Villő
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Szex és New York szereplői egész héten nosztalgiáznak, hiszen hét elején kezdték el forgatni a sorozat új részeit. Csütörtökön Sarah Jessica Parker osztott meg képeket az esti sétájáról, ami ahhoz a házhoz vezetett, ahol Carrie Bradshaw lakott a sorozatban.

  GettyImages-129146603
  Fotó: Ron Galella Ltd / Getty Images Hungary

  Tegnap pedig Cynthia Lexon pózolt Instagram-oldalán a show többi szereplőjével, de nem meglepő módon, Kim Cattrall ezen a fotón sem tűnt fel, hiszen sokak kedvence, Samantha nem szerepel majd az új részekben. Ha vele nem is maradt meg a jó kapcsolat, ők hárman biztosan jó barátok maradtak.

  A barátság soha nem megy ki a divatból.

  — írta Cynthia a képhez.

 • Katalin hercegné, Kamilla hercegné és Erzsébet királyné t egnap egy nyilvános eseményen jelentek meg , ahol egy hatalmas tortával is megajándékozták őket.

  GettyImages-1233397718
  Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

  A torta felvágását a királynő szerette volna elintézni, amihez egy óriási kardot is kapott egy, az eseményen részt vevő főhadnagytól. Nem is kellett több Erzsébetnek, rögtön nekilátott a torta felvágásának, de nem ment ez olyan könnyedén, mint elsőre gondolta, ezért szóltak neki, hogy van egy kés is, ha úgy gondolja. A királynőt viszont keményebb fából faragták, ezért csak ennyit mondott:

  Tudom, hogy van! De ez így szokatlanabb.

  Erzsébeten végül Kamilla próbált segíteni, eközben viszont Katalin nem bírta visszafogni a nevetését, hiszen egy igen abszurd jelenetnek lehetett a szemtanúja.

  (Forrás: Indy100)

 • Lassanként újraindulhat a turizmus Amszterdamban, a városi önkormányzat azonban szeretné elérni azt, hogy a turisták kevésbé zavarják a helyieket, mint korábban. Ennek jegyében többek közt azt is kérték, hogy a jövőben mindazok, akik „inni és rendetlenkedni jönnének ide, miközben pénisznek öltöznek”, inkább máshova menjenek majd. 

  2018-ban mintegy 19 millió turista fordult meg a város szűk, 17. században épített utcáin. Az utóbbi időben a helyiektől egyre több panasz érkezett amiatt, hogy a város bizonyos részei – főként a vörös lámpás negyed és a bulinegyed környéke – élhetetlenné váltak a turisták miatt. 

  „Mindig szívesen látjuk azokat a vendégeket, akik tisztelik Amszterdamot és lakosait. Azokat viszont nem, akik ezt a tiszteletet nem adják meg az embereknek és a kulturális örökségünknek.

  Az üzenetünk számukra az: ne jöjjenek Amszterdamba

  – közölte az önkormányzat. 

  Azt is bejelentették, hogy a rendőrök az illegális parkolást is gyakrabban fogják ellenőrizni, valamint azt is, hogy a turisták nem a kocsijukban akarnak-e aludni (ez ugyanis Hollandia-szerte tilos, a kempingeket, kijelölt pihenőhelyeket leszámítva). 

  Emellett azt is kilátásba helyezték, hogy a legforgalmasabb időszakokban az alkoholfogyasztást is korlátozhatják. Továbbá a szállásadókat is gyakrabban ellenőrizni fogják, hogy legálisan szállásolják-e el vendégeiket. Eközben az önkormányzat is közölte, hogy a kulturális turizmust is igyekezni fognak fellendíteni a városban annak érdekében, hogy továbbra se essenek el a látogatóktól. 

 • Amikor egy luxusdivatmárka és a jó ízlés, a kifinomultság, az igényesség, valamint az elkényelmesedés iránti mérhetetlen vágy találkozik, akkor bizony olyan dolgok születhetnek, mint a Balenciaga és a Crocs kollaborációjából megszületett magas sarkú crocs papucs.

  És ez annyira nem vicc, hogy még ugyan egyetlen ilyen cipő, papucs, lábbeli sem érintette egy bolt polcát se, de máris elkelt az összes. Pedig nem két fillérért dobálták az emberek után. Darabjáért 850 dollárt fizettek. Aki nem vett belőle, az reménykedhet, hogy lesz belőle még készleten. 

  (New York Post)