új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Végre megérkezett a Vaiana 2. részének teljes előzetese, amelyet először az Anahaimben tartott D23 eseményen mutatott be a Disney, sok más érdekesség mellett.

    A trailerből kiderül, hogy népe védelme érdekében a már a vezérként és nővérként is helytálló Vaiana ismét különleges utazásra indul az óceániai vidéken, ahová természetesen a félisten Maui is elkíséri – no meg persze kedves kisállatai is. A nagy sikerű animációs film folytatása 2024. november 28-án debütál a magyar mozikban.

     

  • A kismama korábban hajnalig élvezte a fesztivált, most azonban jóval hamarabb visszavonulót fúj.

    Tornóczky Anita még az idén szülői örömök elé néz, mint beszámoltunk róla, férjével decemberre várják első gyermeküket. Az egykori tévés állapotosan is élvezi a nyarat, nemrég a Balaton Soundon és Lenny Kravitz koncertjén járt, de a Szigetet sem szerette volna kihagyni.

    Az első Szigettől kezdve az összesen itt voltam, akkor még a barátaimmal együtt kint sátoroztunk. Most természetesen már nem így fesztiválozok. Azahriah koncertjét elölről néztük a barátnőmmel, de a széléről, ahol nem volt tömeg. Ilyenkor egy-két számot meghallgatok onnan, még táncikálok is, aztán leülök, megetetem, megitatom magam, pihenek és megyek vissza

    – kezdte a Blikknek a kismama, aki ugyan sokszor megkapja, hogy használja ki az idejét a gyermekáldásig, de ő nem hiszi, hogy megállna az élet a szülése után. Mindenesetre a Szigetre minden nap kilátogat, de már nem marad hajnalig, mint anno, 23 óra után hazaindul.

    „Most egy-egy koncertre vagyok hitelesítve, az első nap Kylie Minogue, pénteken pedig Liam Gallagher érdekelt” – folytatta, hozzátéve: 

    Az orvosom ugyan engedélyezett, sőt javasolt ritkán egy deci bort, de annyit minek inni? Marad a limonádé. 

  • edina.png
    Fotó: youtube

    Gombos Edina és férje 2015-ben, azaz lassan tíz éve, hogy az Egyesült Államokba költözött. Floridai hétköznapjaikról az egykori tévés rendszeresen beszámol videóiban, most azonban a Story magazinnak is mesélt életükről, arról, miért döntöttek úgy, kint próbálnak szerencsét.

    „Vannak, akik tévesen azt gondolják, azért mentünk el, mert anyagilag akartunk gyarapodni. Családi házat, biztos munkahelyet adtunk fel azért, hogy egy idegen országban, nulláról újrakezdve mindent, új kihívásokat keressünk. El akartunk menni, mert langyos vízben ültünk, és nem éreztük, hogy itt olyan lehetőségek lennének, amikre igazán vágyunk. Tanulni, fejlődni akartunk egy idegen kultúrában. Szabadabb, nyugodtabb életre vágytunk” – kezdte a kétgyermekes édesanya, aki a kezdeti nehézségek ellenére nagyon elégedett a kinti körülményekkel.

    „Nagyon nem volt könnyű, már nem is vállalnám újra, akkor viszont valami hajtott bennünket, és mostanra sikerült megvalósítani sok álmunkat. Lett kint is saját otthonunk, amit még jobban is szeretünk, mint a korábbit, mert jobb az elrendezése. Örülök a nagy mosókonyhának, a sok tárolónak és annak is, hogy mindenkinek saját fürdője van. A hátsó kertünkben pedig egy gyönyörű tó van, amiben lehet horgászni. Miranda és Matteo délutánonként együtt medencézik a szomszéd gyerekekkel. Biztonságos, zárt lakóparkban van az otthonunk, ahol alig negyven család él. Multikulturális a környezet, többféle náció él itt barátságban.”

    Mivel a házaspár egyik tagja sincs helyhez kötve munkaügyileg, akár hosszabb időt is tudnak külföldön vagy akár más államban tölteni.

    „Jóval többet lehet keresni, de ezzel arányosan több a költés is. Sokan abba a hibába esnek, hogy csak a bevételi oldalt nézik, hasra esnek a nagy amerikai fizetésektől, de azt elfelejtik, hogy abból kint kell boldogulni, ahol jóval drágább az élet. Aki viszont elég talpraesett és kitartó, jó szakmája van, jól beszél angolul, fel tud zárkózni a kinti munkatempóhoz – magunkat ide sorolnám –, kényelmes életet tud teremteni magának” – mesélte Alberto.

  • Szerinte ő az ország egyik-, ha nem a legjobb színésze.

    Hujber Ferenc Hevesi Tamás podcastműsorában vendégeskedett nemrég, ahol karrierjéről is szó esett. Mint mondta, ő egyszerre ismert és jó színész, sőt szerinte szakmájában ő a legjobb Magyarországon, és nem is volt rest részletezni ennek okát.

