Legfrissebb

Keresés

51 találat az Indexről, és a környékéről.

2020. május 14., 09:50

EP-vita: Ne kapjon több uniós forrást Magyarország EP-vita: Ne kapjon több uniós forrást Magyarország

Magyarországról, a koronavírus-törvényről és a támogatások megvonásáról volt szó a plenáris ülésen. Voltak, akiket a magyar helyzet emlékeztet diktatúrára, mások szerint épp az ilyen ülések idézik a koncepciós pereket.

2020. április 9., 08:33
  • Percről percre

A csütörtök legfontosabb hírei a koronavírusról A csütörtök legfontosabb hírei a koronavírusról

Újabb 8 ember halt meg Magyarországon. A kijárási korlátozást határozatlan időre meghosszabbították, a polgármesterek bekeményítettek. Törökországban berobbant a vírus, a spanyolok túl vannak a nehezén.

2020. március 28., 10:19

Különvélemény Különvélemény

Le fog állni a gazdaság, az ellenzék mégis már most, előre meg akarja nyerni a választást, és belesétált Orbán csapdájába. Keszthelyi András írása.

2020. március 25., 17:11

A magyar Országgyűlés nem Brüsszel A magyar Országgyűlés nem Brüsszel

A Fidesz a szokásos csapdahelyzetet hozta létre: az ellenzéknek olyan döntést kéne legitimálni, amit több millió magyar elutasít. Böcskei Balázs és Mikecz Dániel írása.

2020. március 25., 10:33

Valós tény és a büntethetőség Valós tény és a büntethetőség

A 2/3-os szavazógép birtokában eddig sem vették figyelembe a kritikát, de legalább nem fenyegették öt évig terjedő börtönnel. Ungváry Krisztián írása.

2020. március 24., 04:49

Caesar és a többiek? Caesar és a többiek?

Veszélyhelyzetben a hazának nagyobb szüksége van nagy vezetőre, mint a nagy vezetőnek nagyobb hatalomra. Zárug Péter Farkas publicisztikája.