Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ifjabb Schobert Norbert után a nővére is ringbe lép.

    Schobert Lara14715 Ok-ezt használd csak
    Fotó: RTL

    Az RTL a minap bejelentette, kik lesznek azok női versenyzők, akik a 2024-es Sztárboxban szorítóba lépnek majd. Idén eszközöltek azonban egy fontos újítást: a mezőny ezúttal két részre oszlik, pehelysúlyban és könnyűsúlyban is négy-négy hölgy küzd majd a bajnoki címért. Köztük a Schobert-házaspár lánya, Lara is kesztyűt húz, amiről gondolatait a közösségi oldalán osztotta meg.

    „Sokan azt gondolják, hogy mindent tudnak rólam és közben csak nagyon kevesen ismernek... Sokáig egy páncél mögé bújva szemléltem azt az előítéletekkel teli világot, amiben felnőttem, és amelyben a szüleim nap mint nap állják a sarat.” – kezdete bejegyzésében a fitneszoktató. 

    Évekkel ezelőtt az RTL Álarcos énekes című műsorában még csak egy fagyi jelmez mögé bújva mertem remegő lábakkal a színpadra állni. Eltelt néhány év, rengeteg fájdalommal és tapasztalással teli pillanat, melyekbe lelkileg sokszor majdnem belehaltam, de ekkor a telefonom megcsörrent és tudtam, hogy itt a lehetőség és én készen állok arra, hogy kibújjak a páncél mögül és megmutassam, hogy ki is vagyok valójában.

    – fogalmazott a Schobert-lány, majd Rocky-sorozat hatodik részéből idézett egy részletet.

    Hiszen: »Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni!« – Sylvester Stallone

    Rubint Réka lánya zárásképpen sok sikert és jó felkészülést kívánt a többi résztvevőnek, hozzátéve: „De azért csak óvatosan, mert jövök”.

  • Kellemetlen meglepetés fogadta őt Magyarországra visszatérve.

    Ismét Magyarországon pihen Horváth Éva, aki több mint két éve már, hogy Balira költözött férjével és két gyermekével. A nyaranta azért rendszeresen hazalátogató egykori szépségkirálynő most a Bükk tájait vette célba családjával, Instagram-bejelentkezése alapján viszont kellemetlen meglepetés fogadta őt itthon. 

    Képzeljétek el, teljesen le vagyok döbbenve. 8800 forintot fizettünk három felnőttnek és egy gyereknek. Alexnek nem kellett fizetni, ezért csak egy gyerek van benne. Ezzel a kisvasúttal fogunk a Szalajka-völgybe elmenni, és ez csak az odafele vezető út, mert 17 600 forint lesz ennyi embernek oda-vissza ez a pár kilométer. Én megmondom őszintén, teljesen le vagyok döbbenve ezektől az áraktól. Ez valami elképesztő! Írjátok már meg nekem, hogy ti ehhez már hozzászoktatok-e!

    – magyarázta a blokkot mutatva 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Horváth nemrég egyébként arról mesélt, már szívesen hazaköltözne végleg, de egy célja még akad kint Indonéziában.

    (24.hu)

  • Imádja az apaságot.

    aurelio
    Fotó: RTL

    Aurelio Caversaccio börtönből való szabadulása óta teljesen megváltozott, ugyanis a rácsok mögött tudta meg, hogy édesapa lett. A korábbi botrányhőst rendkívül megviselte a bezártság, sok mindent átértékelt magában, erről most a Borsnak adott interjújában mesélt. A celeb bevallása szerint a börtönben minden nap ugyanolyan, amit pedig elég nehezen dolgozott fel, hogy a harmincadik születésnapját még a Maldív-szigeteken ünnepelte, a rá következőt pedig már a rácsok mögött.

    Bent csak egy szám vagy, én voltam az MF1681. Az első néhány hónap nagyon nehéz volt. Soha nem akarok visszakerülni, minden szabályt betartok. Amikor egy embernek elveszik mindenét, konkrétan mindenét, az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát… Aki egyszer bekerül – két év nagyon sok idő –, az egy életre megtanulja, mit szabad és mit nem. Senkire nincs szükségem, hogy a jó úton tartson, mert az a két év… senki nem tudja, mit kellett ott kiállnom.

    Az egykori villalakónak a börtönben töltött ideje alatt egy kislánya is született, Sofi, akivel akkor találkozhatott először, amikor büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölthette a bajai otthonában. A szülőség pedig nagyban segített neki megkomolyodni: tudatos, felelősségteljes apuka szeretne lenni.

    Gyermeke nevelésében is segít, így például ragaszkodik ahhoz, hogy az asztalnál egyenek, valamint minden este elrakatja a játékokat, hogy ne változzon a lakás egy nagy gyerekszobává.

    Igyekszem mindenből kivenni a részem, egy ideje már a kakis pelenkát is kicserélem. A fürdés például már az én feladatom: bárhol vagyok napközben, mindig igyekszem hazaérni 7 órára, és együtt fürdünk Sofival. Olyankor egy óra bolondozás van, nem érdekel, ha kiloccsan a víz, vagy az egész fürdőszoba egy nagy habtenger lesz. Ez a mi időnk, és semmiért nem mondanék le róla

    – fogalmazott Aurelio, aki párjával tudatosan hozta meg a döntést, hogy nem mutatják meg a gyermekük arcát. Hozzátette, a második gyermekükre is rábíznák majd, hogy később döntse el, szeretne-e szerepelni, ugyanis még egy kislánynak nagyon örülnének.

    Szoktunk róla beszélgetni a szerelmemmel, Nikivel, hogy lehetne még egy gyerkőc. Olyan jó, amikor az embernek van egy édestestvére! És így, hogy lányos apuka lettem, nagyon szeretek eljátszani a gondolattal, hogy két lányom van. És akkor három csaj lenne mellettem, nagyon imádnám! Tudok bánni egy lánnyal, egy nővel, mert én is nagyon érzékeny lélek vagyok.

    A kétéves Sofinak egyre jobban megmutatkozik az egyénisége. Aurelio állítása szerint nagyon sok mindenben hasonlít rá a kislánya – de olyanban is, aminek nem feltétlenül örül: „Nagyon hangos és nagyon akaratos, akárcsak én. Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor elég hangosan ad hangot ennek. De egyébként kincs ez a gyerek, nyilván egy pillanat alatt az ujjai köré csavar!” – tette hozzá.

  • Míg Liptai Claudia július 15-én ünnepelte az 51. születésnapját, addig lánya, Gesztesi Panka július 16-án lett 18 éves. A műsorvezetőnő erről a különleges évfordulóról a közösségi oldalán is megemlékezett, mégpedig az alábbi megható sorokkal.

    „18. Amikor kislány voltam, kevés dologban voltam biztos. Nem tudtam, mi leszek, nem tudtam, milyen nő leszek. De egy dologban biztos voltam. Anya akarok lenni. Gyerek nélkül nem élhetem le az életem. Aztán 18 évvel ezelőtt az éj leszálltával nagy lett az izgalom. A kislányom összecsomagolta a kis motyóját a hasamban és útra kelt.

    Én úgy gondolom, anyaként azt a csodás feladatot kaptam, hogy amíg csak tudom, kísérem az útján a kis kibontakozó életed. Csillagom, te a mai nappal nagykorúvá válsz, de ez csak papír. Az én kislányom mindig az egyik legféltettebb kincsem lesz. Kívánom a legboldogabb is legyen.