Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elég erős ízelítőt kapott a közönség a novemberben érkező filmhez.

  Hatalmas meglepetése volt az idei Velencei Filmfesztiválnak a Bones & All, ami műfaját tekintve egyaránt horror és romantikus road movie is. A Camille DeAngelis regénye alapján készült film két kannibál fiatal (Timothée Chalamet és Taylor Russel) szerelmét, illetve az emberhús fogyasztása iránti szenvedélyükkel való küzdelmüket mutatja be, miközben Amerikát járják a lány anyja után kutatva.

  A horror rendezője, Luca Guadagnino és a női főszereplő két díjat is bezsebelt vele az olasz fesztiválon, emellett pedig elkápráztatta a közönséget és a kritikusokat is. Nem meglepő hát, hogy nagy várakozás övezi a globális bemutatót, amelyre novemberben kerül majd sor. Addig is megérkezett az első előzetes a filmhez, ami sejtelmes és persze elég véres is:

 • A felvétel már 11.5 millió megtekintésnél jár, de sokan kételkednek a valódiságában.

  florida
  Fotó: Twitter

  Bepörgött a Twitter egy Brad Habuda nevű felhasználó szerdai videójától, amit egy nap alatt már 11.5 millióan néztek meg. A képsorokon az látható, ahogy a tombolóIan hurrikán miatt elárasztott egyik floridai utcában egy állítólagos cápa úszkál. Bár a felvétel alapján ezt nem lehet pontosan megmondani, a fel–felbukkanó uszony azért elég árulkodó jel, ugyanakkor többen is kételkednek a történet hitelességében, ami a posztoló szerint a Fort Myers városában lett rögzítve. 

  A videót azóta megosztotta egy időjárási szakoldal is, egy szkeptikus azonban arra figyelmeztet mindenkit, ne higgyék el, hogy igazi:

  „A videó indexe szerint 2010 júniusában készült.”

  Egyelőre a posztoló nem reagált a kritikákra, mindenesetre bejegyzése azóta is csillapíthatatlan sebeséggel terjed a neten.

   (via Indy100)

 • Dwayne Johnson rövidesen szuperhősként is bemutatkozik.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, majd örök fogságba vetették, a Dwayne Johnson alakította Black Adam kiszabadul sírja börtönéből. Az isteni képességekkel rendelkező hős visszatér a világba, és nagyon dühös.

  Egyetlen bökkenő, hogy a modern világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint él az emberiség, gépeket használnak, másba vettették hitüket. Az antihős azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni anélkül, hogy feladná azt az erkölcsöt, amiben ő hisz. Az izgalmasnak ígérkező film magyar előzetesét itt tudja megtekinti:

 • A nagymama kétséget kizárólag a színész legnagyobb rajongója.

  Tim Tellert a nézők utoljára a nyáron megjelent Top Gun: Maverick című filmben láthatták, ahol Tom Cruise oldalán egy elit vadászpilótát alakított, akinek kötelékével egy lehetetlennek tűnő küldetést igyekeztek végrehajtani. A színész a The Tonight Show műsorának vendégeként ülte le beszélgetni Jimmy Fallonnal, ahol a műsorvezető rákérdezett nagymamája, Leona Flowers posztjának sikerességére. A buzgó nagyi ugyanis rendszeresen posztol a közösségi oldalán, amióta Teller segített neki regisztrálni, és unokája sikereit látva magánakcióba kezdett, hogy a színészt beajánlja az új James Bond szerepére.

  Daniel Craig helyére keresnek színészt a jövőbeli 007-es filmekbe. Azt hiszem, az unokám, Miles Teller bebizonyította, hogy minden megvan benne, amit keresnek - tehetség, kinézet, erő, világméretű vonzerő és ó, annyira menő. Ő lehet az a fickó! Hát nem lenne nagyszerű? 

  –áradozott az unokájáról Leona a Twitter-bejegyzésében. Teller, aki imádja nagymamája posztjait azt mondta, hogy bár a készítők még nem keresték meg az ikonikus szereppel, ettől függetlenül természetesen nyitott lenne arra és ügynökén keresztül bármikor elérhető.