új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jacqui Relph nemrég töltötte be a 80. életévét, amelyet egészen különleges módon ünnepelt meg. Az idős brit asszony úgy döntött, bevállal egy ejtőernyős tandemugrást, ám ezt nem csupán e különleges és kerek évforduló alkalmából szerette volna teljesíteni. Relph a szeretett unokája, Frank Cleal miatt lett merész, aki tragikusan fiatalon, mindössze 13 éves korában elvesztette a rákkal vívott küzdelmét 2021 júniusában.

    A nagymama az unokájának kívánt emléket állítani azzal, hogy csaknem 4 ezer méter magasból kiugrott. Végül nemcsak Relph, hanem másik unokája, a 17 éves Stan Cleal, és annak apja, az 57 éves Eddie Cleal szintén vállalta a tandemugrást, amellyel egyébként jótékonykodtak is. Az ugrásokkal saját családi alapítványuknak, a Frank tiszteletére alapított Be More Franknek gyűjtöttek több mint 2 ezer fontot (körülbelül 934 ezer forintot).

  • Hamarosan a két színész is csatlakozik az MCU-hoz.

    Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, az elmúlt napokban a filmes világ fele a Marvelre figyelt, az idei Comic Con paneljükön ugyanis megannyi újdonságról rántották le a leplet.

    Robert Downey Jr. például visszatér az univerzumba, de ezúttal főgonoszként láthatják majd a nézők az egykori Vasembert. Dr. Doom karakterének meggyűlik a baja például Harrison Forddal, aki Thaddeus Thunderbolt Ross szerepét veszi át a 2022-ben elhunyt William Hurttől, míg Pedro Pascal, a Fantasztikus Négyes egyik tagja szintén feltűnik majd az új Bosszúállókban. 

    Kevin Feige producer egy beszélgetésben bevallotta, már régóta álmodozott arról, hogy szuperhőssé varázsolják az Indiana Jones sztárját, Ford pedig erre úgy reagált, újdonsült főnökének „ általában teljesülnek az álmai”. De hogy mivel is győzték meg pontosan?

    „Mindig láttam, hogy az a sok remek színész milyen jól érzi magát [a Marvel-filmek készítése közben], szóval úgy voltam vele, hogy ebből én is kérek. Aztán szembejött ez a szerep, és örömmel játszottam el. Öröm volt együtt dolgozni Mr. Mackie-vel, aki olyan jelenség, amivel számolni kell. Nagyon élveztem” – idézte az IGN a 82 éves színész szavait.

    Kollégája, a The Last of Us 2 forgatása miatt egyébként különösen elfoglalt Pedro Pascal pedig elsősorban a Fantasztikus Négyest rendező Matt Shakman miatt mondott igent a felkérésre, akihez, mint mondta, életre szóló barátság köti.

    „És azért, mert a Marvel világa olyan nagy hatást gyakorolt a népszerű szórakoztatóiparra, és nem tudtam nemet mondani, amikor meghívtak, hogy részese legyen ennek az élménynek. Meg imádom a képregényeket, és szeretek egy család része lenni” – magyarázta a leendő Mr. Fantastic.

  • Együtt mosolygott tinédzserjeivel.

    Jennifer Lopez ritkán mutatja meg a nagyvilágnak gyermekeit, a Marc Anthonytól született Emme-t és Maxet, most azonban kivételt tett rajongóival.

    Az énekesnő Instagram-oldalára posztolt egy három fotóból álló bejegyzést, amelynek első képén fiával, a másodikon lányával mosolyog, végül pedig az ikrek egy régi közös fotóját is mellékelte a poszthoz. A kicsik ma már egyáltalán nem kicsik, februárban múltak 16 évesek, és a képek tanúsága alapján szó szerint édesanyjuk fejére nőttek. Max már nagyobb is, mint JLo, ráadásul édesapja valódi hasonmása.