    „Hogy miért tartom magam az ország legjobb vagy az egyik legjobb színészének? Én a mellékszerepek bármely tárházában, a lúzer szereptől a főszerepig, bármire képes vagyok.

    Tudok vígjátékot és drámát játszani, elképesztő a ritmusérzékem, hihetetlenül jó az adottságom hozzá.

    És én ténylegesen megtanultam Hamlettől azt a sort, hogy illeszd a szót a cselekményhez. Addig nem tanulok meg egy szöveget, amíg azt nem teszem rá 100 százalékosan a karomra, egy lépésre, egy mozdulatra. […] Tudok sírni, nevetni, megtanultam az életet: tudom, milyen gyereket nevelni, kitaszítottnak lenni, padlón lenni. Én pizzafutár voltam, akit gyerekek dobáltak kővel”

    – kezdte Hujber, aki nemrég arról mesélt, főleg negatív vagy balfék karaktereket szeret alakítani, ezek állnak neki a legjobban. 

    Életem legnagyobb sértése akkor ért, mikor azt mondták nekem: »Figyelj, ha ezt a szerepet elvállalod, olyan lehetsz, mint a Nagy Ervin.« Én Nagy Ervinnel 3 éven keresztül egy kollégiumban laktam, 2 évig szobatársak is voltunk. Olyan, mint a testvérem, imádom, de soha nem akarnék olyan lenni, mint nő. Én jobb színésznek tartom magam az Ervinnél, de legalább azonos státuszúnak. Ha valaki azt mondja, lehetek olyan, mint ő… Az első filmemben ő volt a mellékszereplő, egy börtönőr. Csak amíg én elmentem, az életet tanultam a világban, ő addig ott volt egy nyomorult Katona József Színházban 15 évig, és csak most kezdi megtapasztalni az életet, mikor kilépett a fényre. Én már akkor ismert ember voltam, mikor ők még sehol

    – idézte szavait a 24.hu.

  • A Nyerő Páros 2022-es évadában is együtt szerepeltek, sőt meg is nyerték azt.

    Képernyőfotó 2024-08-10 - 14.31.18.png
    Fotó: RTL

    Véget ért Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, a 2022-es Nyerő Páros győzteseinek szerelme. A hírt mindketten Instagram-oldalukon, egy fekete-fehér közös kép kíséretében tudatták követőikkel.

    Ritkán vagyok a szavak embere a médiában, de most eljött az a pont, hogy rászánjam magam, mert közölni szeretnék valamit. Csilla és én már nem alkotunk egy párt! Nem szeretnék a miértekbe mélyebben belemenni, azt gondolom, ennyi közösen eltöltött év után fontos, hogy megmaradjunk tisztelettel, az emlékeink és egymás iránt is. A korrektség részemről megtörtént…!

    – fogalmazott bejegyzésében a férfi, míg a műsorvezető azt írta, 11 év és megannyi közös élmény után valami miatt mára megrekedt a kapcsolatuk.

    „Próbáltuk »megjavítani«, helyrehozni a kapcsolatunkat Zsoltival..., sokszor a legnehezebb pillanatokban voltunk egymás legnagyobb szövetségesei…, de egy ideje be kellett látnunk, hogy elfáradt a kapcsolatunk.

    Rengeteget tanultam Tőled, Zsolt - jó ember vagy, és hálás vagyok neked mindazért, akivé válhattam vagy éppen [aki] maradhattam melletted.

    Nem engedted azt, hogy elfelejtsem: mindig két lábbal a földön álljak… és emlékezzek arra, hogy honnan indultam, ki is vagyok valójában. Talán Te ismersz a legjobban, bár sokszor úgy érzem, hogy még én magam sem tudom, hogy ki is vagyok valójában. Viszont hiszek abban, hogy nincsenek véletlen találkozások… és mindenki addig marad életünk »szereplője«, amíg van mit tanítanunk egymásnak. A mi közös utunk, most úgy tűnik, hogy itt véget ért… Örökre a szívembe/lelkembe loptad magad. Hálásan köszönök Neked minden felhőtlen vidám, boldog percet és a fájóbb pillanatokat is egyaránt. Kívánom magunknak a lehető legjobbat a jövőben” – olvasható Megyeri bejegyzésében, aki megköszönte, hogy párja idáig az élete része volt. 

  • Másodszor válik a színész.

    Johnny Knoxville második házassága is végérvényesen zátonyra futott, miután a TMZ értesülései szerint két év jogi huzavona után végre hivatalosan elvált feleségétől, Naomi Nelsontól. Az 53 éves színész és párja még 2010 szeptemberében házasodtak össze Los Angelesben, azóta két közös gyermekük született, egy 14 éves fiú, Rocko és egy 12 éves lány, Arlo.

