Lukács
4 °C
15 °C
283 677 szavazat
371 560 szavazat
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy alakult, hogy az Egyesült Királyság két legnépszerűbb előadója, Ed Sheeran és Adele majdnem egy időben adja ki legújabb lemezét.

  Az énekesnő várva várt albuma november 19-én jelenik meg, alig néhány héttel azután, hogy Sheeran október 29-én kiadja Equals című lemezét.

  Adele azonban nem idegeskedik emiatt.

  Pár napja a brit Heart rádióban adott interjút, amikor a műsorvezető felvetette, hogy Sheeran albuma ugyanazon a napon jelenik meg, mint az övé, amire meglepődve kérdezett vissza az énekesnő.

  A műsorvezető megnyugtatta, hogy ne essen pánikba, nem egy napra esik a két megjelenés, amire Adele zseniális csak ennyit reagált:

  Én nem pánikolok, ő pánikolhat.

  Mindezt néhány ördögi kacajjal megfűszerezve. Tekintve, hogy az énekesnő új dala már most mekkora sikereket ért el, valóban nincs oka aggodalomra.

  (Forrás: Indy100)

 • Ezeket a lenyűgöző közeli felvételeket az orosz származású Mike Korostelev természetfotós készítette a dél-afrikai Fokvárosban.

  A fotós igazán közel tudott merészkedni egy fóka kolóniához, aminek tagjai örömmel pózoltak a kamerájának. Az igazán közeli felvételeket egy halszem objektív segítségével készítette el, így jól megfigyelhetjük a közel 300 kilós, de annál játékosabb emlősöket.