    A teljes szívem!

    – írta a fotókhoz Lopez, Paris Hilton pedig egy kommentben erősítette meg, egyetért barátnője szavaival.

  • Kevés ennél meghatóbb poszt van most az Instagramon.

    Egy friss Instagram-bejegyzés tanúsága szerint Krausz Gábor különleges helyen pihen jelenleg a Dancing with the Starsban megismert szerelmével, Mikes Annával, és előző kapcsolatából született kislányával, Hannaróza Máriával.

    A séf Törökországból jelentkezett be néhány olyan fotóval, amelyek a naplementében készültek: míg előbbin Krausz és négyéves lánya látható, utóbbin már a táncosnő tartja karjaiban Hannarózát, akivel a jelek szerint rendkívül közeli kapcsolatot ápol.

    Talán nem ott kötöttem ki, ahová eredetileg elindultam, de lehet, hogy éppen ott vagyok, ahol lennem kell

    – írta a képhez a séf, akinek posztját többen megkönnyezték az Instagram-felhasználók közül.

    Krausz a minap arról is mutatott fotókat, hogy újabb vízi sportot próbáltak ki: párjával jetskire pattantak.

    Minden ami vízi sport, kimaxolvaaaaaaa

    – tudatta követőivel.

  • A ValóVilág12 bronzérmesét megrettentette a villa falain túli élet.

    vvgeri.png
    Fotó: RTL

    85 nap után vasárnap este véget ért a ValóVilág tizenkettedik évada, melyet szoros küzdelemben VV Ádi nyert meg . A finálé kapcsán Ádi és a valóságshow idei évadának bronzérmese, Geri az RTL Reggeli című műsorában meséltek élményeikről, majd kicsit késve az ezüstérmes Kikidi is befutott. Újra elmesélték, hogyan fogadták Ádi győzelmét, aki már pontosan tudja, mire fogja költeni a 37 millió 650 ezer forintos rekordnyereményt, de az is kiderült, hogy kissé arculcsapásként érte őket a villa falain túli élet.

    Geri ennek kapcsán elmondta: 

    „Fura, hogy ki tudtam teljesedni. Az, hogy érzelmileg ki tudom magam fejezni, nagyon jó. Úgy mentem be, hogy mindig menekültem a problémáim meg az érzelmeim elől, bent a villában megtanultam azt, hogy nem szabad ezek elől menekülnöm. Kiteljesedtem iszonyatosan, megismertem saját magamat, aminek nagyon örülök. Olyan jó látni az embereket! Amikor kijöttem a villából, az autóban csak lestem. Nem tudom, hol vagyok!” – mondta nevetve a villa nagyhangú játékosa, aki nem készült fel a népszerűségre, elmondása szerint egyelőre úgy érzi magát, mint egy elveszett gyerek a nagyvilágban. 

    Tegnap is full meg voltam lepődve, amikor mondták, hogy csináljunk képet. Mondtam, hogyne, persze. Spanoltam, megöleltem, mondtam, ne úgy kezelj, mint aki a ValóVilágban volt, hanem mint egy embert. Ne úgy tekintsenek rám, mint VV Gerire, hanem mint akivel most találkozott az utcán

    – mesélte a harmadik helyezett, aki sokak meglepetésére ugyanabban a szettben jelent meg a Reggeliben, mint amit a finálén viselt. Ádi egyébként, aki semmilyen negatív vagy trágár kommenttel nem foglalkozik, megígérte két társának, hogy az első utalásból nekik is ad.

    A Reggeli háziasszonya, Peller Anna arra is rákérdezett, hogy a valóságshow-szereplők megbántak-e valamit a villalétük során, mire Geri kifejtette: felelőtlennek érzi magát, amiért megfogant első közös gyermeke villabeli szerelmével, Renivel. 

