Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Johnny Depp ügyvédje elárulta, hogy mi az oka annak, hogy a színész egyre sem nézett rá a tanúk padján ülő ex-feleségére, holott három napig ott volt előtte.

  Képkivágás
  Fotó: Instagram

  Camille Vasquez legutóbb Amber Headnek szegezte a kérdést.

  "Mr. Depp egyszer sem nézett önre a tárgyalás alatt?

  Mire Heard: "Nem vettem észre, hogy rám nézett volna."

  "Tudja jól, hogy miért nem néz önre. Megmondta egyszer, hogy soha többé nem fog a szemébe nézni" - mondta a tárgyalóteremben az ügyvéd a színésznőnek, aki harmadik napja ül a tanúk padján.

  Depp ügyvédje az egykori páros egy 2016-os veszekedésére utalt ezzel, amiben a következő párbeszéd hangzott el közöttük:

  Heard:  "Csak hozzád akarok érni. Meg akarlak ölelni."

  Depp: "Mindazok után, amiket mondták nekem? Soha nem leszek számodra semmi. Soha többé nem nézhetsz a szemeibe."

 • Megan Fox és kedvese, Machine Gun Kelly egyébként sem az emberek kedvencei, és egy nemrég előkerült beszélgetés sem fog ezen mostanában változtatni.

  Megan
  Fotó: Instagram

  Történt ugyanis, hogy a sztárpár a Music Awards díjátadóra kapott meghívót, minek alkalmából Megan Foxnak külön terveztek egy kék, testre feszülős ruhát.

  Megan maga posztolta ki az ezután lezajlott beszélgetést a stylisttal, ahol feltette a kérdést:

  "Drága volt ez a ruha? Mert vágtunk rajta alul egy lyukat, hogy tudjunk szexelni benne."

  Mire érkezett a válasz:

  "Gyűlöllek. de megjavítom."

 • A 23 éves Connor nem mindennapi módját választotta a szálláskeresésnek, de úgy néz ki sikerrel járt.

  Twitter / @paulacrz__
  Twitter / @paulacrz__

  Szerda este az Európa-liga döntőjében a Glasgow Rangers az Eintracht Frankfurt ellen lép pályára Sevillában. A finálé estéjén egy átlagos szoba ára meghaladhatja akár a 600 eurót is, az utazás költségeivel és a meccsbelépővel együtt pedig egy kisebb vagyont kell kiadnia a legnagyobb fanatikusoknak, hogy láthassák kedvenceiket.

  Egy skót Rangers-rajongó nem szeretett volna rövid úton a csőd szélére kerülni, ezért egy zseniális ötlettől vezérelve a népszerű társkereső alkalmazáson igyekezett szállást találni magának. Profilját az Igazából Szerelem című filmben látott módszer alapján készítette el, papírlapokat tartott maga elé, ahol a következőket írta spanyolul:

  Szia, hölgyem! A nevem Connor, Rangers-szurkoló vagyok és kétségbeesetten keresek szállást Sevillában, a döntő idejére. A szállodák ekkorra több, mint 600 euróba kerülnek, így ha van egy szabad ágyad vagy kanapéd, amin aludhatok, az nagy segítség lenne. Kész vagyok fizetni is a szolgáltatásodért. Köszönöm, hajrá Rangers!

  — zárta sorait.

  Az ötletes szálláskeresést pedig siker koronázta, úgy néz ki Connor talált magának alvóhelyet szerda estére. Nagy kérdés, hogy egy esetleges Rangers siker esetén igénybe fogja-e venni az alvóhelyet, vagy inkább beleveti magát a spanyol éjszakába.

  (via Glasgow Live)

 • Folytatódik a Depp vs. Heard per, ahol nem kevesebb, mint 50 millió dollár a tét.

  Az Aquaman 2 színésznője immáron harmadik alkalommal ült a tanúk padján, ahol legutóbb arról beszélt, az ő karrierje is megsínylette a Deppel való válás, illetve az azt övező botrányok.

  00510494 000001
  Fotó: HBO Max via Bestimage / Northfoto

  Mint állítja, ex-férje és annak PR-csapatának köszönhetően több szponzorálási lehetőségtől esett el, illetve hiába szerepelt Zack Snyder Igazság Ligájában még 2017-ben, nem sokon múlt, hogy az általa megformált Mera szerepét elvegyék tőle a történtek miatt.

  Heard elmondta: egyáltalán nem kapott szerepeket, kőkeményen kellett küzdenie azért, hogy ne veszítse el a munkáját, végül pedig az Igazság Ligájában való szereplése biztosította be őt az Aquaman első, illetve második részében. Azonban úgy tudni, hogy a 2023. március 17-én mozikba kerülő Aquaman és az elveszett királyságban Mera karakterének jeleneteit nagyjából 10 percre redukálták, erről pedig a színésznő is bővebben beszélt a bíróságon.

  "Megkaptam a forgatókönyvet, aminek folyamatosan új verziók készültek, amikből már hiányoztak olyan jelenetek, amiben a figurám egy másik szereplővel harcol." - mondta Heard, aki szerint a filmből számtalan jelenetét törölte a stúdió.

  Noha a Warner Bros. egyelőre nem reagált ezekre az állításokra, érdemes megjegyezni, hogy az Aquaman kapcsán állandóan felmerül a rajongóknál, hogy nem hajlandók megnézni a mozifilmet Heard miatt, illetve egy petíció is indult, annak érdekében, hogy távolítsák el Mera karakterét a filmből. Ezt 3 milliónál is többen írták alá azóta.