új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sydney van den Bosch tavaly szeptemberben jelentette be, hogy hét együtt töltött év után férjével, Egerszegi Tamással úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Válásukat azóta hivatalosan is kimondták, és mindkettőjükre ismét rátalát a szerelem.

    A Szerencskerék háziasszonya ez év elején mutatta meg új kedvesét, a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjámint. Majd a modell kezét február közepén már el is jegyezte párja, mivel úgy érezték, felesleges halogatni bármit, hisz megtalálták egymásban a tökéletes társat. Most a Borsnak őszintén mesélt arról, milyen lesz a nagy nap, milyen lesz az menyasszonyi ruhája és arról is, hová mennek nászútra.

    Sokat beszélhettünk Benivel arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk, a szűk körű tengerparti ceremónia és a nagy létszámú buli is felmerült, de végül köztes megoldásként egy Balaton parti helyszín mellett döntöttünk, ahol csak a szűk család és baráti kör lesz jelen, de a vízpart is visszaköszön.

    – mondta az influenszer, aki jelenleg egyáltalán nem tartja magát stresszesnek, mert tudja, hogy a legjobb kezekben van: „A szervezés nem az én szakterületem, azt gondolom, hogy ki kell tudnunk adni a gyeplőt a kezünkből, hogy tökéletesen meg tudjuk majd élni a pillanatot. Után pedig, ha már a tengerparti esküvő elmaradt, a nászúton ezt majd bepótoljuk.” – jelentette ki.

    Mint kiderült, a modellnek sikerült megtalálnia a tökéletes esküvői ruhát is, melyben ragyogva vonulhat majd az oltár elé.

    A Szerencsekerékben több mint 300 ruhát viseltem, így ruhák terén eléggé kitolódott az ingerküszöböm, és szerettem volna valami igazán különlegeset a nagy napra is. Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett. Annyit elárulhatok, hogy ezen a téren a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd.

  • Erre nem számítottunk.

    Képernyőfelvétel (901).png
    Fotó: YouTube

    Váratlan eseményen bukkant fel Jákob Zoltán, szúrta ki a Blikk. A milliárdos üzletember egy lemezpult mögül posztolt közösségi oldalára, hiszen nemrég a Corvinus Egyetem gólyatáborának díszvendége volt. Mint kiderült, a hangulatfelelős DJ Regán Lili meglepetésvendége volt Jákob, aki egyébként a spontán beugró alkalmával egy rögtönzött beszéddel is készült a leendő egyetemistáknak.

    Dj Regan Lilivel együtt toltuk a bulit a Corvinus gólyatáborában. Hirtelen ötlet volt, hogy én is megyek... felemelő érzés volt látni, hallani, érezni az ő világát

    – írta Instagram-posztjában az üzletember.

  • A bokszban megtalálta szenvedélyét.

    DSC2250
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Hamarosan elstartot a Sztárbox következő évada, melyben a női könnyűsúly versenyzői között ott lesz Sáp Vivien, Halastyák Fanni, Dér Heni és Hódi Pamela is. A kétgyermekes anya korábban már elárulta, hogy gőzerővel készül a ringbeszállásra, az edzésekre pedig 10 éves kislánya, Natasa Zselyke is sokszor elkíséri őt.

    Bár az influenszer édesanya mindig kirobbanó formában van, a Blikknek adott interjújában bevallotta: egészen mostanáig minden sportot szívből utált. Pedig fontos számára, hogy fitt legyen, ezért is edz rendszeresen, de ez nem jelenti azt, hogy örömmel tette. Egészen mostanáig, hisz úgy tűnik, az RTL felkérése mindent megváltoztatott.

    Nem akarok nagy szavakat használni, hogy nem tudnám az élemet elképzelni a továbbiakban nélküle vagy hogy megtaláltam életem sportját, de az igaz, hogy ezelőtt én minden sportot utáltam. Ezt most nagyon élvezem, odavagyok a bokszért, de persze az is motivál, hogy ha már elvállaltam a műsort, akkor tegyem oda magam rendesen

    – vallotta be a Hódi Pamela, aki állítja, először érzi azt, hogy várja az edzéseket és ha esetleg a pihenés, a regenerálódás miatt ki kell hagynia egy-egy napot, már nem bír az energiájával.

