Bernát, Felícia
13 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már amennyiben van diplomája és korábbi tapasztalata a közösségi médiában, illetve weboldalak készítésében. Ugyanis ahogy arról a Daily Mail nemrég beszámolt, a brit királyi család hivatalos oldala állást hirdetett online kommunikátor pozícióra.

    A cél, hogy a család online képeit felpörgessék, valamint nagyobb közönséget érjenek el velük világszerte. A pozíció betöltőjének cserébe évenkénti 30 ezer fontos (több mint 11 millió forintnyi) fizetést ajánlanak. A pályázók figyelmét külön felhívják arra, hogy több millió ember fogja látni posztjaikat, a munka helyszíne pedig a Buckingam Palotában lesz.

    A királyi család hivatalos Instagramja már most 5,9 millió követésnél jár, a brit királyi Instagram-szakadás után pedig Harry herceg és felesége, Meghan hercegné új Instagramja Guiness-rekordot döntött, amikor csupán 5 óra és 45 perc alatt elérték az egymilliós követői tábort. 

    Így az állásra pályázók bizonyára komoly feladattal állnak szemben, de ha érdekel valakit, vagy ismer valakit, aki szeretne a királyi család Instagram-csapatába tartozni, a hirdetést május 26-ig itt lehet elérni.