Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy héttel ezelőtt teljesen spontán döntött az élő adásban történp coming out mellett.

  szekergerg
  Fotó: RTL

  A Reggeli pénteki adásában váratlan bejelentést tett Szekér Gergő: az X-Faktor és a The Voice korábbi versenyzője őszintén beszélt arról, a férfiakhoz vonzódik, megunta ugyanis, hogy állandó félelemben és hazugságban kellett élnie. Most visszatért az RTL napindító műsorába, Peller Anna és Szabados Ágnes kérdésére pedig elárulta, egyáltalán nem volt megtervezett a coming out, csak spontán jött az ötlet, ahogy főzés közben többször is párjaként hivatkozott kedvesére.

  „Már egy ideje bevezettem azt, hogy páromnak hívom a páromat, aki igen, egyértelműen egy fiú, pont azért, hogy ne hazudjak, önazonos maradjak, de mégis kimondjak valamit. És ezen gondolkoztam, hogy ez engem borzasztóan zavar, észre sem veszi az ember ezt a terhet nagyon sokáig” – kezdte az énekes, hozzátéve: előtte főleg attól félt, több felkéréstől, munkától is elesne, ha kiderülne, meleg, hiszen saját baráti is tapasztaltak már hasonlót, de ő is került már kényelmetlen szituációba emiatt.

  Mi is, anno amikor menedzsmenttel voltam, ki kellett találnunk sztorikat arra, hogy én egy hetero énekesnek legyek feltűntetve. Ez borzasztó nagy hazugság volt, és nagyon kellemetlen volt számomra. De úgy gondoltam, hogy vállalom ezt a szerepet annak érdekében, hogy tudjam csinálni a saját zenémet. Nekem ez egy áldozat volt, és azt gondoltam, hogy az áldozatok természetesek

  Szekér a műsorvezetők kérdésére beszélt arról is, milyen pozitív visszajelzéseket kapott eddig coming outja kapcsán.

  „Őszintén, amióta ez megtörtént én úgy vettem észre -de lehet, hogy egy buborékban élek-, hogy eddig nem történt semmi olyasmi, ami az én hátrányomat szolgálta volna. És egy picit meg is lepődtem, nekem is voltak prekoncepcióim. (...) Viszont pont az ellenkezője jött rengeteg kommentben és nagyon sok üzenetben, és borzasztóan boldog voltam tőle.”

 • BP-4
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Hernádi Judit a Játékszín új színdarabja kapcsán adott interjút a Storynak, amely vígjátékban főszerepet vállalt. A Jászai Mari-díjas színésznő darabbéli karaktere egy túludvariaskodó vendéglátós, amely a komédia egyik alappillérét is adja, de a lap kérdésére elárulta, hogy magánéletében a túlzott udvariaskodás nem annyira jellemző rá.

  Most ez van a világban, hogy mindenki nagyon píszí, nagyon ügyel rá, hogy mit mond, mit nem. Én nem vagyok ilyen. Rám ez egyáltalán nem jellemző. Egyszerűen nekem nem jutott el a tudatomig, hogy ilyennek kellene lennie. Nem is merült fel bennem soha. Az, hogy néhány embert esetleg ne bántsak meg nagyon, néha bennem van, de bevallom, néha még ez sem. Kevés emberre vigyázok igazán magam körül, ez az igazság.

  – mondta Hernádi, aki arról is mesélt, hogy kikapcsolódni a vidéki házában szokott, távol a főváros nyüzsgésétől.

  „Szeretem, hogy most van hova lemenni, hogy kiszakadhatok a városból. Ennek örülök. Közel van, hála istennek. Mindig nehezen indulok el, de amikor ott vagyok, akkor már nagyon jó. Ott mindig feltöltődöm.” – árulta el.

 • Mentortársait csak futólag ismeri, és nem kizárt, hogy egyikükkel konfliktusba keveredik majd.

  Éppen tíz évvel ezelőtt, még gyerekként nyerte meg az X-Faktort, az idén visszatérő tehetségkutató műsorban pedig már mentorként tér vissza Tóth Andi. Az énekesnő izgatottan várja a rá váró feladatot, melyről csütörtökön az RTLReggeli című műsorában mesélt.

  Ismerem magam annyira, hogy tudjam, hogy valószínűleg egy szigorúbb karaktere leszek ennek a zsűrinek. Nem azt mondom, hogy gonosz leszek. Nyilván van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról meg a zenéről van szó, [következetes vagyok]. Úgy vagyok vele, ha ez a dolgom, és ezért vagyok itt, és segítenem kell, akkor nekem abszolút ez a goal, és ezen vagyok végig

  – magyarázta az énekesnő, aki szívesen adja át az elmúlt tíz évben szerzett tapasztalatait másoknak.

  A mentortársairól, azaz Majkáról, Valkusz Milánról és Gáspár Laciról azt mondja: 

  „Nem mondanám, hogy jól ismerem őket. Futólag, többnyire. Milánnal beszélgettem sokkal többet az elmúlt egy-két évben, de őt sem mondanám, hogy jól ismerem. Első látásra kicsit komolytalan, de aranylelkű srácról van szó, de azt látom, hogy annyira akarja ezt, hogy jó lesz benne. Szívvel-lélekkel fogja ezt csinálni. A másik két férfi mentortársam futólag ismerem. Laci egy poéngyár, talán vele lesz nehezebb egy kicsit. Ő is ezt gondolja rólam, nagyon ellentétek vagyunk. (...) Majka pedig... talán vele tudok azonosulni leginkább” – magyarázta Tóth, aki nem is a győzelemre, hanem inkább arra törekszik, hogy tehetségeket találjon. 

  „A hideg kiráz a gondolattól is, hogy mennyi tehetséges embert fogunk megismerni” – emelte ki Tóth, aki az egész csapatát viszi magával az X-Faktorba.

 • Pápai Joci miatt kapta az ívet.

  Majoros Hajnalka a minap nem bírta ki, s az Instagram-oldalán mart bele a férjébe, Majkába. Az egykori playmate, aki nemrég tisztázta, miért döntött úgy, hogy a gyerekei születése után nem megy vissza dolgozni, azért pirított oda az X-Faktor leendő mentorának, mert meghallgatta Pápai Joci új dalát.

  A kétgyermekes édesanya a férje legjobb barátjának új zenéjét ráadásul jobbnak is ítéli, mint a Belehalok című slágert.

  Képzeljétek, meghallgattam @papaijoci új dalát, és Belehalok ide, belehalok oda, ez sokkal jobb. #papaijocialegjobb #nagyszinpad

  – jelentette ki a kétgyermekes édesanya, akinek férje egyelőre nem reagált, Pápai Joci azonban kommentben tudatta, hogy kicsit tart is a rapper válaszától.

  Ezt ha meglátja a Petike… na abbul' baj lesz!

  Pár hete egyébként már nem Majka, Curtis és BLR Belehalok című dala a leghallgatottabb magyar zene a YouTube-on, a Tompeti és Barátai formáció Számolj velünk! című dalához készült klip ugyanis letaszította azt a trónról.