Klaudia
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • lkjh

  A nap internetes szenzációja a 87 éves Concha Garcia Zaera, aki pont olyan képeket rajzol, mint amik minden nagymamánál lógnak a falon kifakulva. Ő viszont, Microsoft Paintben alkot, ahol pixeleként rajzol meg minden egyes formát. Azokból a képeslapokból merít inspirációt, amiket a férje küldött neki egykoron.

  Március 9-én még csak háromszáz követője volt, de hamar felkapta az internet. Ma már 108 ezren csodálják a képeit csak az Instagrammon.

  Mi ez, ha nem művészet!?

  grandmother-microsoft-paint-art-concha-garcia-zaera-spain-14
 • Elég béndzsán, meg nyilván a minősége is pocsék lenne, de a Squirrel Monkey nevű társaság elképzelte egy kilencvenes évek ósdi technológiájából viccet csináló videóban:

 • lep1

  Egy időben sportot űztünk belőle, hogy összeültünk Zs-kategóriás horrorfilmeket nézni, és a nagyon erős átlagmezőnynél is mélyebb nyomot hagyott bennem, amikor ledaráltuk az összes Leprechaun (Gyilkos Kobold) részt egy este alatt. 

  Nem hittem a szememnek, amikor ma azt olvastam, hogy a Syfy lát még fantáziát a sorozatban, és a Gyilkos Kobold visszatér néven készül a folytatás. Folytatás. Egy olyan filmnek, amiben négereket gyilkol egy kobold, akik ellopták a pénzét; amikor az űrben fénykardozik a kobold, mert ellopták az űrpénzét??? Hova lehet ezt még fokozni??

 • Hát persze, hogy Oroszország. Akkorát tréfált, mókázott a londoni orosz nagykövetség Szergej Szkripal és lánya elleni gyilkossági kísérlet kapcsán, hogy a legendás brit humor azóta köpni-nyelni nem tud, valószínűleg. Az ügyről egyébként itt olvashat bővebben.

  Egészen pontosan azon próbál poénkodni az orosz állam, hogy addig nem ők a felelősök a látványosan, ritka méreggel elkövetett, de összességében totál bénán elsült merényletért, amíg az Egyesült Királyság nem hoz nekik olyan bizonyítékokat, amik nekik is tetszenek. Ezért vasárnap mókásan kirakták Twitterre, hogy bizonyíték hiányában Poirot-ra van szükség Salisbury-ben.

  Az ilyen alacsony szintű poénkodás egy komoly ügyben pontosan azt erősíti, mintha a saját álláspontjukat se vennék komolyan, tökmindegy az egész, valamit mondanak, aztán kész. Persze az is lehet, hogy meg se próbálnak már hatni a társadalom gondolkodó felére, csak a legsötétebb putyinistákat és laposföldhívőket próbálják kiszolgálni gagyi tartalommal minden országban, erre van a nagykövetség. 

  Mindez annyiban nekünk is tanulságos lehet, hogy ha Magyarországon történik hasonló, akkor nekünk is könnyen lehet, hogy annyi lesz az orosz válasz, hogy  "Én vagyok én, te vagy te, ki a hülye, én vagy te?" #nemmivoltunk #hehe #pacsi.