Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szikora Róberttel beszélgetett Dombóvári Vanda a Palikék világa by Manna legújabb YouTube-epizódjában. Az énekes elárulta, eredetileg a zeneipartól nagyon távol álló karriert szánt neki a nagyapja: bokszolót akart faragni belőle.

    „Nagy bunyós volt, Váci SE-ben bokszolt. Megtanította nekem 8 éves koromban, hogy fedezék fent, felülről beijesztesz, alulról operálsz, ezek voltak a műszaki szavak” – kezdte az R-Go frontembere, mire a műsorvezető bevallotta, most ő is nagyon megszerette a küzdősportot, főleg a Sztárboxnak hála. Amikor azonban Szikora kedvenceiről kérdezett, egy váratlan vallomással találta szembe magát.

    „Én azt nem nézem, azt is megmondom, miért. Érthetetlennek tartom, hogy egy olyan, valódi sztár, mint Dobrády Ákos, miért akarja magát leüttetni, hogy kinevessék, megalázzák. A rajongói előtt elveszít valamit. Ez a celebeknek való szerintem... ha nevet mondok, Árpa Attilának jó.

    De egy finomabb művésznek, aki tényleg művész, annak nem illik, nem szabad lejáratnia magát.

     A nőknél ez fokozottabban igaz. Egy nő ne üsse meg a másikat. Tudom, hogy a történelemben voltak ilyen vad asszonyok, de előttem elveszít valamit egy életre az a valaki. Mert a nő az egy szent ember, mert ő tud életet adni, senki más. A Jóisten feldíszítette azzal, hogy fizikailag gyengébb, de minden a nő irányít, az egész világot” – közölte az énekes.