Gizella
9 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A korábbi képrejtvények után most egy kicsit másra vagyunk kíváncsiak. Felismeri az alábbi képen látható dolgot?

  Névtelen5.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  Mi van a képen?

  • 233
   Egy tengeri meztelencsiga
  • 120
   Egy kagyló belseje
  • 72
   Egy kék bébisárkány

  A helyes válaszért kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  A képen egy különleges tengeri meztelencsiga látható. Az alábbi videón mozgás közben is megnézheti.

 • GettyImages-1229901940
  Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

  Megérkezett az első promó videó a legújabb Saturday Night Live-hoz, aminek Elon Musk lesz a házigazdája, a zenei vendégnek pedig Miley Cyrus ugrik be. Utóbbinak nem újdonság a műsorban való szereplés, már hatodszorra kérték fel, hogy tegye tiszteletét az 1975 óta futó sorozatban. 

  Elon Musk viszont eléggé meglepő választás volt, 

  ugyanis a világ egyik leggazdagabb embere semmilyen komikusi, előadói múlttal nem rendelkezik. A műsorban egyébként 2015-ben Donald Trump is szerepelt már, tehát nem idegen a készítőktől az, hogy a szórakoztatóiparon kívülről választanak házigazdát. 

  Sokan mégis felháborodtak a mostani döntésen. Bowen Yang, az egyik író, csak annyit reagált Twitteren a döntésre, hogy

  Ez meg mégis mi a fenét jelent? 

  Reméljük, kiderül. Addig is itt lehet megtekinteni a beharangozót: 

 • A nap gazdasági híre, ami a kriptovalutákat illeti. És persze kis színes érdekesség a Netflix tavalyi legnagyobb dobásának rajongóinak. Carole Baskin, azaz Joe Exotic ellensége elhatározta, hogy megveti lábát a kripto piacon.

  Elmondása szerint, vagyis inkább a marketing duma az, hogy ez a kriptopénz nem is befektetési eszköz, hanem inkább a rajongóknak egy lehetőség arra, hogy kimutassák szeretetüket a nagymacskák iránt. Merthogy - most jön a nagy csavar - a pénzt úgy lehet majd megtalálni, hogy $CAT - tehát cica dollár. Ezzel a sajtóközleményben elejtett vicces mondatnak ellent mond Baskin nyilatkozata, hogy azért csinálja ezt az egészet, mert vannak ellenérzései a papírra nyomtatott dollárral kapcsolatban. Inkább fizessenek így, kriptóval az emberek, mert ezt igazi emberekhez jut el meg a nap végén, nem pedig a bankokhoz és a kormányhoz.

  (pagesix)

 • Különös kis térplasztika kért helyet magának a fővárosban, méghozzá a Szabadság hídon. Kolodko Mihály miniszobra eleinte az alkotó kerékpárjának vázán himbálózott, majd állandó panorámára cserélte folyton változó pozícióját.

  A kihelyezés nem légből kapott, a hidat eredetileg a császárról nevezték el, azonban a németek 1945 januárjában felrobbantották, így ne csodálkozzunk azon, hogy helyet kért magának az építményen. A monarchia uralkodójának függőágyban történő ábrázolása meglehetősen szokatlan, de mindenképp izgalmas. Kérdés, meddig láthatjuk a kis szobrot, melyet az alkotó két lakattal rögzített a hídhoz.