    Amikor azt mondja az edzőm, hogy »na jó, akkor most vegyetek fel kesztyűt«, akkor azonnal lelkessé válok. Azt érzem, hogy végre! Felhúzom és átszellemülök. Nem keresek kibúvókat, amióta elkezdődött a felkészülés mindössze két alkalommal mondtam le edzést, azt is csak azért, mert nem voltam jól

    – fogalmazott.

  • Különleges felirat található a fedorán.

    19840523 prc g90 857
    Fotó: Northfoto

    Közel 224 millió forintnak megfelelő összegért talált gazdára az a kalap, amit Harrison Ford viselt Indiana Jones karakterét megformálva. – írja a People. A Golden Globe-díjas színész az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma című filmben hordta a védjegyének számító darabot, amely nemrégiben kalapács alá került egy amerikai liciten.

    A kalapot Dean Ferrandini, Ford kaszkadőre is viselte, akinek egyébként személyes gyűjteményéből származik az ikonikus fejfedő. Az eredetiséget igazoló hitelesítő okmányok mellé eddig még nem publikált fotók is tartoznak, melyek a forgatás során készültek. Herbert Johnson jelmeztervező még egy aranyszínű „I J” monogramot is elhelyezett a fedora kalapon, amelyet kifejezetten az Indiana Jones-széria három eredeti részénél alkalmazott. 

  • Néhány hónap után összeköltöztek szerelmével.

    Képernyőfelvétel (899).png
    Fotó: YouTube

    Fekete Dávid márciusban arról számolt be, hogy szintet lépett párkapcsolatában, hiszen alig pár hónap ismertség után már az összeköltözést fontolgatják kedvesével, Szintiával. A Megasztárnak köszönhetően ismertté vált énekes nem is várt sokat a szépségiparban dolgozó barátnőjével, hiszen már össze is bútoroztak.

    Nagyon hamar, a kapcsolatunk korai időszakában össze akartunk költözni, nem szeretek tétovázni. Azt gondolom, valami vagy működik, vagy nem és egy pillanatra sem bántuk meg a döntésünket, ugyanis azóta, hogy együtt élünk szorosabb, mélyebb, erősebb és kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk

    kezdte a Blikknek az énekes, aki azt is bevallotta, hogy mint minden párkapcsolatban, náluk is voltak nehézségek, de közösen felülemelkedtek ezeken.

    Mint fogalmazott, a legnagyobb nehézség, amivel meg kellett küzdeniük a párkapcsolatunk alatt, hogy mindketten hirtelen személyiségek, de idővel összecsiszolódtak. Ugyanakkor hatalmas öröm számára, hogy új párja nagyon jó kapcsolatot ápol iker fiaival is. 

    Sokszor a gyerekekkel közösen kapcsolódunk ki, akik nagyon szeretik Szintit és szerencsére ez fordítva is igaz, a kapcsolatuk jobb, mint amilyet el tudtam volna képzelni. Rengeteg közös programot csinálunk és elég mozgalmasan éljük a mindennapjainkat

    A szerelmesek a szerepköröket is leosztották mostanra: míg Fekete Dávid a családfenntartó, addig Szintia az otthon melegéről gondolkodik nap mint nap. „Persze ettől függetlenül nem ódzkodok olykor-olykor bepakolni vagy kipakolni a mosogatógépből sem vagy akár a szárítóból” – szögezte le a Megasztár felfedezettje, aki biztos benne, hogy kedvese az a nő, akit ezidáig keresett.

  • Olaszország déli részét vette be motorral.

