Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ferenc, Olívia
2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár nem éppen a legmaradandóbb hajviseletei közé tartozik, a Xanny című nótájának klipjében már láthattuk barna hajviselettel.

  GettyImages-1331408045
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  A 19 éves Billie Eilish még az év elején robbantotta fel az Instagramot, amikor bejelentette, hogy már-már ikonikussá vált fekete-zöld hajviseletét lecseréli, és mostantól a szőkék táborát fogja erősíteni. A visszafogottabb hajszínre Billie új albumának közelgő premierdátuma miatt volt szükség, hiszen a Happier Than Ever egy sokkal természetesebb és érettebb oldalát mutatja meg az énekesnőnek, nem úgy mint előző albuma, a When we are fall asleep, where do we go?

  Most azonban úgy néz ki, újfent eljött a változás ideje. Eilish ismét az Instagram-oldalára posztolt egy szelfit, amin már nem szőke, hanem sötétbarna hajjal és frufruval láthatjuk. 

  Hiányzom? 

  – írta a képhez az énekesnő, aki a jövő év elején indítja legújabb turnéját.

 • Az embereknek elegük lett abból, hogy folyamatosan nyilvánosan teregeti ki a szennyest Will Smith és felesége, Jada.

  GettyImages-1179512575
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A házaspár korábban őszintén vallott arról, hogy nyitott házasságban élnek, ami odáig vezetett, hogy azóta minden egyes interjúban nem mindennapi kapcsolatuk részleteiről beszélnek.

  A színész memoárjában is sokkoló részleteket osztott meg magánéletéről.

  Állítása szerint miután első szerelme megcsalta, annyira kiborult, hogy rengeteg nővel lefeküdt, ami erősen ellenkezett az elveivel, ezért szex után hányni kezdett. Időközben lányuk, Willow is a poligámia, vagyis többszerelműség mellett döntött, amiről édesanyja műsorában mesélt először.

  Az emberek most besokalltak, ezért petíciót indítottak, hogy az újságírók ne faggassák őket szexuális életükről, mert nem kíváncsiak rá, és akaratuk ellenére tudnak róluk intim részleteket. A petíció igen nagy sikernek örvend, hiszen már több mint 12 ezren aláírták. 

  (Forrás: LadBible)

 • Mert ünnepi dalból sosem elég.

  Screenshot 1090
  Fotó: YouTube

  Néhány nappal ezelőtt érkezett a hír, hogy közös dalt készített Elton John és Ed Sheeran karácsonyra. Az ünnepi szerzemény pár perccel ezelőtt egy klippel együtt debütált a YouTube-on.  Egyelőre bizonytalan, hogy lenyomja-e Mariah Carey slágerét, de bármi megtörténhet. Íme:

 • Eltiltották a plasztikasebészettől Ausztráliában azt az orvost, aki 13 millió követőt tudhat magáénak a TikTokon.

  doki
  Fotó: TikTok

  Dr. Daniel Aronov mindenféle videót osztott meg a TikTokon, ahol követőinek magyarázott el egészségügyi dolgokat, illetve 1-1 műtétbe is bepillantást engedett. Azonban nemrég eltiltották a beavatkozásoktól, illetve felszólították, hogy törölje a posztokat a platformról, ugyanis többen panaszt tettek arra, hogy

  Aronov minősíthetetlenül viselkedik a betegekkel, a beavatkozás közben.

  @dr_daniel_aronov

  Posting here while my main account is blocked. See his entire surgery on my Instagram

  ♬ Into Your Arms (feat. Ava Max) - Witt Lowry

  Noha a fiókot törölte, azóta nyitott egy másikat, a negatív visszhang azonban nem csillapodik.

  Többen arról számoltak be, hogy az orvos műtét közben csinálja a videókat, ahelyett, hogy a páciensre figyelne teljesen.

  Ott feküdtem reszketve az asztalon. Sokk és fájdalom közepette, teljesen traumatizálva attól, hogy épp mit tett velem, ő meg már az ajtó másik oldalán volt és TikTokra csinált videót

  – vallott egy korábbi páciens.

  Ha akkor tudom azt, amit most, soha nem engedem, hogy Dr. Aronov a közelembe jöhessen

  – mondta egy másik megszólaló.  Aronov jelenleg háziorvosként praktizálhat ugyan, de vizsgálat alatt áll.