    Komolyra fordítva a szót, egyetlenegy dolgot bánok, az a kialakult helyzet, ami történt velem meg Renivel. Iszonyatosan felelőtlennek érzem magamat. Várom, hogy beszélhessek erről apámékkal komolyabban, meg Renivel is. Ez az egy dolog, amit máshogy csinálnék. Mást abszolút nem! Úgy érzem, minden pillanatot megéltem, nagyon szerettem volna tényleg kimaxolni a villalétemet. Úgy érzem, sikerült

    – jelentette ki a szombathelyi srác, aki mindenképpen visszanézi a műsort. Állítása szerint műsorvezető szeretne lenni, míg Kikidi ceremóniamesterként keresné a kenyerét, a győztes, Ádi pedig a sport felé orientálódna. 

  • Schobert Norbert arról számolt be a közösségi oldalán, hogy július 27-én, azaz szombat reggel szirénázva érkeztek ki otthonához a rendőrök. A fitneszedző önként és dalolva ült be a villogó fényű járőrautóba, nem véletlenül, egykori kollégái ugyanis nem a kapitányságra, hanem a tassi ÁGOTA Táborba vitték, ahová azért ment, hogy közel 800 táborozó gyereknek és 300 kísérőnek tartson szabadtéri edzést.

    Miközben az üzletember a rendőrautó hátsó ülésén utazott Bács-Kiskun vármegyéig, addig családja a Maldív-szigeteken pihent. Schobert azonban úgy vélte, egykori századosként kötelessége ennek ellenére is részt venni a programon.

    Egy százados mindig százados marad!

    – fűzte a videóhoz Schobert, aki az edzést követően a reptérre vette az irányt, hogy csatlakozzon szeretteihez a Maldív-szigeteken.

  • Michael Polanskyval négy éve alkotnak egy párt.

    Most már szinte biztos, menyasszony lett Lady Gaga. Az amerikai énekesnő Párizsban tartózkodik, pénteken fellépett az olimpia megnyitóján, azóta pedig több versenyszámot is élőben izgult végig (ha éppen nem hotelje előtt kápráztatja el rajongóit hangjával).

    A francia miniszterelnök, Gabriel Attal TikTokon közzétett videójában arról számolt be, hogy egy úszóversenyen futott össze az énekesnővel, akit öleléssel köszöntött, valamint gratulált neki előadásáért. Gaga ezután hátrafordult, hogy mellette álló párját, Michael Polanskyt is bemutassa a politikusnak, ám ahogy az a felvételből jól kivehető, kedvesére már vőlegényeként hivatkozott.

    A popdíva eljegyzésének híre már korábban is felröppent, amerikai bulvárlapok tavasszal egy hatalmas gyémánt ékszert szúrtak ki Gaga gyűrűsujján. Akkor egyik fél sem erősítette meg a leánykérés hírét.

    Lady Gaga és Michael Polansky üzletember több mint négy éve alkotnak egy párt, de a Joker 2. sztárja már járt korábban jegyben – exei közül Taylor Kinney és Christian Carino is gyűrűt húzott az ujjára. 

    @gabriel_attal

    Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

    ♬ son original - Gabriel Attal
  • Az is kiderült, mit gondol az ezüstérmesről, Kikidiről.

    Vasárnap este szoros küzdelem után véget ért a ValóVilág 12. évada, ahonnan végül Ádi távozhatott utolsóként. A 25 éves srác hiába volt háromszor is párbajozni, nem hitte volna, hogy végül ő lesz az, aki mindent visz.

    „Fel sem fogtam egyébként, annyira szürreális volt az egész helyzet, hogy a nézőknek köszönhetően nekem sikerült megnyernem ezt a játékot. Szerintem nekem ehhez még nagyon sok idő fog kelleni, hogy tudatosuljon bennem ez az egész, hogy mit is érzek, és hogy át tudjam látni ezt az egészet, amibe most bekerültem.