    Nagy dologra szánta el magát Ember Márk, életében először egyedül indult el nyaralni. Az Amalfi-partot vette célba, ahová repülővel érkezett, ott azonban motort bérelt, hogy így járja be a különböző településeket, eldugott helyeket. A Reggeli műsorvezetője kolléganőjének, Peller Annának mesélt az olasz kalandokról

    „Kinéztem egy eldugott kis helyet, egy olyan tavat, ami összeér a tengerrel. A parkoló egy hegyoldalban volt, úgy álltam meg a motorommal, de akkor még nem volt rajtam kívül szinte senki. Aztán amikor mentem vissza a strandolásból, olaszosan mindenki ráállt a motoromra. Mikor próbáltam kiparkolni, valahogy a popimmal megdöntöttem a mellettem lévő motort, amitől elkezdtek dőlni, mint a dominó” – kezdte a színész, aki gyorsan inkább előre szaladt, végül a hetediket sikerült elkapnia úgy, hogy ne dőljön tovább.

    És akkor abban a pillanatban az a felnőtt férfi, aki azt mondta, hogy „egyedül nyaralok!” azt érezte, hogy „anya, segíts, eldőltek a motorok, mit csináljak?”

    Mint mondta, remegő kézzel, ijedten nézte a kárt, amit okozott, de szerencsére egy helyi férfi tört angollal megnyugtatta, semmi probléma, ez csak Olaszország, itt ez teljesen normális.

    Ember négy napos útját a mesterséges intelligenciával terveztette meg, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki vakációjából. Nem csak látványosságokat és szállásokat, de vendéglőket is ajánlott neki, amikkel mind teljesen elégedett volt.

    „Volt egy másik étterem, ott nagyon beégtem. Egymás mellett voltak az éttermek, és leültem egy asztalhoz, összebarátkoztam a pincérrel, elmondtam, hogy ajánlották ezt a helyet, az interneten is kinéztem, hogy én itt akarok enni. Megkaptam az étlapot, és láttam, hogy más név van rajta. És akkor vettem észre, hogy ez az asztal már nem ahhoz tartozik, egy asztallal arrébb ültem” – idézte fel nevetve a színész, aki aztán bocsánatot kért, és átült oda, ahol eredetileg vacsorázni tervezett.

  • Voltak olyan játkostársaik, akikben hatalmasat csalódtak.

    barbara jolly
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz új évadában Jolly és Szuperák Barbara párosért is izgulhatnak majd a nézők, hisz ők is beneveztek az ősztől induló kalandrealitybe. A mulatós zenész és húsz évvel fiatalabb barátnője egyébként már a Farm VIP korábbi szériájában is feltűnt. A szerelmespár igyekezett a korábbi tapasztalataiból tanulni, és azokat hasznosítani az Ázsia Expresszben. Ez azonban nem sikerült maradéktalanul.

    Nem tudtuk meghazudtolni magunkat. Utólag belegondolva, kissé naivak voltunk, hogy mindenkiben feltétel nélkül bíztunk, és csak a szívünkre hallgatunk. Talán másképp kellett volna játszanunk. Vannak olyan játékostársaink, akikben óriásit csalódtunk, igaz, olyanok is, akikkel barátok lettünk.

    – vélekedett Jolly, aki bevallotta, a megmérettetés ugyan próbára tette a kapcsolatukat, de át tudtak lendülni  a nehézségeken. Hozzátette: szóban és tettekben is cselekedett olyat, amit már bán, de mindent meg tudtak beszélni párjával.

    „Ugyanolyan olaszosak vagyunk, minden apróságon össze tudunk veszni. Például ha a széken hagyja a koszos zokniját, vagy ha nem sikerül jól a közös képünk. De a legfontosabb mégis az, hogy szeretjük egymást.” – jegyezte meg Szuperák.

