Dezső
11 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ugyan az éppen Budapesten tartózkodó színész csupán az első évadban szerepelt (meg egy rész erejéig a másodikban), szívén viseli a többiek sorsát, és természetesen már ő is látta már a befejező részt, reakcióit pedig élőben osztotta meg a követőivel.

  Mivel biztosan van, aki még nem látta az utolsó részt, nem áruljuk el, hogy mi dühítette fel annyira Khal Drogót, csak annyit, hogy az instagramos közvetítésében elég sűrűn káromkodott. 

  Aki kíváncsi arra, mi Jason Momoa véleménye az utolsó részről, kattintson ide vagy ide, de vigyázat, a tartalom nem mentes a spoilerektől, ezért tényleg csak az nézze meg, akinek már tudja, mi lett vége a Vastrónért folytatott harcnak. 

  khal drogo tronok harca
 • Olvasónk, Attila Facebook-oldalán találtuk a képet, és mi tagadás, azonnal megtetszett nekünk a burkolat, aminél már csak a kétnyelvű tájékoztatás jobb. Nehéz eldönteni, melyik részlet a kifejezőbb: a finomkodó rusztikus mintázat kifejezés, vagy az enyhén passzív agresszív azért ilyen a padló, hogy ne csússzál el rajta bmeg. Olvasóinknak is további kellemes időtöltést kívánunk!   

 • Szerdán jelentette be visszavonulását Király Gábor, aki 108 válogatott- és összesen 882 meccs után fejezi be a futballt. Király karrierje alatt védjegyévé vált a szürke mackónadrág, rövidnadrágban nagyon ritkán védett, és ha nem is lehetetlen, de elég nehéz erről képet találni.

  Király egyébként babonából maradt a szürke nadrágnál, a Haladásnál egyszer nem mosták ki időben a fekete szettjét, és mivel nyolc meccsen nem kaptak ki abban, maradt a szerencsét hozó darabnál. Amikor valamiért mégis rövidnadrággal csalta saját felszerelését, elég gyakran (már a rövidnadrág előkerülésének számához képest) potyagól lett a vége, a válogatottban 1998-ban Portugália ellen kapott nem várt gólt, majd 2005-ben, már a Crystal Palace játékosaként a Chelsea elleni meccsen Mateja Kežman adott neki kötényt, akkor fogadta meg, hogy végleg felhagy a rövidnadrágozással.

 • Gőzerővel épül az új, 2x2 sávos út az M7-es autópálya és Kaposvár között. A kibővített, részben új nyomvonalon haladó R67-esen száztízzel lehet majd haladni az eddigi kilencvenes tempó helyett. A gyorsút elkerüli majd a somogyi településeket, többek között Látrányt, Kaposfüredet, Somogyaszalót, Mernyét, Mernyeszentmiklóst és Somogybabodot is.

  A Kaposvármost.hu munkatársai kipróbálhatták a félkész szakaszt, ami a Republic legnagyobb slágerének bevezető taktusait játssza. A külső sávba barázdákat vágtak, így lesz hangszer a gumiabroncs. Az élmény akkor tökéletes, ha valaki 80 km/órás sebességgel megy rajtuk végig.

  A Kaposvár most videóját itt lehet megnézni>>>

  Közben a Magyar Építők is posztolt egy videót:

  Aki pedig szeretné összehasonlítani az eredeti felvétellel, azt itt megteheti:

  r67terkep
  Fotó: NIF