Barbara, Borbála
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Gucci legalább 500 ezer dollárt adományoz az UNICEF-nek, hogy a gyermekjogi szervezet minél több kiszolgáltatott ember számára el tudja juttatni a koronavírus elleni vakcinát – közölte az olasz divatcég vezetése pénteken. A Gucci megkérte a rajongóit, hogy adakozzanak a cél érdekében december 5-e és december 26-a között – írja a Reuters

  2020-12-04T115651Z 1914415900 RC2BGK9MBH3L RTRMADP 3 HEALTH-CORO
  Fotó: Tingshu Wang / Reuters
 • Országszerte csaknem kétszáz tűzoltó vállalta, hogy lefut 10 emeletnyi távolságot, vagyis 200 lépcsőfokot bevetési védőruhában. A szolnoki és a III. kerületi tűzoltók a Gellért-hegyen, míg mások – például a Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság tagjai – a laktanyájukban teljesítették az erőpróbát. 

  A tűzoltók köztudottan szeretnek segíteni – írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán. Így tehát nem volt kérdés számukra, hogy teljesítményükkel hozzájáruljanak a 14 hónapos SMA-beteg Zsombor gyógyulásához. A nevezési díjak fedezik Zsombor terápiás költségeinek egy részét.

  Adott volt tehát a nemes ügy, a kollégák pedig nem voltak restek heti négy-öt alkalommal edzeni, hogy formába hozzák magukat.

  – fogalmaztak. Részt vesznek a zágrábi tűzoltószervezet nemzetközi felhívásában is, akciójukkal 75 gyermek felépülését támogatják. A világjárvány miatt idén online zajlik az esemény, az egyes országok résztvevői így otthon futottak a mintegy húsz kilogrammos szolgálati ruhával nehezítve.

 • jlo
  Fotó: JLo Beauty via Bestimage / Northfoto

  Manapság már szinte minden hollywoodi hírességnek van valamilyen márkája, az utóbbi időben sokan rámentek a smink és bőrápolási vonalra. Utóbbiba kóstolt most bele JLo is, bár joggal tesszük fel a kérdést, hogy miért.

  Az 51 éves énekesnő ugyanis a tökéletes bőrt ígérő kencéit úgy reklámozza, hogy topsminkben van, és a természetességet minden módon mellőzve elég keményen meg is photoshoppoltatta a fotóját. Így amíg a rajongók különböző fórumokon a termékcsalád hatékonysága felől érdeklődnek, sokan csak visszakérdeznek, hogy ugyan milyen lehet, ha Lopez ilyen módon igyekszik népszerűsíteni.

 • Egy walesi hotel osztotta meg a videót, amelyen egy eltévedt juh látható, ahogyan éppen a lift előtt áll, mintha várná, hogy kinyíljon az ajtó. A Sydney névre keresztelt juh már azzal alaposan meglepte az alkalmazottakat, hogy a fotocellás ajtókon keresztül bejutott az épületbe.

  2020-12-04 11 42 37-Index - Mindeközben - Belógott egy szállodáb
  Fotó: Premier Inn / Facebook

  Mosolyt csalt az emberek arcára, igaz, először mindenki csak dörzsölte a szemét, olyan volt, mint egy nagyon furcsa álom

  – mondta Linda Pritchard, a szálloda vezetője.

  A juh egy közeli mezőről szökött be a szállodába, ám a rövid látogatás után az alkalmazottak visszakísérték a szabadba – írta az expressandstar.com.