Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már 15 éve él kétlaki életet.

  Míg Magyarországon sztár lehet, Csehországban inkább családanyaként és háziasszonyként ténykedik Hargitai Bea. A TV2 Mutasd a hangod! című műsorának állandó szereplője az amerikai férje, David révén költözött Prágába, ahol közös kisfiuk, a 8 és fél éves Jason is nagyon szeret élni.

  Az egykori topmodell csak egy dologgal nincs kibékülve: a cseh ételekkel.

  Ezzel a helyzettel nincs bajom. Amikor Csehországban vagyok, a legfontosabb számomra a családom. Bevásárolok, mosok, vasalok. Teszem a dolgomat, mint az átlagos anyukák. Én hozom-viszem Jasont az iskolába, a külön­óráira, és naponta főzök. Tulajdonképpen itt kényszerültem rá a főzésre, mert a cseh konyha nem valami jó. Ha finomat akarunk enni, nekem kell elkészítenem. De nem teherként élem meg a konyhában töltött időt, számomra inkább olyan, mint a meditáció. A főzés és a vezetés mindig kikapcsol

  – nyilatkozta a Meglepetés magazinnak Hargitai Bea, hozzátéve, cseh barátaik nincsenek, ezért sem volt rákényszerülve, hogy korábban megtanulja az itteni hivatalos nyelvet. Kiemelte, a cseh emberek nem olyan barátkozósak, mint a magyarok, és a humort sem értik.

 • Szívmelengető látvány.

  Képernyőkép 2024-02-24 131605.png
  Fotó: Instagram

  Futótűzként kezdett el terjedni az egyik videó, amely a Reader’s Digest Instagram-oldalára került fel a napokban. A felvétel a főszereplőjének, pontosabban egy kisfiúnak köszönheti, hogy ekkora népszerűségnek örvend, akit nem akármilyen pillanatban örökítettek meg: a kicsit akkor vették videóra, amikor megkapta élete első szemüvegét s egyúttal a lehetőséget, hogy életében először élesen láthassa maga körül a világot, beleértve szüleit is.

  A keservesen kisírt könnyeket hamar hatalmas és őszinte mosoly váltotta fel, nem véletlenül olvadoznak most a szőke kisgyermek miatt az internetezők.

 • Állítja, soha többé nem foglal szállást ezen a platformon.

  Megdöbbentő történetet mesél el az ATV #Bochkor című műsorának vendégeként Görög Zita. A modell azt hozta szóba a vasárnap este képernyőre kerülő adásban, hogy amikor három gyermekével Londonba utazott, egy olyan apartmant fogott ki az Airbnb-n, amely be volt kamerázva.

  A háromgyermekes édesanya csak távozáskor jött rá a turpisságra. Mint mesélte, a szállásadó készpénzben kért foglalót arra az esetre, ha az apartmanban kárt tennének.

  Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal, és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet, hogy el fogom bukni. Kérdeztem, van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva

  – mondta a Naphire.hu-nak az édesanya, aki Bochkoréknak a felismerésről is részletesen mesélt.

  Kapucsengőn felszólt a tulaj, hogy akkor menjünk le a cuccokkal, és odaadja a foglalót. Én csodálkoztam. Lementünk a gyerekekkel, odaadja a foglalót, és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?

  – emlékezett vissza Görög. A műsor többi vendégének, Szandinak, Csonka Andrásnak és Németh Kristófnak rögtön leesett, miről beszél. 

  „Kamera volt! Ah!” – lepődött meg Németh Kristóf, mire Görög Zita leszögezte: ekkor fogadta meg,  soha többé nem keres szállást az Airbnb platformján.

 • Volt némi baja kollégáival.

  AMadame Webcímű film vegyes, de inkább bíráló fogadtatásban részesült a megjelenését követően. Ennek kapcsán nyilatkozott a Madame Webet vagy polgári nevén Cassie Webbet alakító Dakota Johnson, aki enyhe utalást tett arra, hogy fiatalabb kolléganői, pontosabban a 26 éves Sydney Sweeney, 25 éves Celeste O'Connor és a 22 éves Isabela Merced eléggé az idegeire mentek a forgatáson.

  A 34 éves színésznő úgy véli, nagyon idegesítő együtt dolgozni a Z generációval. 

  Szeretem őket, de nagyon idegesítenek. Állandóan öregnek érzem magam mellettünk. (...) Nem hiszem, hogy közéjük tartoznék... idősebb vagyok náluk, és ők tesznek arról, hogy ezzel tisztában legyek

  – magyarázta A szürke ötven árnyalata sztárja, akivel Jodie Foster is egyetért.

  (via Indy100)