Zsolt
2 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kínai okostelefon, a Xiaomi új logóján élcelődnek az internetezők, miután kiderült, hogy több mint 90 millió forintot fizettek azért, hogy az előző logójuk sarkait lekerekítse egy menő grafikus. 

  A régi logót a márka 2010 óta használta, de a logóváltáson már 2017 óta gondolkodnak. A dizájnváltásra egy neves japán tervezőt, Kenya Harát kérték fel, aki meg is alkotta a formabontó új dizájnt. 

  Többen olyanokat írtak a Weibon (ez a kínai Facebbok), hogy Lei „jobb lenne, ha kihívná a rendőrséget, mivel átverték”, egy másik felhasználó pedig megjegyezte, hogy ezt sokkal kevesebbért is elkészítette volna. 

  Kenya Hara úgy magyarázta a kockából lekerekített kockává válást, hogy matematikai egyenletek tanulmányozásával érte el a kívánt formát, amit egyébként a vezérigazgató nagyra értékelt, mivel meghatotta, hogy Hara a keleti filozófiából merített ihletet.

  Ön mit gondol? Megérte az új logó az árát?

  • 282
   Zseniális lett. Minden pénzt megért.
  • 214
   Nem látok különbséget, és nem is érdekel
  • 180
   Kiábrándítónak találok mindent, ami ennyi pénzbe kerül.
  • 70
   Kicsit kevesebb keleti filozófiával talán jobban tetszene.

    (via: koreatimes.co.kr)

 • 96803660 733960090710255 6526059009035507528 n

  A kiöntött kávé az utolsó dolog, amiről eszünkbe jutna, hogy művészi értékkel bír. De az élet ismét rácáfolt a közvélekedésre.

  egy influenszer lány ugyanis meglátta a kiöntött kávéban a lehetőséget, és a pánikszerű törölgetés helyett helyett alkotni kezdett.

  Az Instagram-oldalára feltöltött képek tanúsága szerint akár egy eszpresszónyi kávéból is születhet műalkotás. Íme egy kis ízelítő a portfóliójából:

 • Legutóbb arról írtunk, hogy egy író a kedvenc reggelizőpelyhét akarta enni, amikor arra lett figyelmes, hogy a cukros, fahéjas falatkák közé valami fura formájú és állagú dolog is került. Állítása szerint kis rákdarabok voltak. De mellette lehet, hogy patkányürüléket is talált a zacskóban. 

  Most egy hatéves fiúval történt az, hogy épp gyanútlanul ette a kis chipsét, amikor egy töltényt talált a zacskó alján. A gyerek apja, Bow Horn Weasel jelezte a gyártónak az esetet. A TMZ-nek elmondta, hogy nem akar ebből nagy ügyet csinálni, nem akar perelni, egy célja van, hogy vegyék komolyan az ügyet, mert ez a töltény nem a levegőből pottyant a zacskóba. A gyártó felvette a kapcsolatot a férfival, akit biztosítottak is, hogy kivizsgálják az ügyet.

  (TMZ)

 • Jamie Dornan, akit a Szürke ötven árnyalatából ismert meg a világ, amiben egy üzletembert alakít, akinek különböző szexuális fétisei vannak. Most megcsillogtatja ének- és minimálisan tánctudását is, de mindenki nyugodjon meg, nem készül zenei pályára lépni a színész, hiszen ez a kis szösszenet is egy filmhez készült, ami a Barb and Star Go to Vista Del Mar címet kapta. Ez a film egy vígjáték lesz, amiben a két címszereplő, a forgatókönyvért is felelős Annie Mumolo és Kristen Wiig megunják a középnyugati életüket és Floridába utaznak, ahol természetesen mindenféle váratlan kalandokba fognak majd keveredni.

  Jamie Dornan - ének.png
  Fotó: YouTube

  Ez a rövid kis kliprészlet megidézi a High School Musicalben látott táncmozdulatokat, amelyek néhol már kínosak voltak, de mégis tele voltak bájjal.

  Ránézésre érdekesnek tűnik a koncepció, de lehet, csak azért, mert Jamie Dornant beskatulyázta a társadalom a Szürke ötven árnyalata szépfiújának.

  Hamarosan megtudjuk, hogy mire megy ki a játék.