2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00 ÉLŐ
Belgium 0
Szlovákia 1
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Úgy véli, a közösségi média az oka, hogy a nyilvánosság más képet alkot róla.

    Szabó Zsófi tavaly év végén, egy évtized után döntött úgy, hogy távozik az RTL kötelékétől, és visszatér régi munkaadójához, a TV2-höz. A tévés idén márciusban pedig már a Mokka műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn. Most az InStyle podcastjában arról is beszélt, hogy számára 2024 a változás éve, de amúgy már rutinosnak vallja magát a változtatásban. Szakmai karrierét tekintve úgy véli, pozitív változást hozott a csatornaváltás.

    A beszélgetésben szó esett arról is, hogy milyen egy ismert ember gyermekeként felnőni, hisz édesapja, Szabó Gyula Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész volt. A Mokka háziasszonya bár hosszú évek óta saját karriert épít, máig apjához mérik, és sokan kritikusabbak vele. Mint mondta, az édesapját mindenki szerette, ezt pedig annak tulajdonítja, hogy abban a generációban nem volt rosszindulat, ha valaki nagy dolgot ért el, arra felnéztek.

    Én meg már tök más vagyok. Hiába dolgozom 15 éve, hiába kelek hajnalban, hogy dolgozzak pénzért, az emberek valahogy nem tudatosítják magukban, hogy én egy dolgozó nő vagyok, aki édesanya. Tök más képet alkotnak rólam. Próbáltam eddig magamban keresni a hibát, de azt látom, hogy ez már általános. Most már mindenki rossz, aki ismertebb. A social világ hozta magával ezt a romlottságot

    – fogalmazott Szabó Zsófi.

  • Igazi hősként ünneplik őt követői.

    henry
    Fotó: instagram

    Sokan talán nem hittek Henry Mooresnak, amikor az év elején megosztotta a nagyvilággal a tervét:

    elsétál Manchesterből ibizára.

    A bulizni vágyó 21 éves srác anyagi okokból nem tudott volna repülővel menni a spanyol partiszigetre, de mindenképp ott szerette volna kezdeni a nyári szezont, ezért április közepén (egy hónappal a tervezett starthoz képes) túracipőt húzott, és nekivágott a nagy útnak.

    Moores minden egyes napjáról rövid bejelentkezéseket tett közzé Instagram oldalán, a több mint két hónapos kaland végére pedig már tízezrek izgultak a sorsáért. Végül a kompozással megtoldott, Franciaországon és Spanyolországon keresztülvezető út nem fogott ki a fiatalon, tegnap megérkezett Ibizára, ahol már barátai és csomagjai várták.

    Egyelőre az O Beach, az egyik leghíresebb ibizai klub tulajdonosával, Wayne Linekerrel való, szintén előre beígért koccintása még várat magára, mindenesetre nem mindennapi (jótékonysági adománygyűjtéssel is összekötött) teljesítménye miatt sokan így is valódi hősnek tartják a fiút.

    El sem hiszem, kicsit szürreális, hosszú hónapok óta álmodom erről

    – mondta videós bejelentkezésében Moores.

  • Apák napja alkalmából született a kép.

    Krausz Gábor apák napja alkalmából posztolt egy képet Instagramra Tóth Gabival közös kislányukkal, a négyéves Hannarózával. Mint ismertes, a szárséf és az énekesnő egy ideje más-más mellett találták meg a boldogságot, de válásukkor a legfontosabb szempontjuk az volt, hogy gyermekük a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből. Mivel a szülők nyíltan és őszintén kezelik a helyzetet, így kislányuk már mindent tud az új családi fellással kapcsolatban. Az édesapa most egy aranyos bejegyzésben látható kislányával a jeles nap alkalmából.

    Apának lenni a világon a legjobb. Boldog Apák napját!

    – írta Krausz a kislányával készül fotójuk mellé, melyet ide kattintva tekinthet meg. A poszthoz Tóth Gabi hozzászólt, és a séf jelenlegi kedvese, Mikes Anna is. Exfelesége boldog apák napját kívánt, míg a táncosnő egy szívvel reagált a képre.

  • Amint meglátja az ember, onnantól fogja nem lehet nem észrevenni.

    Egy szerelmi vallomással is felérhet az a bejegyzés, amelyet Nánási Pál osztott meg az Instagram-oldalán. A fotóművész a feleségének, Ördög Nórának címezte szavait: azt fogalmazta meg, mennyire hálás azért, amiért ő a párja, a posztban azonban egy sajátos bakira is felhívta a figyelmet. Nánási ugyanis csak utólag vette észre a zavaró látványt.

    „A képen a gyönyörű feleségem, Nóri látható. Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy ilyen varázslatos társam van. Bár a fotó nem sikerült tökéletesen, mert elkövettem egy tipikus hibát: annyira elbűvölt a szépsége, hogy figyelmetlen lettem.

    Felismeritek a hibát? Ha elárulom, onnantól kezdve biztosan észre fogjátok venni. A jobb karja eltűnt. Annyira közel tartja a testéhez, hogy ebből a szögből nem látszik. Rendkívül zavaró látvány, még akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Miután észreveszitek, már nem láttok mást, csak egy nőt, akinek hiányzik a karja. De természetesen így is gyönyörű

    – fűzte a képhez Nánási.