    A párbajok során azért elég sok visszajelzést kaptam a nézőktől, de azt egy pillanatig nem gondoltam, hogy meg tudnám nyerni ezt a játékot.

    Nem is akartam belegondolni, mert úgy vagyok vele, hogy magas lóról nagyot lehet esni, viszont lentről magasra lehet építkezni” – kezdte a fiatal, akit győzelme megerősített abban, hogy jó úton jár, jó értékeket képvisel. Ezért főleg családjának hálás, így nem meglepő, hogy rájuk is szeretne fordítani a 37,6 millió forintos rekordnyereményből.

    „Anyáéktól mindent megkaptam, és nem anyagi dolgokra gondolok. Odafigyelést, szeretetet, biztonságot, mindent, amit egy gyereknek meg kell kapni. Szeretnék visszaadni ebből valamit, ha csak egy utazás keretén belül, vagy bármilyen kereteken belül” – magyarázta Ádi, majd kitért utolsó ellenfelére, a második helyezést begyűjtő Kikidire is.

    „Kikidi egy nagyon jó srác, és igazából azt bánom, hogy a legelejétől kezdve nem ő volt, aki a legközelebb volt hozzám. Tényleg nagyon hálás vagyok, hogy mi lehettünk ott a fináléban, és hogy így tudott örülni az én sikeremnek. Kézen fogva vártuk a végeredményt.”

  • Augusztus végén mondják ki a boldogító igent.

    Már csak egy hónap, és hivatalosan is összeköti életét Feng Ya Ou és Békefi Viktória. A sztárpár az esküvő előkészületeiről a Mokka műsorvezetőinek mesélt.

    „Nagyon közeledünk, nagyon a finisben vagyunk. Tegnap volt az első esküvői táncpróbánk – hát nem sietjük el a dolgot” – nevetett az énekesnő, aki annyira nem izgul a produkció miatt, mint vőlegénye. Sejtelmesen annyit elárultak, nem hétköznapi koreográfiát mutatnak majd be.

    „Mindenképpen egy ilyen extrább történettel készülünk. Inkább egy show jellegű dologgal, mintsem egy klasszikus értelemben vett tánccal” – vette át a szót Feng Ya Ou, aki számára szintén meglepetés lesz egy kicsit a végeredmény, így csak utólag fog tudni majd rendesen beszámolni róla.

    A nagy napra 130 vendéget várnak, mint mondták, ez már a nagyon leszűkített, végső verzió. Ráadásul egyéves kislányuknak, Mei Lizának is különösen fontos szerepet szánnak így, hogy olaszországi nyaralásuk alatt már magabiztosan megindult.

    Ő lesz a gyűrűvivő, ezek a tervek

    – mosolyogtak a büszke szülők, azt azonban egyelőre még nem tudják, mikor tudnak majd nászútra menni.

  • Egyelőre még alig nagyobb, mint a plüssnyuszija.

    shanee
    Fotó: Instagram

    Ahogy az Index is megírta, május közepén megszületett Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első gyermeke. A baba az Aurora Ann nevet kapta, édesapja pedig nemrég úgy nyilatkozott, lánya érkezésével „értelmet nyert az élete, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis, jobb nem is lehetne”.

    A büszke szülők most Instagram-oldalukon tettek közzé egy képet gyermekükről, a már két hónapos „napsugarukról”. Ezen a rózsaszín ruhácskába öltöztetett Aurora Ann alig nagyobb még, mint a melléhelyezett plüssállata, de várhatóan hamar lehagyja majd őt a cseperedésben.

  • Palácsik Lilla, bár közgazdász végzettséget szerzett az egyetemen, végül fotósként helyezkedett el. Ezt főleg férjének köszönheti, Visváder Tamás volt az ugyanis, aki azt tanácsolta kedvesének, kezdjen el komolyabban foglalkozni a fényképezéssel, végezzen el egy tanfolyamot és indítson saját vállalkozást. Palácsik most felidézte, ekkortájt kaptak felkérést a TV2-től is, ami szintén sokat segített karrierje fellendülésén.

