Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ahogy arról az Indexen is írtunk, augusztus végén Puzsér Róbert közösségi oldalán tájékoztatott, hogy az ATV-Spirit cégcsoport úgy döntött, nem sugározza tovább az Önkényes Mérvadó című rádióműsorát. Lapunk akkor megkérdezte a publicistát, mik a jövőre vonatkozó tervei a műsor sorsát illetően, aki csak annyit árult el, hogy a Spirit FM-nél vége van, és egyelőre áttekintik a lehetőségeiket.

    Most úgy tűnik, a rádióműsor megújult formában tér vissza a YouTube-ra, melynek első (összességében a 951.) adásában elmondták a műsorvezetők, mire lehet számítani az új felállásban.

    „Ez az Önkényes Mérvadó adása, ha hiszitek, ha nem. Lemondtunk az intézményes háttérről, sok előnyéről és sok szorító tényezőjéről, de elindultunk. Most már akkor nem kérdés, hogy ez a műsor van, marad tovább. Hogy meddig, azt meglátjuk. Egyelőre köszönjük, hogy itt vagytok, köszönjük, hogy zavartunk” – köszöntötte a hallgatókat Horváth Oszkár, aki Puzsér állandó műsorvezetőtársa az Önkényes Mérvadóban.

    Mint kiderült, az újabb adások ezentúl az Inga Kávéház Szélsőközép nevű YouTube-csatornáján fognak megjelenni, de a heti öt helyett ezúttal csak heti kettőt terveznek készíteni.

    Ez egy olyan »punkzenekar«, ahol van egy billentyűs, Oszi, aki szintetizátor zenével lágyítja a punk hangzást. És én vagyok a gitáros, aki azért felel, hogy a csirkének a feje rendesen le legyen harapva

    – tette hozzá Puzsér, megjegyezve: szerintük ez a fajta kontraszt jót tesz a műsoruknak, és csak tovább erősít a brandet.

    Viszont azon nem kell csodálkozni, hogyha az a klub, aminek kirúgtuk az oldalát, ott azt mondják, hogy »gyerekek, nem kell jönni a jövő héttől«.

    Puzsér Róbert rádióműsora még 2015-ben, a Jazzy Rádióban indult, majd 2020-ban a Spirit FM-en folytatódott, tavaly szeptember óta pedig az ATV Spirit csatornáján is látható volt a stúdióból közvetített élőkép. 2024 októberétől a legnagyobb videómegosztón folytatják tovább.

  • Jennifer Garner nagyra értékeli a farmereket, erről pedig közösségi oldalán is posztolt, miután az Egyesült Államokban október 12-én ünneplik a nemzeti gazdanapot. A Deadpool & Rozsomák című mozifilm 52 éves sztárja számos felvétellel mutatta be, hogy mennyire közel áll hozzá ez a fajta életvitel, hiszen családja a mai napig birtokolnak egy földterületet Oklahomában, amelyet a nagyszülei 1936-ban vásároltak. – írja a People.

    A legelső videóban Garner egy játéktraktoron látható, miközben kék farmer overallt visel, és közben a mögötte levő kis utánfutón egy csirkét szállít. A madár azonban megunja, hogy furikázzák, és felröppent a színésznő hajába, aki ettől felsikolt, majd előre dől, hogy lerázza magáról. „Ennyire azért nem szeretem a csirkéket” – jegyezte meg viccesen.

    A gazdák az országunk szívei. Boldog nemzeti gazdanapot! Szeretettel a legnagyobb rajongótok, Jen gazda

    – írta bejegyzésében a színésznő.

  • Nagy meglepetésben volt részük.

    Péntek este Magyarország–Hollandia 1–1-es döntetlen játszott, így magyar labdarúgó-válogatott megszerezte az első gólját és a második pontját is a Nemzetek Ligájában. A remekül küzdő hazaiak Sallai Roland góljával jutottak vezetéshez a 32. percben, amit a 83. percben Denzel Dumfries egyenlített ki az akkor már emberhátrányban futballozó holland csapatból.

    A mérkőzést követőn napon Széki Attila Curtis osztott meg néhány képet a közösségi oldalán, melyeken a kisfia, Doncsi látható a magyar válogatott játékosaival. 

    HAJRÁ MAGYAROK! Felejthetetlen élmény volt ez a mai nap

    – írta bejegyzésében az újpesti rapper.

  • Készen áll újra ringbe lépni.

    A Sztárbox legutóbbi adásában kiderült, hogy Miller Dávid számára véget ért a verseny, orrtörése miatt nem tudja vállalni a küzdelmet Horváth Tamás ellen. Miller helyére közös egyeztetés után Sárközi Ákos, Horváth előző ellenfele fog beugrani, így a séf és az énekes ismét összemérheti az erejét – ezúttal azonban már a szuperdöntőbe jutás lesz a tét.

    Azt gondoltam, hogy mindenféleképpen, már az ő tisztelete miatt is ringbe kell szállnom, hogy legalább egy olyan színvonalas mérkőzést tudjunk tolni a Tomival, mint az első mérkőzésben. És ezzel is azelőtt adózzunk mindenféleképpen, hogy mi bármikor visszavárjuk Dávidot a ringbe

    mondta a Fókusz kamerájának a sztárséf, hozzátéve: az első mérkőzésük minden pillanatát élvezte, és sikerült bebizonyítani, hogy a kor csak egy szám.

    Nem szoktam saját magamat fényezni, de nagyon jó volt azokat a visszajelzéseket hallgatni, olvasni, hogy igen, tudtam motiválni az embereket. Jó volt látni, hogy ennyi idősen is fel tudom venni a kesztyűt bárkivel ilyen szempontból, és a szívem visz előre. Így én már maximálisan boldog vagyok azzal, amit elértem.

    Sárközi azt is elmesélte, mi miatt döntött úgy, hogy újra megméretteti magát Horváth Tamással. Mint fogalmazott, szeretne még fókuszáltabban lenni a szorítóban, és ezt várja ellenfelétől is. Az összecsapás győztese pedig már a szuperdöntőben fog bokszolni a súlycsoport bajnoki övéért.