Tibor
2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Chris Brownnak több esete is volt már a törvénykezéssel, nem egyszer fordult elő ugyanis, hogy nem tudott uralkodni az indulatain, és eljárt a keze. A legnagyobb port kavaró ügye 2009-re datálódik, akkor esett neki (ex)barátnőjének, Rihannának. Akkor öt év felfüggesztettet kapott, de koncert után is vártak már rá rendőrök bilinccsel a kezükben.

  A rapper most senkit sem bántott, a kutyája viszont igen. Kaliforniai lakásába két takarítónőt fogadott fel, akik naponta 600 dollálért (kb 180 ezer forintért) rakták rendbe az ingatlant hetente kétszer. Brown kutyái többször is támadtak már emberre, így mindig elkülönítették őket, amíg a takarítónőt a ház körül dolgoztak. A napokban azonban az egyik kaukázusi juhászkutya elszabadult, és komolyan megtépázta a fiatalabbik nőt – írja a TMZ.

  A Chris Brownt beperlő alkalmazott azt mondta, hogy a húga éppen a porszívót ürítette a hátsó kertben, mikor a kutya rávetette magát, és több mint hétcentis cafatokat tépett le a karjából, de megharapta az arcát és a lábát is. Brown maga hívta a 911-et, miután a felbőszült állatot lerántatták a sokkos állapotban lévő nőről, a sérült alkalmazott nővére nem elégszik meg ennyivel. Mivel a húga az eset óta szorong és pánikrohamai vannak, úgy véli, megilleti őt némi kártérítés – nem beszélve arról, hogy a jelenetet látva azt hitték, a húga bele fog halni a vérveszteségbe.

 • Éppen az új otthonuk felújításába kezdett egy pár, amikor a padlószőnyeg felszedésekor érdekes dolgot találtak. Az alatta lévő padlódeszkára egy életnagyságú Monopoly-tábla volt felfestve. A tábla meglepően részletesen adja vissza az eredeti játék elemeit, de méretarányos bábukat és hamis pénzt nem találtak hozzá. Ezeket azért könnyen lehet pótolni, ha végül úgy döntenének, hogy megtartják a játékot.

  Az egyik hozzászóló szerint a környéken több ilyen és ehhez hasonló, felfestésekkel ellátott alagsor is lehet. Szerinte az 50-es évek közepén készültek, és így akarták magasabb áron eladni a házakat.

  Egyesekben nosztalgikus érzéseket keltett a kép, ugyanis gyermekkorukban mindig ilyet szeretettek volna. A poszt megjelenése óta nincs hír arról, hogy végül lefedik-e valamivel a társasjátékot, de többen is győzködik a párt, hogy hagyják meg a padlót eredeti állapotában.

  (Forrás: Indy100)

 • Derül ki mindez egy lefordíthatatlan kép- és szóviccből.

  Ugyanakkor, ha valamilyen rejtélyes oknál fogva lesz majd egy élő szereplős verziója is a Rick & Morty című animációs sorozatnak, akkor ezzel el is dőlt, hogy Rick és így Pickle Rick szerepét ki kaphatná.

 • Pete Davidson tavaly megfogadta, hogy egy kis időre szünetet tart a randizásban, mert besokallt. Akkor így fogalmazott:

  Egy ideig nem járok senkivel, hacsak nem találkozom életem szerelmével. 

  Most úgy tűnik, eddig tartott a szünet, vagy megtalálta élete szerelmét. A színész-humorista és Phoebe Dynevor kapcsolatáról már hetek óta cikkez a külföldi sajtó, de mostanáig egyikőjük sem erősítette meg a híreket. Az viszont már valószínűsíthető volt, hogy ez nem csak egy pletyka, ugyanis Pete meglátogatta Phoebe-t Angliában, ahol a színésznő új filmjét forgatja. 

  Most pedig már a US Weekly is megerősítette, hogy hivatalosan is együtt vannak, és mindent megtesznek, hogy működjön a távkapcsolatuk. A pár valószínűleg még februárban ismerkedett össze, amikor Pete szerepelt a Saturday Night Live egyik szegmensében, amelyben a Bridgerton sorozatot parodizálták ki, és ekkor épp New Yorkban volt Phoebe is. 

  (Forrás: Buzzfeed)