Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem a brexit most a legnagyobb probléma mindenki számára Nagy-Britanniában. Legalább biztos, hogy azoknak van nagyobb baja is, akiknek nem érkezik meg karácsonyig a segély a Universal Credittől, vagyis az általános, rászorultsági alapú juttatásokat utaló szervezettől.

  Éppen ezért egy West Yorkshire-i hentes, David Jones úgy döntött, hogy ingyen ünnepi vacsorával lepi meg azokat, akik szorult helyzetbe kerültek, és egy pulykasültből, tésztába csavart virslivel és disznóhúsos pitével járul hozzá a karácsonyi menühöz.

  fef94dcbad43f032690f215006e39735 400x400
  Fotó: Dave Jones / Twitter

  Jones a Sky Newsnak beszélt arról, hogy szemmel láthatóan sokaknak gondot okoz a pénzügyi helyzet, illetve az, hogy késhet a segély, így elhatározta, nem hagyja, hogy karácsonykor éhezzenek a családok. Jones karácsony mellett is rendszeresen gyűjt élelmiszerbankoknak.

  A december 10-én, Twitteren közzétett felhívást 21 ezren like-olták és majdnem 8 ezren osztották meg.

 • Lázár János még a választási kampány idején látogatott el Bécsbe, akkori videója valószínűleg a Saul fia óta nem látott nemzetközi hírnevet szerző magyar filmalkotás volt. Bő félév után újabb magyar érkezett Bécsbe, aki már a videója előtt (sőt, attól teljesen függetlenül) nemzetközi hírnévre tett szert, és leforgatta a maga rövid bécsi filmjét. Drasztikus változásokról számol be, ahogyan anno Lázár miniszter úr is.

  Abban ugyan nem hiszek, hogy Pándi Balázs kollégánknak – a világhírű dobosnak, a Rolling Stones egykori éves toplistásának – is hasonló, kastélyokban és szántóföldekben gazdag, boldog karácsonyt kívánhatunk, de reméljük, a bécsi sokkját sikerül mielőbb kihevernie.

  lázár
 • Ez egy olyan automata, amibe beteszed az ananászt, és kis dobozban megkapod hámozva, felkarikázva, hogy neked minél jobb legyen. Német, ha jól látom, és KELL.

 • Ikerlányok mi mással köszönetnék az első nagy havazást, mint ikerhóemberekkel – kaptuk a képet egy büszke nagypapától. Azt nem tudjuk, helyileg hol esett ennyi hó, de az biztos, hogy én például sosem tudtam ennyire jó hóembereket építeni.