    „Elhívtak minket A legbátrabb páros című műsorba, ahol találkoztunk Tóth Andival, illetve Singh Vikiékkel. Tóth Andiról csináltam portréfotót, illetve az akkori párjával páros fotózást. Aztán Singh Vikiről is csináltam fotókat, és akkor ők is kirakták a közösségi oldalaik” – mesélte a ZWorld podcastban a kétgyermekes édesanyja, hozzátéve: nagyon hálás a mai napig az énekesnőnek, mert szerinte ő is hozzájárult ahhoz, hogy híresebb lett.

    „Nagyon sokat dobott a fotós megkereséseimben, hogy például Tóth Andit is fotóztam, akinek rengeteg követője van.”

    (Bors)

  • Nincs egyszerű dolga az énekesnőnek.

    Édesanyja nyomdokaiba lépne Mardoll, már ami a fitnesszversenyeket illeti. Ahogy Yvonne Dederick, korábban többször is tette, úgy most lánya, Catherine is elindulna egy megmérettetésen, amire keményen készül is.

    „Nem annyira izgin telik a nyár, mert most fitneszversenyre készülök. Szeretek enni, és most nem nagyon tudok. Igazából mindig ott volt az agyamban, hogyan fog kinézni a testem, ha tényleg odateszem magam, és rendesen étkezem, és nem hajnali 3 órakor eszem sajtot. Imádom a sajtot, de most teljesen le vagyok tiltva róla, és minden tejtermékről. De nem baj, mert allergiás vagyok rá” – árulta el az énekesnő, hozzátéve: szigorú diétát tart, főleg rizst eszik csirkével és paradicsommal. Étkezésére annyira odafigyel, hogy nemrég prágai kiruccanására is előre csomagolt ebédet vitt magával, amit dobozkájából evett, míg barátai beültek valahova.

    Az X-Faktor egykori felfedezettjének azonban nem csak az evéssel, de az ivással kapcsolatban is tudatosnak kell lennie. Alkoholt nem fogyaszthat, így idén a Sziget fesztiválra is csak egy napra látogat ki – mint mondta, többet nem bírna ki így, de talán egy fröccsnyi bűnözést megenged majd magának, hiszen az úgy bevitt kalória többletet úgyis letáncolja még aznap. 

    (nlc)

  • Nem sokon múlott a rekordnyeremény sorsa.

    Képernyőfotó 2024-07-28 - 22.14.50.png
    Fotó: RTL

    Vasárnap este véget ért a ValóVilág 12. évada, a fináléban már csak a három játékban maradt szereplő, Kikidi, Geri és Ádi küzdött meg a fődíjért. A nyeremény a műsor kezdete óta folyamatosan változott, hol növekedett, hol csökkent, végül 37.65 millió forintnál állt meg. Ez volt tehát az esti adás tétje, amely először a stúdióban kezdődött, itt derült ki, hogy a dobogósok közül kinek ért véget a leghamarabb a játék.

    Kikidi izgatottan, Ádi és Geri jóval nyugodtabban várták, hogy kihirdetésre kerüljön a valóságshow bronzérmese, aki végül utóbbi lett, a szavazatok 25.57 százalékával. Geri ölelkezve, mosolyogva búcsúzott a műsortól valamint társaitól, akik az eredményhirdetés idejére visszatértek a villa falai közé.

    A feszültség itt már jóval tapinthatóbb volt, lévén a verseny sokkal szorosabbá vált a két fél között. A voksok végül 45-55 százalék arányban alakultak, az évad párbaj-rekordere, Ádi javára. A 25 éves férfi döbbent arccal, elérzékenyülve fogott kezet társával, majd a stúdióba visszaérkezve már büszkén emelte a magasba a rekordnyeremény óriási csekkjét.