    (via Story)

  • A szer ősszel a hazai mozikba is befut.

    demimoore
    Fotó: youtube

    Egy igazán különleges filmmel érkezik szeptemberben a hazai mozikba is Coralie Fargeat író-rendező: a Demi Moore és Margaret Qualley főszereplésével készült A szer egy idősődő, elkeseredett tévésről szól, aki kora miatt már nem kap annyi felkérést, mint korábban. Végső elkeseredésében Elizabeth (Moore) kipróbál egy titokzatos szert, amitől fiatalabb és szebb is lesz, pontosabban, létrejön a DNS-éből egy Sue (Qualley) nevű alteregója, aki pontosan megfelel a saját- és a társadalaom elvárásainak is. A két nő hetente váltogatja egymást, aztán, ahogy azt sejteni lehet, felborul az egyensúly, és elszabadulnak a problémák...

    Az IGN idézte kritikusok szerint a két színésznő várhatóan a csillagokat is lejátssza majd az égről az egyébként szórakoztatónak ígérkező testhorrorban, sőt, volt aki egyenesen úgy fogalmazott, itt láthatjuk a 61 éves Moore élete alakítását. A frissen befutott, feszes tempójú előzetessel már most hangolódhatunk a filmre:

  • A tévés szerint közel a hetvenhez is pont ugyanolyan szerelmesnek lenni, mint tiniként.

    joshi
    Fotó: RTL

    Fél évvel ezelőtt rátalált a szerelem Joshi Bharatra, aki rádióműsorának hála ismerte meg Kiss Virág szinkronszínésznőt. 

    „Virág volt a vendégem, és akkor ott közben éreztük, hogy valami van. Aztán kávéztunk egyet” – kezdte megismerkedésük történetét a tévés, aki először valóban nem randi-szándékkal hívta el külön beszélgetni partnerét, de 2-3 találkozó után egyértelművé vált számukra, hogy ebben több van, mint barátság, főleg, hogy a búcsúzkodásaik nagyon nehezen sikerültek. Most már azt sem félt kijelenteni, szerinte kapcsolatuk örök és végleges, de a Reggeli műsorvezetőinek elárulta, 69 évesen semmivel sem különb érzés szerelmesnek lenni, mint anno tinédzserként.

    „Olyan, mint 16 évesen. A szerelem az ugyanaz, ugyanolyan lángoló, ugyanazok a vágyak, hogy együtt legyünk, a boldogság, a levitáció.”

    Bharat és párja ugyan össze még nem költöztek, de első közös nyaralásukon már túl is vannak, rengeteg időt töltenek együtt. A tévés szerint senkinek sem kell lemondania a boldogságról idősebb korban sem, egy ilyen sorsfordító esemény akár a legváratlanabb helyzetekben is beköszönthet egy ember életébe.

    „Nagyon fontos, hogy az ember nyitott maradjon. Nem kell cipelni a múltat.”

  • A rapper már nem tud máshoz fordulni.

    Mészáros Norina Rácz Béla Young G
    Mészáros Norina Rácz Béla Young G
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    A Blikk számolt be róla, hogy Young G Béci kétségbeesetten fordult a követőihez, ugyanis nemrégiben eltulajdonították a Google-fiókját, ennek következtében pedig a 189 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornájához sem fér hozzá. A rapper a több százezres megtekintésű dalai így elveszhetnek, és gyakorlatilag kijelenthető, hogy az életműve került veszélybe.

    „Egy élet munkája veszni látszik, de utoljára a remény hal meg. Tizenhét év, és nincs, aki a Google-nél átlátná a problémát. Kérem, ha valaki olyan látja ezt, akinek van valamilyen komolyabb kapcsolata a Google-hoz, írjon nekem! Ellopták a Gmailem, ami által a YouTube-omat is. Köszönöm, ha tudsz segíteni, sajnos a normál út nem megy, ide valami csókos kell!” – kérte a közösségi oldalán követőit Young G.

    „Napokat fektettünk a klipek elkészítéseibe. 189 ezer feliratkozót összegyűjteni nem olyan könnyű mostanában, és nem biztos, hogy aki 17 éve feliratkozott, most is megtenné. Ez egy előadóművészi fiók, amivel százezer feliratkozónál díjat nyertem, emléklapot is küldtek, és még így sem tudom bebizonyítani, hogy az enyém az oldal” –tette hozzá.