    A Jackass-filmek sztárja a kezdetektől fogva a gyerekek közös felügyeletét kérte, a lap úgy tudja, a felek írásos megállapodást kötöttek a vagyonuk megoszlásáról és egyéb őket megillető jogokról. Bár Knoxvillék konkrétumokat nem hoztak nyilvánosságra, válásuk okaként kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak.

  • Telefonja buktatta le a színész-énekest.

    Hunter Schafer ritkán beszél magánéletéről, így arra is csak évekkel később derült fény, hogy 2019-ben közel fél évig járt Rosalía spanyol énekesnővel. Később az Eufória második évadából megismert kollégájával, a szintén énekes-színész Dominic Fike-kal alkottak egy párt. A színésznő egy podcastműsorban bevallotta, kollégája volt az első férfi partnere, ráadásul az első olyan párja, akivel monogám kapcsolatban éltek. Legalábbis ő ezt hitte – mint kiderült, Fike félrelépett.

    Ez volt az egyik oka, ami miatt véget ért a kapcsolatunk, életemben először megcsaltak engem. Ő is beszélt már erről, a dalaiban, szóval nekem is lehet, és ez is része a saját igazságomnak. De ez alapvetően megváltoztatott engem, mint embert

    – vallotta be Schafer, aki ekkor jött rá arra is, neki semmi köze párja hűtlenségéhez, tettei nem őt-, hanem Fike mentális állapotát, fájdalmait tükrözték.

    „Igazából kábé tudtam is. Megnéztem a telefonját, amire nem vagyok büszke” – folytatta, majd elárulta, ennek ellenére szép emlékek is fűzik a románchoz. Annak például nagyon örült, hogy Fike felvállalta őt, mint barátnőjét, hiszen az egyébként heteroszexuális énekesnek ő volt az első transznemű kedvese.

    „Körbemutogatott, boldogan volt a párom a világ előtt. Az emberek utálatos, csúnya dolgokat mondtak róla, hogy akkor ő most meleg? De őt e gyáltalán nem érdekelte. Nem aggódtam, de fülig szerelmes voltam és örültem, hogy ezt csinálhatom.”

  • A Mokka vendége volt péntek reggel az épp 71. éves Delhusa Gjon, aki születésnapja reggelén karrierjéről, közönségéről, és számára kedves emlékeiről is mesélt. Az egyik ilyen meghatározó története a Bon Jovi rockegyüttes frontemberéhez kapcsolódik.

    „Egyszer itt volt a Bon Jovi Magyarországon, és egy riporttalálkozás közben feljött a motorozás. Akkor azt mondta, nagyon szívesen körbejárná Budapestet Harley Davidsonnal, én meg mondtam, hogy ebben segíthetek. Megvolt az az élményem, hogy én vezethettem körbe Bon Jovit Budapesten motorral. Ezek óriási élmények voltak” – kezdte az énekes, akit aztán arra kért amerikai kollégája, ajánljon neki tíz CD-t az ország legjobb rockzenekaraitól.

    „És akkor bementünk a Vörösmarty téren a lemezboltba, és gondolkodtam, mi legyen az a tíz. Magamat nem sorolhattam oda. Bementem, segítettem neki, és tíz CD-t megvásárolt. Marha furcsa volt, és kérdeztem, hogy ez neked miért kell. Azt mondta, mindenhol, ahol turnézik a világon, minden országban bemegy a lemezboltba, és kéri a tíz legjobb rockzenekar lemezét. Úgyhogy körbeér a kör, mindenki egymásból táplálkozik, hiszen új nincs a nap alatt, mindig csak tanulunk és tanulunk. Ezen igyekeztem mindig, hogy ez megmaradjon" – mesélte, de azt nem árulta el, melyek voltak ezek a lemezek.

  • Ilyen csak egyszer történik az életben.

    Csütörtök este tartották az It Ends with Us (Velünk véget ér) című film premierjét Londonban, amely nem is lehetett volna teljes úgy, ha Blake Lively nem egy virágos ruhában jelenik meg. A 36 éves színésznő, aki karaktere, Lily Bloom miatt tündököl virágmintás szettekben, a bemutatón egy ezüstös, földig érő, dekoltázshangsúlyos estélyit viselt, melyhez egy hatalmas piros tollas kabát is dukált.

    Ez a méretes piros kabát nem csupán azért kapott nagy hangsúlyt a rendezvény folyamán, mert a Gossip Girl sztárja kedvére játszott vele a kamerák előtt, hanem azért is, mert az egy ponton az egyik szerencsés rajongójára került. A négygyermekes édesanya ugyanis a vörös szőnyegre invitálta néhány rajongóját; köztük egy tinilányt, aki örömében végigsírta a Blake Lively-val való fotózkodást, amely minden bizonnyal örök emlék marad a számára.

    A Daily Mail szerint a 14 éves argentin lány, Paola és családja VIP jegyeket is kaptak a színésznőtől. Mikor még a tömegben álltak, végig kiáltozott Lively-nak abban a reményben, hátha észreveszi őt.

    (via PageSix)