16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Japán 1
Spanyolország 1
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01. ÉLŐ
Costa Rica 0
Németország 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nő, akinek a világon a legnagyobb ajka van, egy hatalmas fagyöngy alatti puszit ajánlott fel idén karácsonykor a legmagasabb ajánlattevőnek. A huszonöt éves Andrea Emilova Ivanova, aki közel 18 ezer fontot költött mind a negyvenhárom beavatkozására, egy rénszarvasfüleket viselő karácsonyfával pózol a karácsonyi visszaszámláláshoz. Úgy néz ki, Ivanova készen áll a meghitt ünnepre, és izgatottan várja, hogy elárverezhesse a világ legnagyobb csókját az ünnepi időszakban.

  „Biztos vagyok benne, hogy idén karácsonykor sok férfi lesz hajlandó licitálni a legnagyobb csókomra” – mondta Andrea, aki azt tervezi, hogy az elkövetkezendő években minden karácsonyára újabb hyaluronsavas ajakfeltöltés ad magának, ahogyan azt minden karácsonykor eddig is tette.

 • VV Lissza azonnal kedved kapott az egyezséghez, amint megtudta, Máriónak eredetileg hány Instagram követője van.

  vv11
  Fotó: RTL

  Javában zajlik az influenszerhét a ValóVilág 11. luxusbörtönének falai mögött, amelynek célja, hogy minél több Instagram követőt gyűjtsenek maguknak a játékosok. Ennek eredményeit a minap meg is mutatták a villalakóknak, a diagramból pedig kiderült, VV Lissza igen gyengén áll a versenyben, de az utoljára beköltözött Márió sem kifejezetten remekel. Pedig ő már valójában influenszerként költözött be, mint mondta, közel 39 ezer rajongót gyűjtött össze korábban magának.

  Beszélgetésük során arra próbáltak választ kapni, mivel foghatta meg a nézőket a két legnépszerűbb társuk, VV Bibi és Reni, majd arra jutottak, mindketten lefeküdtek már valakivel a játék alatt.

  „Ha ez kell, akkor tőlem csapassuk, én benne vagyok. De ezt addig lehet tolni, amíg egyikünk sem érez többet. Kezdjük el egymás alá adni a lovat, elkezdjük egymást simogatni, egymáshoz úgy érni... kezdte Márió, aki bevallotta, még nem volt sosem szerelmes, így véletlenül sem akarja megbántani a lányt, Lissza pedig arra jutott, emellett konfliktust fog generálni, és az első adandó alkalommal összeugrasztja a többieket.

  „Ha a feszültség nem jön hozzánk, mi megyünk a feszültséghez.”

 • Nem akart sikerülni neki a pelmenyi tészta.

  konyhafonok1
  Fotó: RTL

  Megtúráztatta a Konyhafőnök VIP versenyének legutóbbi feladata Hagyma, azaz Hajmásy Péter idegeit, akin csúnyán kifogott a pelmenyi tészta. A massza ugyanis újra és újra a kezéhez ragadt, hiába próbálkozott vele, végül dühében a kukába vágta az egészet.

  „Olyan feszült voltam, hogy úgy voltam vele, hogy nem is feladom, hanem kirohanok az ajtón” – magyarázta a férfi. Kirohanására felfigyeltek a séfek is, Rácz Jenő azt javasolta neki, ne ragaszkodjon annyira a recepthez, érzéssel csinálja, amíg a tészta megfelelő állagú nem lesz.

  „Embert nem láttam még így csapkodni, mint téged” – érkezett meg hozzá hamarosan mentora, Sárközi Ákos is, aki higgadtságra intette az időhiányra panaszkodó Hagymát.

  „Arra nincs időd, hogy hisztizz” – jelentette ki a szakács, ami saját bevallása szerint észhez térítette a versenyzőt.

 • December végén visszatér a Netflix romantikus sorozata.

  emily
  Fotó: Netflix

  Szinte napra pontosan egy évvel az előző évad bemutatója után, idén december 21-én visszatér Emily Cooper a Netflixre: érkezik az Emily Párizsban harmadik szezonja.

  Ehhez most egy izgalmas és látványos előzetes is befutott, amelyből szinte rögtön kiderül, mi lett a sorsa a széria főszereplőjének, akit az utolsó részben egy nagy dilemma közepette hagytunk magára: Párizsban maradjon, vagy térjen vissza Chicagóba egy jobb állás reményében?

  Úgy tűnik, a döntések és választások nagy szerepet játszanak majd a friss epizódokban, ahol Lily Collins főszereplője mellett megannyi ismerős karaktert láthatunk viszont.