Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még egy hete sincs annak, hogy Jennifer Lopez hivatalosan is szingli. Az énekesnő és exvőlegénye, Alex Rodriguez ugyan állítólag jó viszonyban váltak el egymástól, gyakorlatban nem biztos, hogy ez a helyzet – szúrta ki a Cosmopolitan.

  JLo ugyanis a napokban beszivecskézett egy posztot, ami így szólt:

  Ne hitesd el vele, hogy érdekel, amikor szarba se vetted soha

  Az énekesnő tehát meglehetősen költői módon mutatott középső ujjat volt szerelmének, aki talán a kedvelést nem vette észre a poszton, de az erről szóló cikkeket biztosan.

 • A tavaly bizonytalanná vált Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio filmet végezetül az Apple vette át és ezáltal náluk is fog majd a mozis bemutató után debütálni a film. A nagyszabású western, a Killers of the Flower Moon című 2017-es sikerkönyv adaptációja lesz.

  Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio
  Fotó: Mark Davis / Getty Images Hungary

  A film forgatókönyvét pedig nem más írja, mint Eric Roth, aki mögött a Forrest Gump, Benjamin Button különös élete is szerepel már. Egy interjújában osztott meg részleteket a készülő alkotásról.

  A stúdiók sajnos manapság már nem hajlandóak költeni western filmekre, a forgatókönyvíró szerint a film, a zsáner egyik utolsó nagyszabású alkotása lehet.

  Azt hiszem, ehhez foghatót még nem láttunk. Az alkoholtilalom idején játszódik, de a film szellemisége nagyon is westernes lesz szerintem.

  - nyilatkozta.

  A forgatókönyvíró, még azt is elmondta, hogy a saját karrierje csúcsának tartja a közös munkát Scorsesevel. Roth, egyébként 5-6 éve dolgozik a forgatókönyvön, de lesznek benne változtatások.

  Eric Roth
  Fotó: Steve Jennings / Getty Images Hungary

  A Paramount amiatt engedte át a filmet, mert a stúdiónak nem tetszett az, hogy Dicaprio az eredeti tervekkel ellentétben nem a könyv főszereplőjét, Tom White texasi rangert játssza, hanem Robert De Niro főgonosz karakterének unokaöccsét, Ernest Hale-t. Roth szerint Dicapriónak ugyanakkora szerepe lesz a történetben, mint Whitenak, és szerinte Scorsese jó döntést hozott a változtatással. Roth elárulta, hogy a forgatás 1-2 héten belül elindulhat és így jövő év elején már debütálhatna is a film a nagyközönség előtt.

  Ezzel a hírrel valósággá vált, hogy Scorsese végre-valahára elkészítheti első western filmjét, ami talán a műfaj utolsó nagy klasszikusa lehet majd.

  (Forrás: IGN)

 • cuki.png
  Fotó: facebook / Baily House Care Home

  Egy angol idősek otthona gondozói azzal lepték meg az egyik lakójukat, hogy nem árulták el neki, hogy a férje visszaköltözik hozzájuk. A pár, Mary és Gordon a pandémia miatt volt kénytelenek elválni egymástól. Mary otthon élt, a férje viszont otthonba került. Hamarosan azonban a feleségnek is szüksége lett segítségre, de sajnos nem ugyanabba az otthonba kerültek. Most viszont sikerült ugyanoda költözniük. 

  A felvételen látszik mennyire örültek a meglepetésnek. Az idős hölgy el is pityeredett, ahogy megölelte és megpuszilta a férjét, akit hónapok óta nem látott.

   (via: express.co.uk)