Vilma
-4 °C
-1 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • wb3otcnyfi26ymjrjiyl.gif

  Ha egy sorozat, vagy egy film kicsit is népszerű lesz, egyből jön valaki, hogy összevágjon hozzá egy kamu főcímet, a nyolcvanas évek vígjátékainak stílusában.

  Nem kerülhette el a sitcomosítást az új Star Wars-sorozat, a Mandalorian sem – írja a Gizmodo.

  A Mandalorian elég tökéletes nyolcvanas évekbeli sitcom alapanyag, főleg Bébi Yoda, meg úgy általában az ember + űrlény szereplők miatt. Erről szólt az 1986-ban bemutatott, 4 éven át képernyőn lévő Alf sorozat is.

 • Emlékeznek a Kósa Lajossal folytatott szürreális beszélgetés végére, amikor a műsorvezető, Breuer Péter elmondta, hogy kéz a kézben fog tovább küzdeni Kósával az ordas eszmékért?

  Breuer egyszerűen zseniálisan zárja le a műsorait, íme egy másik gyöngyszem:

 • A német McDonald's készített egy reklámfilmet az ünnepekre, de csillogás, Télapó és rénszarvas helyett a nyomasztó Keleti pályaudvart, szürke képi világot és a szülők rémálmát választották.

  Képernyőfotó 2019-12-05 - 11.01.46.png

  A reklám – amit a Kreatív vett észre – arról szól, hogy a szülők elvesztik szem elől a gyereküket a forgalmas pályaudvaron. Ezután kétségbeesett fejjel rohangálnak, egészen addig, amíg az anya rá nem jön, hogy nagyon jószívű gyereket nevelt, ezért biztos, hogy éppen a peronok mellett zenélő koldusnak ad valamit.

  Ez a valami a mekis kaja, a képre pedig kiírják, hogy „a legnagyobb ajándék az, hogy gondoskodunk egymásról”, miközben az egész család a koszos földön ülve eszi a sült krumplit.

 • Az Aggteleki Nemzeti Park rakta ki a Facebook-oldalára azt az éjjel készült felvételt, amin egy termetesnek tűnő barna medve kétlábon állva letör egy méretes faágat.

  Hogy mi volt vele a terve, az sajnos nem derül ki a videóból, de az ANP szerint a szlovák határ közelében, lakott településtől távol élő medve feltehetően nálunk tölti majd a téli, nyugalmi időszakot is.

  Képernyőfotó 2019-12-05 - 11.09.54.png