futott, hiába próbált helytállni a színpadon, legbelül mégis összetört.

    „Egyszer csak rádöbbentem, hogy nem az élet szúrt ki velem már megint, hanem én csinálom ezt magammal. Hogy nincs értelme másokat, a környezetemet, a gyerekkoromat hibáztatni azért, ami velem történik, a rossz döntéseimben én legalább annyira benne vagyok.

    Vállalnom kell értük a felelősséget, hiszen elmúltam negyvenéves, csak rajtam múlik, milyen életet élek. Akkor vettem kezembe a sorsomat. Elkezdtem pszichoterápiára járni, bevetettem mindent, a karmikus asztrológiát, az angyalozást, a jógát, bármit, ami szembejött. Mertem segítséget kérni, és milyen jól tettem!

    Pontosan kilenc hónap kellett ahhoz, hogy úgy érezzem, végre felálltam, és kezembe vettem az irányítást. Kihordtam egy új életet. A sajátomat” – fejtette ki a Nők Lapjának.

    Mint mondta, régebben még mindenáron megakartam felelni másoknak, de ez rendre oda vezetett, hogy előbb-utóbb egy búra alatt érezte magát.

    „Nem tudtam meghúzni a határaimat, mert mindig attól tartottam, hogy ha ellentmondok, és nem azt csinálom, amit a másik szeretne, akkor az illető azt fogja hinni, hogy nem szeretem eléggé. Holott valójában saját magamat nem szerettem eléggé. Ezért rendeltem magamat alá a párkapcsolataimban és a barátságaimban is. Aki most veled szemben ül, az már egy másik ember. Kedvesen, de határozottan meghúzza a határait, és fel meri vállalni az igényeit. Ha úgy adódik, mer nemet mondani, és nem rágódik azon, hogy a másik megsértődik-e. Ma már csak olyasmit vállalok el, amit szeretek csinálni, legyen az szerep vagy más felkérés, és a baráti köröm felétől is megváltam. Nem szeretnék többé mérgező kapcsolatot, felszültséget magam körül” – idézi a Blikk a színésznőt.

  • A művésznő 87 évesen is dolgozik.

    BP-2799
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Sokan várták már, hogy igazán megjelenjen a nyári jó idő, de egyik napról a másikra emelkedett a hőmérséklet 35 fok fölé, így szerdától harmadfokú hőségriadót rendeltek el országosan. A tikkasztó hőség kapcsán a Bors felkereste Pásztor Erzsit, hogy megtudják, hogyan viseli a szélsőséges időjárást. Bár a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő 87 évesen is szerepeket vállal, de odafigyel, hogy ne legyen sokáig a melegben.

    Nem bírom a kánikulát. Hajnalban voltam a fodrásznál, kilenckor már itthon voltam. Nagyon korán kelő vagyok, ezekben az időkben ez pedig kifejezetten a hasznomra válik. Nem okoz gondot reggel hatkor a piacra indulni, ott mindent be tudok vásárolni. Szépen beosztom a teendőket, és igyekszem minél kevesebbszer kimozdulni a lakásból. És hát én is klímát használok. Az elmúlt években olyan elviselhetetlen lett a hőség, hogy szerintem egyáltalán nem számít már luxusnak a légkondi.

    – magyarázta a lap érdeklődésére Pásztor, hozzátéve: nem véletlen az sem, hogy régen nyáron a színházakban nem voltak előadások, mert azokban az időkben még nem tudták hűteni a teátrumokat. 

    Mint mondja, nehezen bírja a meleget, de abban a színházban, ahol játszik van klíma legalább, ami segít a helyzeten. Idén az utolsó fellépése két hete volt vasárnap, végig ment a klíma, de így is azt hitte, az előadás végére elviszi a mentő. A művésznő tart is a nyártól, hisz négy szabadtéri előadása lesz augusztus végéig bezárólag.

    Tihanyban két darabot is játszom, reméljük, hogy akkor már nem lesz olyan hőség. Zala megyében, Egerváron van a Turay Ida Színháznak egy játszóhelye, ott szintén két előadásom lesz. Fárasztó lesz, mert messze van, és sajnos a két előadás egy hét különbséggel lesz, így kétszer kell utazni. Éppen ott alhatnék, gyönyörű környék, pazar szállók vannak az erdő közepén, és nagyon jó közönségünk van, imádják a színházunkat. Engem külön, klímás autóval visznek, úgyhogy nincs okom panaszra, még ha jó messze is kell mennünk

    – mesélte a nyári munkáiról a színésznő.

  • Filmbe illő történetet mesélt el a napokban két idős nő és egy idős férfi, akik csak nemrég fedezték fel, hogy testvérek, méghozzá meglehetősen különös módon. Lorraine Williams, James McLoughlin és Josephine Morey, akik mindannyian a hetvenes éveikben járnak, a MyHeritage nevű online genealógiai portálnak köszönhetően találtak egymásra, s fejtettek meg egy több évtizedes rejtélyt.

    Ez egy örömteli viszontlátás volt. Nem is viszontlátás, hanem inkább egy találkozó. Mert ez volt az első alkalom, hogy élőben láthattuk egymást

    – fogalmazott a kanadai Chilliwack településén élő Lorraine Williams, aki egészen egy évvel ezelőttig nem is tudott arról, hogy valahol a világban vannak testvérei. Azt, hogy van egy nővére az Egyesült Királyságban, a portálról tudta meg, miután értesítették a DNS-egyezésről. Josephine Moreyval később együtt találták meg bátyjukat, James McLaughlint, szintén az Egyesült Királyságban, Liverpoolban.

    Míg Lorraine-t az apjuk Kanadában nevelte, addig Josephine és James sorsa hányattatottabb volt: a férfi árvaházban nőtt fel, a nő nevelőszülői gondozásba került. A Mirror szerint apjuk, Arthur Sydney John 1951-ben azt követően emigrált Kanadába, hogy Josephine és James megszületett. 

    A lap azt is kiemeli, hogy James egy rövid viszonyból fogant, amikor apja, Sydney 1946-ban munkája miatt Liverpoolba költözött. Mindössze három hetes volt, amikor édesanyja az árvaház lépcsőjén hagyta. Josephine két évvel később született, Sydney azonban annak anyja mellett sem tartott ki: amikor a gyermek körülbelül kétéves volt, szakítottak, Josephine ezért találta magát nevelőszülőknél. Úgy gondolják, Sydneynek már akkoriban is viszonya volt Lorraine anyjával. Josephine és Lorraine között mindössze 13 hónap a korkülönbség. 

    A féltestvérek mára szoros viszonyban vannak, minden nap beszélnek. Személyesen először csak idén, pontosabban június 14-én találkoztak Southhamptonban.

    Le voltam sokkolva. Eleinte nagyon féltem attól, mit hozhat, ha találkozunk, mert nem akartam sérülni, de nagyon megszerettem őket. Most érzem teljesnek az életemet

    – szögezte le Lorraine, akitől féltestvérei megtudhatták, hogy 2000-ben elhunyt apjuk Saint Kitts szigetéről származott.